>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Zakłady AKO: 1.2 - 1.8 Skuteczność jakiej nie widziałeś

adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
DYSCYPLINA: Koszykówka - Euroliga
GODZINA: 20:15
SPOTKANIE: Panathinaikos - Milano
TYP: Panathinaikos
KURS: 1.15 ✅

DYSCYPLINA: Koszykówka - Dania
GODZINA: 18:30
SPOTKANIE: Horsens IC - Randers Cimbria
TYP: Horsens IC
KURS: 1.04 ✅

DYSCYPLINA: Siatkówka - Liga mistrzów
GODZINA: 17:00
SPOTKANIE: Dinamo Moskwa - Arkas Izmir
TYP: Dinamo Moskwa
KURS: 1.05 ✅

DYSCYPLINA: Koszykówka - Puchar Francji
GODZINA: 20:00
SPOTKANIE: Nanterre - Antibes
TYP: Nanterre
KURS: 1.12 ✅

LACZNY KURS: 1.43

STAWKA: 500zl

TYPY TRAFIONE 4/4 ZAKŁADY NA ✅

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Fajnie jakbyś rozliczał, najlepiej cytując. Po drugie fajne jest że pokazujesz kupony a nie grasz na zapałki na 90% osób którzy mówią że grają za takie kwoty. Adamo80, duża stawka to pojęcie względne. Dla niektórych będzie to 1000 zł to duża stawka, dla niektórych mała także ????
Ogólnie życzę powodzenia będę śledził

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ja wiem, że pojęcie stawkowania jest subiektywne, ale można przyjąć, że granie stawkami po 5tyś na jeden bet to już duża stawka. Nawet z pozycji buków przy takich stawkach szybko limituję (niektórzy) więc można tak założyć. Mnie jednak bardziej chodziło o to, że gra takimi kursami aby miała sens musi być sporymi stawkami.

adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
GODZINA: 20:15
SPOTKANIE: Panathinaikos - Milano
TYP: Panathinaikos
KURS: 1.15

DYSCYPLINA: Koszykówka - Dania
SPOTKANIE: Horsens IC - Randers Cimbria
TYP: Horsens IC
KURS: 1.04

DYSCYPLINA: Siatkówka - Liga mistrzów
SPOTKANIE: Dinamo Moskwa - Arkas Izmir
TYP: Dinamo Moskwa
KURS: 1.05

DYSCYPLINA: Koszykówka - Puchar Francji
GODZINA: 20:00
SPOTKANIE: Nanterre - Antibes
TYP: Nanterre
KURS: 1.12

LACZNY KURS: 1.43

STAWKA: 500zl
TRAFIONE ZAKŁADY 4/4 ZAKŁAD NA ✅

adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
PANOWIE BĘDĘ ZAZNACZAŁ MOJE POSTY ILE PLUSÓW I MINUSÓW, ALE PRÓBOWAŁEM ZROBIĆ CYTAT JAK KTOŚ MI POLECIŁ I NIE WIEM CO SIĘ WYDARZYŁO, ALE ZAŚMIECIŁEM SOBIE CAŁY WĄTEK

adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
SPOTKANIE: Cska Moskwa - Darussafaka
TYP: Cska Moskwa
KURS: 1.15 ✅

DYSCYPLINA: Siatkówka - Liga Mistrzów
SPOTKANIE: Zenit Kazan - Knack Roeselare
TYP: Zenit Kazan wygra 3-0
KURS: 1.33 ✅

ŁĄCZNY KURS: 1.53

STAWKA: 200zł

ZAKŁADY TRAFIONE: 2/2 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
DYSCYPLINA: Piłka Nożna - Mś
GODZINA: 20:45
SPOTKANIE: Portugalia - Węgry
TYP: powyżej 0.5 gola
KURS: 1.06 ✅

DYSCYPLINA: Koszykówka - Euro Cup
GODZINA: 20:30
SPOTKANIE: Valencia - Unicaja Malaga
TYP: Valencia
KURS: 1.23 :: MECZ PRZEZ POMUŁKĘ POSTAWIONY NA 28 MARCA. WIĘC ZAMKNIĘCIE

