D 3,3K davey_watt Użytkownik Czerwiec 30, 2011 #1201 El pistolero: Alberto Contador i Luis Suarez. Nawet nie wiedziałem o Suarezie Na odwal się: Ile dni spędził Miguel Indurain w koszulce lidera TdF ????
El pistolero: Alberto Contador i Luis Suarez. Nawet nie wiedziałem o Suarezie Na odwal się: Ile dni spędził Miguel Indurain w koszulce lidera TdF ????
14K dawid.400 Forum VIP Czerwiec 30, 2011 #1202 El pistolero: Alberto Contador i Luis Suarez. Nawet nie wiedziałem o Suarezie Na odwal się: Ile dni spędził Miguel Indurain w koszulce lidera TdF ???? Kliknij aby rozwinąć... Bodaj 60 dni jest w TOP5 zawodników którzy najdłużej nosili Le maillot jaune. Jak dobrze to niech ktoś za mnie zapoda tylko łatwe by zabawa nie stała.
El pistolero: Alberto Contador i Luis Suarez. Nawet nie wiedziałem o Suarezie Na odwal się: Ile dni spędził Miguel Indurain w koszulce lidera TdF ???? Kliknij aby rozwinąć... Bodaj 60 dni jest w TOP5 zawodników którzy najdłużej nosili Le maillot jaune. Jak dobrze to niech ktoś za mnie zapoda tylko łatwe by zabawa nie stała.
2,4K olo Użytkownik Czerwiec 30, 2011 #1203 Vince Carter miał pewien zwyczaj związany z przedmeczową rozgrzewką, którego zabroniła mu liga, jaki to był zwyczaj:?:
Vince Carter miał pewien zwyczaj związany z przedmeczową rozgrzewką, którego zabroniła mu liga, jaki to był zwyczaj:?:
14K dawid.400 Forum VIP Czerwiec 30, 2011 #1204 Vince Carter miał pewien zwyczaj związany z przedmeczową rozgrzewką, którego zabroniła mu liga, jaki to był zwyczaj:?: Kliknij aby rozwinąć... chyba było już to pytanie w tym temacie. Zabronili mu słuchać muzyki na iPodzie podczas rozgrzewki.
Vince Carter miał pewien zwyczaj związany z przedmeczową rozgrzewką, którego zabroniła mu liga, jaki to był zwyczaj:?: Kliknij aby rozwinąć... chyba było już to pytanie w tym temacie. Zabronili mu słuchać muzyki na iPodzie podczas rozgrzewki.
14K dawid.400 Forum VIP Lipiec 1, 2011 #1207 Andy i Frank Schlekowie Alexander i Wladimir Efimkin Kliknij aby rozwinąć... dobrze liczyłem że ktoś poda Polaków Łukasza i Macieja Bodnara ale mogą być ruski. jedziesz dalej.
Andy i Frank Schlekowie Alexander i Wladimir Efimkin Kliknij aby rozwinąć... dobrze liczyłem że ktoś poda Polaków Łukasza i Macieja Bodnara ale mogą być ruski. jedziesz dalej.
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 1, 2011 #1208 Wymień przynajmniej przynajmniej 2 zawodników mających nigeryjskie korzenie z NFL P.S Zmieniam na dwóch , łatwiej i szybciej
Wymień przynajmniej przynajmniej 2 zawodników mających nigeryjskie korzenie z NFL P.S Zmieniam na dwóch , łatwiej i szybciej
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 1, 2011 #1209 Jeden jest jednym z najlepszych CB w lidze , mimo śrendiej ekipy Następny wybrany w drafcie ostatnio
408 shen Użytkownik Lipiec 1, 2011 #1210 Osi Umenyiora i Adewale Ogunleye,pierwszego w fantasy miałem nawet cos zaraz zadam który z miotaczy został wyrzucony(ejected) po zaledwie 2 rzutach ? I z kim jego drużyna grała
Osi Umenyiora i Adewale Ogunleye,pierwszego w fantasy miałem nawet cos zaraz zadam który z miotaczy został wyrzucony(ejected) po zaledwie 2 rzutach ? I z kim jego drużyna grała
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 1, 2011 #1211 John Lackey , gdy jeszce grał w LAA Grali z Texasem Wywalił , bo w drugim rzucie rzucił piłkę w battera Dajcie coś za mnie
John Lackey , gdy jeszce grał w LAA Grali z Texasem Wywalił , bo w drugim rzucie rzucił piłkę w battera Dajcie coś za mnie
408 shen Użytkownik Lipiec 1, 2011 #1212 który z miotaczy swoim rzutem zabił gołebia i kiedy to było ??
52 klemi Użytkownik Lipiec 1, 2011 #1213 Randy Johnson, 24 marca 2001, mecz Arizona Diamondbacks - SF Giants Jak nazywał się zyd grajacy w Ajaxie Amsterdam?
Randy Johnson, 24 marca 2001, mecz Arizona Diamondbacks - SF Giants Jak nazywał się zyd grajacy w Ajaxie Amsterdam?
2,4K olo Użytkownik Lipiec 2, 2011 #1214 Eddy Hamel Gimnastyk, podczas IO w Atlancie nie chciał mieszkać z kadrą, mieszkał w Detroit u kumpli, bo tam były wg niego lepsze warunki, kto to taki:?:
Eddy Hamel Gimnastyk, podczas IO w Atlancie nie chciał mieszkać z kadrą, mieszkał w Detroit u kumpli, bo tam były wg niego lepsze warunki, kto to taki:?:
40 youngmoney Użytkownik Lipiec 2, 2011 #1215 Gimnastyk, podczas IO w Atlancie nie chciał mieszkać z kadrą, mieszkał w Detroit u kumpli, bo tam były wg niego lepsze warunki, kto to taki:?: Kliknij aby rozwinąć... Jordan Jovtchev dajcie cos za mnie jak dobrze
Gimnastyk, podczas IO w Atlancie nie chciał mieszkać z kadrą, mieszkał w Detroit u kumpli, bo tam były wg niego lepsze warunki, kto to taki:?: Kliknij aby rozwinąć... Jordan Jovtchev dajcie cos za mnie jak dobrze
25,1K mjaurvcein Użytkownik Lipiec 2, 2011 #1216 Zawodnik, który jako trzeci catcher w historii zagrał dwa razy w World Series przed 25 rokiem życia. (jeśli up jest dobrze :razz ???? active
Zawodnik, który jako trzeci catcher w historii zagrał dwa razy w World Series przed 25 rokiem życia. (jeśli up jest dobrze :razz ???? active
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 2, 2011 #1218 Yadier Molina Wyemiń ekipy , kóre dołączyły do MLB w ostatnich dwóch dekadach
2K christopher48 Forum VIP Lipiec 2, 2011 #1219 TB Rays, Florida Marlins, Arizona Diamondbacks, Colorado Rockies.