Pewien Austriacki kierowca, przeżył w f1 dość poważny wypadek. Powiedział o nim 2 bardzo charakterystyczne i znane zdania.
Jaki to kierowca i co powiedział.
Pewien Austriacki kierowca, przeżył w f1 dość poważny wypadek. Powiedział o nim 2 bardzo charakterystyczne i znane zdania.
Jaki to kierowca i co powiedział.
banał ????
Niki Lauda
"Wolę mieć sprawną prawą nogę niż piękną twarz"
A sorry o to drugie zdanie "Takich przeżyć, jak w dniu wypadku wcześniej doznałem tylko w chwili, gdy zapaliłem marihuanę"
W 84 roku 0,5 pkt przewagi Laudy nad Prostem.
Jedyna drużyna piłkarska która grała w finale ligi mistrzów, wcześniej nie zdobywając nigdy mistrzostwa kraju ?
W 84 roku 0,5 pkt przewagi Laudy nad Prostem.
Jedyna drużyna piłkarska która grała w finale ligi mistrzów, wcześniej nie zdobywając nigdy mistrzostwa kraju ?
Bayer Leverkusen finał z Realem Madryt (2-1 i boska bramka Zizou) Kto jest najmłodszym strzelcem gola w finale Ligi Mistrzów :?:Ile lat wówczas miał ten strzelec gola (to tak z ciekawości )
Nie znam odpowiedzi ale mowie (choc to nie on ???? ) że to byl Alex Del Piero w sezonie 96/97 z Borussią, miał 22 lata i kilka miesięcy, to nie on ale luknijcie jaka brama ????
Poszperałem i kolega wyżej ma racje... to był Kluivert, no chyba że zadający uwzględnia pod pojęciem Liga Mistrzów również Puchar Europy to tam nie szperałem ????