>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład na metodę strzelania bramki

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Kiedyś było tego pełno a jak teraz się rozglądam nigdzie nie widzę takiego zakładu. Chodzi o to czy bramka padnie za pośrednictwem : strzału, uderzenia głową, rzut wolny, karny itp.
Czyżby buki wycofały się?
edit. Ba, wręcz dzisiaj widziałem gdzieś taki zakład - ale teraz przeglądam wszystkie znane mi buki i za chiny ludowe nie widzę tego nigdzie .. ;/

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Betclic nie mam konta i z tego co czytałem nie warto zakładać nawet.
A co do dostępności w bet365 byłoby to miła niespodzianka ale przekopałem wszystkie zakłady i nie widzę tego nigdzie ;)
Poszło PW do @dresu - może nakieruje mnie ;)
Dzięki @edi8 - pozdrawiam
edit. Znalazłem zakład na live - &quot;1. gol - metoda zdobycia&quot;, ale tylko w meczu Realu i Barcelony.
Słabo .. Jeśli ktoś orientuje się przy jakich teamach znajdę jeszcze ten zakład - będę wdzięczny za info. ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Nie należy grać wynalazków, choć wiara wie lepiej, i cuduje kartki rożne etc. Ogromna losowość, szerokie możliwości wyboru, wysoka marża, małe możliwości rozrzucenia gry na kilka firm. Dla mnie to mankamenty. W sporcie nie chodzi o to jak coś zostanie osiągnięte. Idzie o wynik.
Reasumując - czy pierwszy gol padnie po strzale głową za 6,00 - to gie nie warte uwagi.

Otrzymane punkty reputacji: +5
firel 142

firel

Użytkownik
Nie należy grać wynalazków, choć wiara wie lepiej, i cuduje kartki rożne etc. Ogromna losowość, szerokie możliwości wyboru, wysoka marża, małe możliwości rozrzucenia gry na kilka firm. Dla mnie to mankamenty. W sporcie nie chodzi o to jak coś zostanie osiągnięte. Idzie o wynik.

Reasumując - czy pierwszy gol padnie po strzale głową za 6,00 - to gie nie warte uwagi.
A znowu inni uważają*że łatwiej przewidzieć przebieg spotkania niż końcowy wynik. Ile osób tyle opinii.

R 0

ramed

Użytkownik
A znowu inni uważają*że łatwiej przewidzieć przebieg spotkania niż końcowy wynik. Ile osób tyle opinii.
No i jak widzisz konkretów też nikt nie napisał na temat tej &quot;metody&quot; - tzn żadnych wyników i zarobków ⛔

rdud 22

rdud

Użytkownik
Ogólnie średni system, gole nie padają &quot;aż tak często&quot; ze strzału, główki też są dosyć często, ja osobiście bym tym systemem nie grał.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Ogólnie średni system, gole nie padają &quot;aż tak często&quot; ze strzału, główki też są dosyć często, ja osobiście bym tym systemem nie grał.
Przecież nikt tu nie przedstawił żadnego systemu gry ????
Po prostu zainteresowałem się tego typu zakładem aby wymieszać go z innymi w celu podbicia ako.

Do góry Bottom