>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Od 2006 roku zaczęli grać SUPER TB i chyba równocześnie z SUPER TB wprowadzono decydujący punkt przy równowagach w gemie. Zatem stawiam na 2006 rok.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Czym &quot;wsławił się&quot; rumuński tenisista Adrian Ungur w TB 1. seta w meczu z Alessio di Mauro w zeszłym roku w jednym z włoskich challengerów?

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
To ja jeszcze raz.

Kilka lat temu na Eurosporcie podczas reklam na French Open była puszczana praktycznie non stop taka reklamówka z piosenką Natashy Thomas (tytułu nie podam, żeby nie ułatwiać). Jaki tenisista występował w tej reklamie?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Clement, coś trudniejszego jest ????
dobra zapodam łatwe
kiedys najwieksza najdzieja polskiego futbolu, grał w Wisle K. a pozniej w skandynawi

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Temat troszeczkę stanął, więc ja coś zadam. Były reprezentant Polski w piłce nożnej. Próbował także swoich sił w beach soccerze, ale niestety kiedyś prawie zniszczył polską piłkę plażową. O kogo chodzi?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Temat troszeczkę stanął, więc ja coś zadam. Były reprezentant Polski w piłce nożnej. Próbował także swoich sił w beach soccerze, ale niestety kiedyś prawie zniszczył polską piłkę plażową. O kogo chodzi?
Szczelam, ze o Tomasza Iwana

Do góry Bottom