>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zakład kombinacyjny jak wpisać to na kuponie

Z 3

ziomek41

Użytkownik
Witam mam zamiar jutro obstawić zakłady kombinacyjnie:
Real Madryt - Borussia - typ2
Barcelona - Bayern - typ 2
Benfica Lizbona - Fenerbahce - Typ 2
Chelsea Londyn - Fc Basel - Typ 2
I mam zamiar zagrać 1 z 4 , 2 z 4 , 3 z 4 , 4 z 4 i na każda kombinację za 2zł co daje razem 30zł.
Tylko jak mam to wpisać na kuponie ?

D 152

damian0012

Użytkownik
powiedz babie lub chlopowi w okienku ze chcesz zagrac systemem....
a jesli grasz na necie to masz &quot;system&quot; i wybierasz jaki chcesz.....

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam mam zamiar jutro obstawić zakłady kombinacyjnie
I mam zamiar zagrać 1 z 4 , 2 z 4 , 3 z 4 , 4 z 4 i na każda kombinację za 2zł co daje razem 30zł.
Tylko jak mam to wpisać na kuponie ?
1z4=4*2zł=8zł
2z4=6*2zł=12zł
3z4=4*2zł=8zł
4z4=kupon AKO ze stawką 2zł

W necie taki zakład to system Lucky 15 .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@ziomek41 &gt;&gt;&gt; czy do Ciebie człowieku nie dociera to , że skoro kolejny raz nie podajesz w jakiej firmie chcesz grać , to nie możesz uzyskać precyzyjnej odpowiedzi?
Pomyśl , że tu jasnowidzem nikt nie jest i czytaj to co zostało już napisane.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przecież na stronie STSu masz możliwość zrobienia kuponu MAXIKOMBI i po nadaniu mu numeru zapisujesz go i idziesz do kolektury tylko z tym numerem, na podstawie którego zostanie wydrukowany ten kupon.

O tym jak robi się taki kupon dowiesz się z samouczka na stronie STS:

https://www.sts.pl/pl/samouczek/

Z 3

ziomek41

Użytkownik
Ale na 1 kuponie tylko jednak kombinacje można zrobić prawda ? Nie można już np na 1 kuponie wydrukować 2 kombinacji np. 2z4 i 3z4 ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czytaj w samouczku na podanej stronie STSu:

&quot;W kuponie MAXIKOMBI – Stawkę możemy zawierać na dwa sposoby, po pierwsze wybierając stawkę na cały zakład bądź na jedną kombinację. Jeżeli chcemy zagrać na każdą możliwą kombinację wystarczy w pozycji „Zagraj na wszystkie kombinacje” wpisać stawkę, która zostanie pomnożona przez liczbę wszystkich kombinacji – kombinacje są wypisane w nawiasie obok wybranego systemu. &quot;

Tak więc aby w STS zagrać wszystkie 15 kombinacji dla 4 zdarzeń , należy zawrzeć 3 zakłady systemowe MAXIKOMBI i 1 jako AKO , w sumie daje to 4 kupony:

a/ 1z4
b/ 2z4
c/ 3z4
d/ AKO

..............

P.s: na przyszłość , ew. kolejne pytania dotyczące gry w konkretnej firmie zamieszczaj w dziale Bukmacherzy Stacjonarni , w wątku STSu: http://forum.bukmacherskie.com/f190/

.

Do góry Bottom