>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Temat z analizami Zagrajmy.

tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
26. ⚽ Celtic - Bodo/Glimt
Typ: Celtic over 7.5 RR @2,18 ✅ (12)
Unibet, 40j.

+47.2j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1052
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
27. ⚽ FC Porto - Lazio Rzym
Typ: over 4.5 kartek @1,75 ✅ (6)
Unibet, 40j.

+30j.

Ostatnio nie zawiodłem się na FC Porto w pojedynku ze Sportingiem Lizbona w którym tez grałem kartki, dzisiaj w Lidze Europy liczę, że będzie podobnie, choć już linia dużo niższa, ale przeciwnik pod taki zakład także idealny.
Lazio w Serie A w meczach wyjazdowych ma druga średnia żółtych kartek, a także zobaczyli dwie czerwone kartki. Porto o dziwo także w lidze portugalskiej w domowych meczach kartkuje ze średnia ponad 3 na mecz, a w 11 pojedynkach na estadio do Dragao zobaczyli aż 4 czerwone kartki. Rozjemcą dzisiejszych zawodów będzie holenderski sedzia Gozubuyuk, w mocno specyficznej lidze pokazuje nieco poniżej 4 kartek na mecz, ale w Europie wygląda to już zdecydowanie lepiej, w LM pokazał w 3 meczach 13 żółtych i jedna czerwona kartkę, w kwalifikacjach do LM sędziował mecz Rapidu ze Sparta Praga i tam 6x wyciągnął "żółtko", a w meczu kwalifikacji LK sędziował pojedynek w Portugalii, Santa Clara - Partizan i tam aż 8 razy sięgał do kieszonki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +657
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
30. ⚽ Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Legia Warszawa
Typ: over 5.5 kartek @2,43 ✅
Unibet, 30j.

+42.9j.

Oczy całej piłkarskiej Polski spoglądać będą dzisiaj na południe naszego kraju, mecz na dnie ligowej tabeli, Termalica podejmować będzie aktualnego Mistrza - Legie Warszawa. Z racji tego, że ten mecz ma ogromny ciężar, olbrzymią wagę idę w kartki tego wieczora. Wg mnie mecz bedzie na styku, nie sądzę by któraś z druzyn wynikowo odskoczyła na tyle by zamknąć długo przed końcowym gwizdkiem ten mecz, forma Legii jest tragiczna, do tego transfery z klubu dwóch czołowych zawodników osłabiły jeszcze bardziej Legie i widmo najgorszego scenariusza którego chyba nadal nikt nie bierze pod uwagę zajrzały w oczy stołecznym.
No dobrze, zobaczmy te kartki, o ile Termalica to średniak ligi jeśli chodzi o kartkowanie to Legia jest na czele kartkujacych zespołów grających na wyjazdach, ze średnia ponad 3 kartek na mecz. Termalica z racji rywala oraz wagi starcia też moim zdaniem kilka kartoników zobaczy. Sędzia Sylwestrzak pokazał w tym sezonie najwięcej czerownych kartek, a i średnia żółtych kartek to niecale 5 na mecz. Korzystam z dobrego kursu, bowiem spodziewałem się bardziej wyrównanych na tą linie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +630
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
31.

⚽ Liverpool - Norwich

Typ: Liverpool over 7.5 RR @1,50 ✅ (8)
⚽ Manchester City - Tottenham
Typ: City over 6.5 RR @1,38 ✅ (10)

(2,07) Unibet, 40j.

+42.8j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1015
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
32. ⚽ Celtic - Dundee FC
Typ: Celtic over 8.5 RR @1,94 ✅ (11)
Unibet, 40j.

+37.6j.

Celtic w tym sezonie to maszynka do nabijania rzutów różnych, szczególnie jak grają na Celtic Park. Nie kojarzę drugiej drużyny w Europie by miała średnia ponad 10 cornerów na mecz, nawet Liverpool i City mają mniej. Celtowie nabili 124 RR w 12 meczach. Stąd też linie wysokie ale to dla mnie "must bet" na niedzielne popołudnie. Do tego sytuacja w tabeli gdzie gospodarze ida łeb w łeb z odwiecznym rywalem zza miedzy, dlatego skupienie musi być od początku, punktów stracić absolutnie nie wolno, chciałoby się napisać, że im dłużej Dundee wytrwa przy 0:0 tym rogi będą nabijane szybciej, ale Celtic nie kalkuluje nawet gdy prowadzą 3:0 jak miało to miejsce w derbach czy innych spotkaniach to atakują cały czas tak samo. Przykładem może być również listopadowe starcie w Dundee FC gdzie wyraźnie prowadząc Celtic nabił 13 cornerów, a na Celtic Park w czerwcu przy wyniku 6:0 aż 11.

Ostatnia edycja:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
33. ⚽ Valencia - Barcelona
Typ: over 6.5 kartek @2,00 ✅ (7)
Unibet, 30j.

+30j.

