408 shen Użytkownik Sierpień 30, 2011 #1641 hehe juz myślalem że źle z tej samej "dyscypliny" -który obecny wrestler zdobył medal olimpijski,kiedy i gdzie ?
hehe juz myślalem że źle z tej samej "dyscypliny" -który obecny wrestler zdobył medal olimpijski,kiedy i gdzie ?
3,5K adqs Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1642 hehe juz myślalem że źle z tej samej "dyscypliny" -który obecny wrestler zdobył medal olimpijski,kiedy i gdzie ? Kliknij aby rozwinąć... Kurt Angle. Atlanta 1996.
hehe juz myślalem że źle z tej samej "dyscypliny" -który obecny wrestler zdobył medal olimpijski,kiedy i gdzie ? Kliknij aby rozwinąć... Kurt Angle. Atlanta 1996.
2K christopher48 Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1643 Mnie się coś obiło o uszy, ze Andrzej Wroński miał styczność z wrestlingiem, ale pewnie odpowiedź adqs jest dobra.
Mnie się coś obiło o uszy, ze Andrzej Wroński miał styczność z wrestlingiem, ale pewnie odpowiedź adqs jest dobra.
3,5K adqs Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1644 Mnie się coś obiło o uszy, ze Andrzej Wroński miał styczność z wrestlingiem, ale pewnie odpowiedź adqs jest dobra. Kliknij aby rozwinąć... Wroński to MMA fighter jest ???? A Angle chyba do tej pory walczy w TNA. O którym z polskich (byłych raczej) sportowców jeden z polskich tabloidów mówił w kontekście ewentualnego angażu w jednej z organizacji wrestlingowych?
Mnie się coś obiło o uszy, ze Andrzej Wroński miał styczność z wrestlingiem, ale pewnie odpowiedź adqs jest dobra. Kliknij aby rozwinąć... Wroński to MMA fighter jest ???? A Angle chyba do tej pory walczy w TNA. O którym z polskich (byłych raczej) sportowców jeden z polskich tabloidów mówił w kontekście ewentualnego angażu w jednej z organizacji wrestlingowych?
3,5K adqs Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1647 Andrew Gołota ? jak tak to za mnie Kliknij aby rozwinąć... yep. Co skłoniło Marcina Gortata do zmiany piłki nożnej na basket? Nie chodzi o nakłanianie trenera itp.
Andrew Gołota ? jak tak to za mnie Kliknij aby rozwinąć... yep. Co skłoniło Marcina Gortata do zmiany piłki nożnej na basket? Nie chodzi o nakłanianie trenera itp.
7,4K bam14 Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1648 A potem nagle stało się coś, czego nie umiem wyjaśnić. Jakby ktoś jakiś przełącznik zmienił. Kliknij aby rozwinąć... odwidziało mu się, przerzucił się na basket.
A potem nagle stało się coś, czego nie umiem wyjaśnić. Jakby ktoś jakiś przełącznik zmienił. Kliknij aby rozwinąć... odwidziało mu się, przerzucił się na basket.
3,5K adqs Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1649 odwidziało mu się, przerzucił się na basket. Kliknij aby rozwinąć... skoro cytujesz, to uznaję. Ja jednak gdzieś czytałem wersję, że szmatę z Widzewem wpuścił i dlatego zrezygnował z piłki.
odwidziało mu się, przerzucił się na basket. Kliknij aby rozwinąć... skoro cytujesz, to uznaję. Ja jednak gdzieś czytałem wersję, że szmatę z Widzewem wpuścił i dlatego zrezygnował z piłki.
5,3K macieqleo Użytkownik Sierpień 30, 2011 #1650 Jedyny zawodnik w historii tenisa który w jednym roku przeszedł kwalifikacje wszystkich czterech turniejów Wielkiego Szlema
Jedyny zawodnik w historii tenisa który w jednym roku przeszedł kwalifikacje wszystkich czterech turniejów Wielkiego Szlema
7,4K bam14 Forum VIP Sierpień 30, 2011 #1656 zadawaj Shen. Leon mnie zniechęcił, on mi zepsuł zabawę.
132 lukiaszenko Użytkownik Sierpień 30, 2011 #1657 Pozwolę sobie się wtrącić, jako że nikt nie odpowiedział na moje pytanie z poprzedniej strony, więc może teraz? Pewna piłkarka zasłynęła ciesząc się po zdobytej bramce, zresztą bardzo ważnej. Kto to był? Kiedy?(rok) Co zrobiła? I przy jakiej okazji? Kliknij aby rozwinąć...
Pozwolę sobie się wtrącić, jako że nikt nie odpowiedział na moje pytanie z poprzedniej strony, więc może teraz? Pewna piłkarka zasłynęła ciesząc się po zdobytej bramce, zresztą bardzo ważnej. Kto to był? Kiedy?(rok) Co zrobiła? I przy jakiej okazji? Kliknij aby rozwinąć...
R 0 rafael86 Użytkownik Sierpień 31, 2011 #1658 Trochę mało szczegółów, ale być może chodzi o Brandi Chastain: USA - Chiny 1999 rok finał mistrzostw świata, radość po strzelonym karnym dającym wygraną
Trochę mało szczegółów, ale być może chodzi o Brandi Chastain: USA - Chiny 1999 rok finał mistrzostw świata, radość po strzelonym karnym dającym wygraną
R 0 rafael86 Użytkownik Sierpień 31, 2011 #1659 jeśli o to chodziło to moja zagadka: Która reprezentacja narodowa jest nazywana Wiewiórkami ??