>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
W której z 4 najważniejszych lig zawodowych w US - Mecz Gwiazd decyduje o pewnej zależności na koniec sezonu.
Co to za zależnośc i co to za liga :razz:
Nawet gdybym nie wiedział, strzelałbym na MLB :grin:

Zespół, który wygra, zapewnia swojemu reprezentantowi w World Series przewagę własnego boiska.

Za mnie

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Który piłkarz wypowiedział zdanie: &quot;Tylko trzy osoby zdołały uciszyć Maracanę: Papież, Frank Sinatra i ja&quot;
Robson1416: git ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Odnawiam temat.

Ojciec i córka.

Ojciec jest trenerem tenisowym, trenował m.in. kilka czołowych tenisistek świata. Córka jest partnerką życiową jednego z najlepszych tenisistów na świecie.

O kogo chodzi?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Proszę podać najwyższe AKO , pocelowane w całej historii bukmacherki w zakładach sportowych ( bez wyścigów psów i koni ) .
Zaznaczam , że nie chodzi o wysokość wygranej a tylko o AKO.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czekając na ew. odpowiedzi w sprawie dotąd nie rozwiązanej zagadki tenisowej - zadam zagadkę piłkarską:
Proszę wymienić 3 reprezentantów Polski w piłce nożnej , którzy są bądź byli reprezentantami w drugim pokoleniu , gdyż ich ojcowie także grali w kadrze w tej dyscyplinie - a dla utrudnienia pytania dodam , że chodzi mi wyłącznie o piłkarzy żydowskiego pochodzenia , gdyż z racji naszych historycznych uwarunkowań także i w piłce nożnej w reprezentacji kraju od zawsze występowali i nadal przecież występują zawodnicy mający takie rodzinne korzenie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czekając na ew. odpowiedzi w sprawie dotąd nie rozwiązanej zagadki tenisowej - zadam zagadkę piłkarską:

Proszę wymienić 3 reprezentantów Polski w piłce nożnej , którzy są bądź byli reprezentantami w drugim pokoleniu , gdyż ich ojcowie także grali w kadrze w tej dyscyplinie - a dla utrudnienia pytania dodam , że chodzi mi wyłącznie o piłkarzy żydowskiego pochodzenia , gdyż z racji naszych historycznych uwarunkowań także i w piłce nożnej w reprezentacji kraju od zawsze występowali i nadal przecież występują zawodnicy mający takie rodzinne korzenie.
Wojciech Szczęsny&gt;&gt;&gt; Maciej Szczęsny
Ebi Smolarek&gt;&gt;&gt; Włodzimierz Smolarek
Jakub Kosecki&gt;&gt;&gt; Roman Kosecki

Do góry Bottom