ŁKS Łódź - Cracovia
13. ŁKS over 14.5 fauli @1,85
Puszcza Niepołomice - Ruch Chorzów
13. Puszcza over 17.5 fauli @1,85
AKO: 3,42
Stawka: 70j.
Buk:
Superbet
Według mnie mocny dubelek na naszą kochaną ekstraklasę. Pierwotnie miałem mocno uderzyć dzisiaj w kartki Puszczy z Ruchem, ale sędziuje najbardziej underowy sedzia w PL więc poszedłem w faule, ale nim wybiegną na boisko przy ul. Kałuży w Krakowie to odbędzie się mecz przy Al. Unii 2 w Łodzi.
ŁKS gra bardzo ostro, właśnie dlatego razem właśnie z Puszczą przewodzi w statystykach kartek w lidze. Piłkarze Kazimierza Moskala graja bardzo ambitnie, nie chce drugi raz z rzędu spaść w pierwszym sezonie po awansie z ligi a to skutkuje dużą ilością przewinień i upomnień, szczególnie w Łodzi, gdzie panuje zawsze gorąca atmosfera. W Łodzi gospodarze z faulami wyglądają następująco:
- Jagiellonia (19)
- Warta (15)
- Pogoń (10)
- Korona (24)
Jedynie mecz z Pogonią miał inny przebieg, w pozostałych mieliśmy sporą liczbę przewinień gospodarzy. Przyjezdza Cracovia która będzie chciała zmazać plamę po przegranej z Pogonią 1:5, myślę że to właśnie goscie będą operować więcej piłką, gospodarze znów będą musieli przeciwstawić się co by nie mówić faworytowi i postawić ciężkie warunki.
Puszcza i faule, faule i Puszcza, chciałoby się powiedzieć para idealna, do tego mecz dwóch beniaminków, mecz o 6. punktów, to musi być mecz walki, za wszelką cenę, każdy będzie chciał wygrać, bo punkty jednym i drugim bardzo potrzebne. Zobaczmy jak fauluje Puszcza grając u siebie:
- Śląsk (25)
- ŁKS (19)
- Legia (24)
- Stal Mielec (24)
Co ja mam więcej powiedzieć?
Dodatkowo coś takiego rzuciło mi się w oczy:
ŁKS Łódź - Cracovia
14. ŁKS wiecej kartek @2,10
Puszcza Niepołomice - Ruch Chorzów
14. Puszcza więcej kartek @2,10
AKO: 4,41
Stawka: 30j.