>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

U 4

ukasz

Użytkownik
No więc moje pytanko z dziedziny skoków narciarskich ????

Jak nazywał się pierwszy skoczek z Jugosławi, który pokonał barierę 100m. , na jaką odległość skoczył?;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Pewien Austriacki kierowca, przeżył w f1 dość poważny wypadek. Powiedział o nim 2 bardzo charakterystyczne i znane zdania.
Jaki to kierowca i co powiedział.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Pewien Austriacki kierowca, przeżył w f1 dość poważny wypadek. Powiedział o nim 2 bardzo charakterystyczne i znane zdania.
Jaki to kierowca i co powiedział.
banał ????
Niki Lauda

&quot;Wolę mieć sprawną prawą nogę niż piękną twarz&quot;

A sorry o to drugie zdanie
&quot;Takich przeżyć, jak w dniu wypadku wcześniej doznałem tylko w chwili, gdy zapaliłem marihuanę&quot;

snajper 322

snajper

Forum VIP
Pewnien wyścig w 1998 był to deszczowy wyścig. Lider dublował jednego z kierowców, niestety slaba widocznosc doszlo do zderzenia, wiec obaj zakonczyli wyscig. Gdy zjezdzali do boksów i zaparkowali lider podbiegl do tego kierowcy i omal nie doszlo do rękoczynów.
Pytanie: Podaj nazwiska kierowców i GP w którym to miało miejsce
dajesz kukluś
http://www.youtube.com/watch?v=kLGqedydP74&amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;p=6B366E950A0E5BBF&amp;amp;playnext=1&amp;amp;playnext_from=PL&amp;amp;index=15

M 25

mase

Użytkownik
W 84 roku 0,5 pkt przewagi Laudy nad Prostem.
Jedyna drużyna piłkarska która grała w finale ligi mistrzów, wcześniej nie zdobywając nigdy mistrzostwa kraju ?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
W 84 roku 0,5 pkt przewagi Laudy nad Prostem.
Jedyna drużyna piłkarska która grała w finale ligi mistrzów, wcześniej nie zdobywając nigdy mistrzostwa kraju ?
Bayer Leverkusen ;) finał z Realem Madryt (2-1 i boska bramka Zizou)
Kto jest najmłodszym strzelcem gola w finale Ligi Mistrzów :?: Ile lat wówczas miał ten strzelec gola (to tak z ciekawości ;) )

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Nie znam odpowiedzi ale mowie (choc to nie on ???? ) że to byl Alex Del Piero w sezonie 96/97 z Borussią, miał 22 lata i kilka miesięcy, to nie on ale luknijcie jaka brama ????

Do góry Bottom