Mocno biłem się z myślami czy grać ten zakład, nie ze względu na to, że nie jestem pewny kartek w tym meczu, a ze względu na wysoką linie, no ale spróbujemy bo kartoników w tym meczu powinniśmy zobaczyć na prawdę sporo.
Na Mestalla przyjezdza Barcelona a to zawsze wywołuje dodatkowe emocje wśród piłkarzy Valencii jak i kibiców, tym bardziej w momencie gdy bądź co bądź można ta Barcelone ograć.
Valencia za kadencji Jimeneza gra bardzo ostro, świadczą o tym statystyki z których jasno wynika, że Valencia łapie najwięcej kartek grając przed własną publicznością w całej lidze. Natomiast Barcelona też dużo ogląda żółtek szczególnie w delegacjach.
Sędzią będzie Del Cerro który w tym sezonie pokazał 63 żółte kartki w 11 pojedynkach co daje mu średnia 5.73 na mecz, oraz 3x wyciągnął czerwona kartkę. Zapowiada się dobry, gorący mecz. Liczyłem, że linia będzie 5.5 przy lepszym kursie, ale jak ktoś potrzebuje do dubla to 1,50 na linie niżej do wzięcia, ja celuje jednak w 7 kartek.

Ostatnia edycja:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
34. ⚽ Santa Clara - Portimonense
Typ: over 6.5 żółtych kartek @1,97 ⛔ (2)
1XBET, 35j.

Na wstępie zaznaczę, że ten sam zakład można grać w fortunie po kursie 2,16, ja jednak gram singla więc bardziej opłaca mi się zagrać u ruska. W Ponte Delgada spotykają się dzisiaj zespoły które graja bardzo ostro, gospodarze mają u siebie średnia ponad 3 żółtych kartek na mecz, natomiast Portimonense jest to najostrzej grająca drużyna w lidze, na wyjazdach średnia 4,30 kartki koloru żółtego na mecz. Bardzo ostro jest w bezpośrednich pojedynkach między tymi zespołami. W ostatnim meczu zobaczyliśmy 7 ŻK, wcześniej 6, 9, 6, 6 dalej nie sięgam. Sędzia Mota pokazuje ponad 5 ZK na mecz. Wchodzę w to.

Ostatnia edycja:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
35. ⚽ Melbourne City F.C - Central Coast Mariners
Typ: over 2.5 + over 9.5 RR @2,15 ⛔ (3:2) & (9)
Unibet, 40j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1030
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
37. ⚽ Braga - Sheriff Tiraspol
Typ: Braga over 7.5 RR @2,00 ✅ (9)
Unibet, 30j.

+30j.

38. ⚽ Bodo Glimt - Celtic
Typ: Celtic over 7.5 RR @1,97 ⛔ (4)
Unibet, 35j.

39.

⚽ Braga - Sheriff Tiraspol
Typ: Braga over 6.5 RR @1,54 ✅
⚽ Bodo Glimt - Celtic
Typ: Celtic over 6.5 RR @1,53 ⛔

(2,36) Unibet, 40j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +49
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
40.

⚽ Pogoń Szczecin - Lech Poznań

Typ: over 9.5 RR @1,44 ⛔
⚽ Mallorca - Valencia
Typ: over 4.5 kartki @1,27 ✅
⚽ Atletico Madryt - Celta Vigo
Typ: over 4.5 kartki @1,32 ✅
⚽ Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld
Typ: Bayer over 5.5 RR @1,45 ✅

(3,50) Unibet, 40j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1040
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
41.

⚽ HSV Hamburg - Werder Brema

Typ: over 10.5 RR @1,73 ⛔
⚽ Betis - Sevilla
Typ: over 6.5 kartek @1,71 ✅
⚽ FC Barcelona - Athletic Bilbao
Typ: Barcelona over 4.5 RR @1,47 ✅

(4,35) Unibet, 40j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +695
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
42.

⚽ Granada - Cadiz

Typ: over 5.5 kartki @1,40 ✅ (7)
⚽ Atalanta - Sampdoria
Typ: Atalanta @1,41 ✅ (4:0)

(1,97) Unibet, 50j.

+48.5j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +670
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
(ROK 2021: +500.5j.)

LUTY 2022:

• Podanych typów/kuponów: 42
  • Wygrane: 19
  • Przegrane: 23
  • Zwroty: 0
  • Zysk/Strata: 💰 +16,65j.

• STYCZEŃ: +160.19j.
  • LUTY: +16.65j.

• Rok 2022: +176.84j.

Nie jestem zadowolony z upływającego właśnie miejsca, LUTY był bardzo szarpany, forma falowała, była nierówna, dużo niespodzianek w mojej ocenie, więcej typów/kuponów przegranych niż wygranych, ale to co najważniejsze czyli finanse udało się "wyszarpać" lekki plus, jest zielono i w zasadzie na tym można zakończyć ten miesiąc mając nadzieję, że marzec będzie dużo lepszy, oraz liczę na kontynuowanie zielonej serii na koniec miesiąca.

Otrzymane punkty reputacji: +901
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
2.

⚽ Górnik Zabrze - Lech Poznań

Typ: Lech (A) @1,55 ✅ (0:2)
⚽ Celtic - St. Mirren
Typ: Celtic over 7.5 RR @1,43 ✅ (9)

(2,22) Unibet, 40j.

+48.8j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +995
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
3. ⚽ Celtic - St. Mirren
Typ: Celtic + Celtic over 8.5 RR @2,08 ✅ (2:0) & (9)
Unibet, 30j.

+32.4j.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +835
Do góry Bottom