>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład systemem 2/3 - czy wygrałem?

W 0

wojtaseka

Użytkownik
Mam taki problem otóż postawiłem zakład system 2/3. 1 spotkanie wygrałem, 1 przegrałem, a 3 odwołali. Czy dostanę zwrot pieniędzy albo tylko wygraną za jedno spotkanie. Aha i czy jak przegram zakład to w moje zakłady gdzieś to pisze? Dodam że mój buk to bet-at-home.com

S 0

srw

Użytkownik
Zależy jak miałeś pogrupowane spotkania. Chociaż przy jednym nietrafionym typie na pewno coś wygrasz, kwestia tylko czy zwróci Ci się stawka.
W BAH w &quot;moje zakłady&quot; możesz sprawdzić czy kupon wszedł czy nie - pomarańczowy znaczek - nie wszedł, zielony - wszedł. Zielona cyfra &quot;1&quot; oznacza zwrot stawki.

W 0

wojtaseka

Użytkownik
dodam że to najważniejsze spotkanie z kursem 1,41 wygrałem, a to z najmniejszym 1,18 przegrałem, odwołali te z kursem 1,21. Postawiłem 1,25 zł na każde spotkanie ????

snajp 881,1K

snajp

Użytkownik
system 2z3 pogrupowany jest tak :
AB
AC
BC
Czyli pierwsze i drugie spotkanie
pierwsze i trzecie
drugie i trzecie
pomnóż sobie kursy razy stawka i już wiesz ile wygrałeś :razz:​

W 0

wojtaseka

Użytkownik
Chodzi o to że jedno z 3 spotkań zostało odwołane!!!!!! I zostało jedno przegrane z kursem 1,18 i stawką 1,25zł i drugie z kursem 1,41 i taką samą stawką. I nie wiem czy mi zwrócą pieniądze, czy odzyskam tylko część. Powiedzcie, bo kupon nadal nie jest rozliczony, może wiecie dlaczego?

scorpion182 1

scorpion182

Użytkownik
czyli tak
mecz odwołany policzą ci jako wygraną po kursie 1,0
1,41*1,0*1.25zł=1,76zł
1,41*1,18*1,25zł=2,07zł
1,18*1,0*1,25zł=1,47zł

Czyli zwróci ci się całe 1,76zł

S 0

srw

Użytkownik
Na przyszłość - zakłady systemowe gra się z wysokimi kursami, przynajmniej te 1.8 na mecz. Kursów typu 1,18 wogóle nie polecam Ci grać, a już na pewno nie na zakładzie rozpisowym.
Oczywiście to tylko moja rada, zrobisz jak uważasz

Do góry Bottom