>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagrajmy w ping-ponga :D

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
heh a beda jakies nagrody bo chyba jestem najlepszy jak narazie :?

zresztya ja ta gierke znam juz od dawna ale dawno tez juz w nia nie gralem ????
a graliscie kiedys tak na serio w prawdziwego tenisa stolowego?? ja kiedys chodzilem na treningi jedzilem na zawody itd. ale juz z tym skonczylem ???? a szkoda bo lubie ping pong ale mam kontuzje reki ktora mi uniemozliwia gre :x :x

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Gump jest dosc prosty bo gra latwe i czytelne pilki troche przyspieszysz i sie gubi, wedlug mnie najgorszy jest Scott ????

drago 108

drago

Użytkownik
Według mnie ten koreańczyk 11:0 11:0 ????

Udalo mi się poprawic wynik z Gumpem:

Niestety w pierwszym secie spiepszyłem sprawe 10:0 prowadziłem zdanerwowałem się i dwa proste błędy nietrafiłem w piłeczke a za drugim walnołem daaaleki AUT ???? Drugi set już byl bardziej emocjonujący... 2:0 dla mnie i potem nagle z 2:0 zrobiło się 3:2... potem fantastyczna gra Drago i wygrywa 11:2 11:2

Niestety jeszcze trace do szymona 4 punkty no może spróbuje Scotta ograc i stracic tylko 1 punkt albo 11:0 11:0...

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Według mnie ten koreańczyk 11:0 11:0 ????

Udalo mi się poprawic wynik z Gumpem:

Obrazek

Niestety w pierwszym secie spiepszyłem sprawe 10:0 prowadziłem zdanerwowałem się i dwa proste błędy nietrafiłem w piłeczke a za drugim walnołem daaaleki AUT ???? Drugi set już byl bardziej emocjonujący... 2:0 dla mnie i potem nagle z 2:0 zrobiło się 3:2... potem fantastyczna gra Drago i wygrywa 11:2 11:2

Niestety jeszcze trace do szymona 4 punkty no może spróbuje Scotta ograc i stracic tylko 1 punkt albo 11:0 11:0...
heh no to musze cie zmartwic bo mi tez udalo sie pobic rekord i pokonalem Scotta 11:0 11:1 i teraz tak to wyglada:

drago 108

drago

Użytkownik
No nie musze ostro się wziąść za tego Gumpa bo za neigo ejst ot cholery punktów ????

Pzdr. Gratki pozatym ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
dobra mozecie sie poddac i tak mnie juz nie pobijecie ????

ej adminy a to dostane moze jakas nagrode? :]
moze jakis bonik przynajmniej ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
hehe

Więc ja znam więcej rywali do ogrania.
wpisujemy w gogolu shocplay , klikamy i wyskakuje tam strona by sie zalogowac ,wybieramy guest i juz mamy formularz gdzie pisaz najlepsze wyniki , gry itp. , pozniej na dole jest single i multi player , klikamy single i mamay w grach Tenis stolowy , klikamy na niego i poajiwja sie 6 rywali wybieramu ktorego chcemy i gramy.

P.S. Po wyjsciu z gry wyniki sie chyba kasuja.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
heh no faktycznie tez to znalazlem ci kolesie sa niezli zwlaszcza ten Szwed ???? ale na mnie nie ma silnych. A nie wiecie czy da sie grac na multiplayerze?? zagralbym se z kims ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
heh a to u mnie nie jest az tak zle ale tam jest to troche glupie po gdzies po pol godzine gry napisalo mi ze juz limit sie skonczyl i ze moge grac znowu dopiero jutro :|:|
i mnie wywalilo ://

drago 108

drago

Użytkownik
Oczywiscie tutaj gram zwłaszcza w [czyt. kurnon] i na multi... jak sobie założysz konto to ci zostaną a jak na takim normalnym bez rejestracji to po wyjściu ci sie kasuje ???? A ja wygrałem z tym szwedem raz ;) chyba 4:11 wziolem się do roboty i... 16:14 ( ???? ) i... 18:16 taki zacięty grałem kurde dobrze że się wyrobilem w te 30 minut bo mi mnie wywalili z Shockplaya ????

Do góry Bottom