DYSCYPLINA: Koszykówka - Francja Pra A
SPOTKANIE: Hyeres Toulon - Monako
TYP: Monako
KURS: 1.38✅

ŁĄCZNY KURS: 1.81

STAWKA: 800zł✅ZAMKNIJ ZAKŁAD U NAS TO:1123,43 WIĘC 323,43✅

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dobry pomysł grania na małe ako za sporo ,sam grałem kiedyś piłke na overki 0,5 i nieźle szło do czasu ,potem mnie położyli i było na minus
Powodzenia w dalszej grze i wytrwałości z ako i dobieraj dobre mecze
Pozdrawiam i Przepraszam za zaśmiecanie

adrianinvest 57

adrianinvest

Użytkownik
Witam. Prezentuje podsumowanie mojej 9 dniowej gry. Niestety z powodu zakończenia działalności bet365 ja również jestem zmuszony zawiesić na kilka dni moje typowanie. Powróce za jakiś tydzień, dwa z kontem irlandzkim i będę teraz zarabiał w euro ????
-600
+390
+385
+215
+106
+323
+450
----------
=1269zł+
Wszystkie wygrane które tutaj opisałem są zamieszczone w moim temacie. Tak się zarabia Panowie. Dzięki i do usłyszenia!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Gratuluję wygranych, ale zobacz - wygrałeś ok 1200zł, a grałeś stawkami 500 - 1000zł więc wystarczyła by jedna lub 2 wtopy i było by 0, a zakładów było z 10 albo i więcej. No, ale jak pisałeś, że grasz już tak rok i jest ok to znaczy, że to ma sens. Na pewno jest to poważniejsze i mądrzejsze granie niż jak widzę ludzi grających po 10zł abo 1zł(!) taśmy po kursach 20 w myśl zasady od zera do milionera ????
Powodzenia.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Gratuluję wygranych, ale zobacz - wygrałeś ok 1200zł, a grałeś stawkami 500 - 1000zł więc wystarczyła by jedna lub 2 wtopy i było by 0, a zakładów było z 10 albo i więcej. No, ale jak pisałeś, że grasz już tak rok i jest ok to znaczy, że to ma sens. Na pewno jest to poważniejsze i mądrzejsze granie niż jak widzę ludzi grających po 10zł abo 1zł(!) taśmy po kursach 20 w myśl zasady od zera do milionera ????

Powodzenia.
Ja nie rozumiem dlaczego negujesz sposoby gry innych ludzi. To, że tobie tak nie szło nie znaczy wcale, że wszystkim nie będzie szło. Wyobraz sobie ze nie każdy grając chce zarobić. Niektórzy grają dla rozrywki dlatego granie po 1-2 zł jest w zupełności czymś normalnym. To jest troche jak z totolotkiem. 95% które gra w totolotku nigdy nie wygra więcej niż włożyło, ale jak już się uda to siada ładnie. Spróbuj pograć taśmy po 2 zł weekendowe. 2 zł to nie majątek a ile emocji i frajdy

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ja nie rozumiem dlaczego negujesz sposoby gry innych ludzi. To, że tobie tak nie szło nie znaczy wcale, że wszystkim nie będzie szło. Wyobraz sobie ze nie każdy grając chce zarobić. Niektórzy grają dla rozrywki dlatego granie po 1-2 zł jest w zupełności czymś normalnym. To jest troche jak z totolotkiem. 95% które gra w totolotku nigdy nie wygra więcej niż włożyło, ale jak już się uda to siada ładnie. Spróbuj pograć taśmy po 2 zł weekendowe. 2 zł to nie majątek a ile emocji i frajdy
To nie kwestia, że mi nie szło bo nigdy tak nie grałem. Powiedzmy, że jako nauka bukmacherki takie granie ma sens - ok. Jeśli ktoś sobie tak gra for fun - ok, nie pomyślałem o tym, ale myślałem, że nadrzędnym celem każdego typera i tego forum jest wyłącznie zarabianie pieniędzy, a nie zabawa. W celach własnego doskonalenia ma to olbrzymi sens więc nie neguję, ale w sensie strategii wygrywania uważam, że nie ma to sensu i dlatego tak jak gra założyciel tego tematu jest mi bliższe.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom