Kupon Hertha-Real M. typ 2 Internacionale-AC Milantyp x2 FC Copenhagen-Shamrock typ Shamrock nie strzeli bramki
Kurs:2,5
Stawka:20zł
Ew. wygrana:50zł +30
Jeszcze moje typy na dzisiaj Lille-Marsylia typ I polowa X HJK-Dinamo Z.typ under 2,5 Odense-Panathinakostyp x2 St. Liege-Zurich typ 1 M. Haifa-Maribor typ 1
No to lecimy. Kupon Węgry U19 K. - Chorwacja U19 K. typ 1 (1,25) ????(28:28) Szwecja U19 K. - Niemcy U19 K. typ 1 (1,60)
Kurs:2
Stawka:100zł
Ew. wygrana:200zł -100zł
Jak nie wejdzie to bedzie bardzo zle:;/: Kuponiczek Cadiz-Malaga typ 2 Aberdeen-Celtic typ 2 Bayern-Moenchengladbach typ 1 FC Porto-Guimaraes typ 1
Kurs:3,2
Stawka:50zł
Wygrana:160zł
Kupon:
:baseball:Arizona Diamondback-Houston Astros typ 1 (1,50) :baseball:San Francisco Giants-Pitssburgh Pirates typ 1(1,50) Kurs:2,25
Stawka:30zł
Ew. wygrana:67zł
WTF???No to ładnie baseball po wchodził.
No mam jeszcze jakieś grosze ze "skarbonki" xD .Chce sprawdzić system jednego z kolegi na tym forum i zobaczymy jak to będzie.(system "15" Etap 1
????Rosja-Nowa Zelandiatyp Rosja +1,5(1,85) (77:80) :zoltakartka: praktycznie jeden celny rzut jeszcze :/
????Szwecja U18-Polska U18 typ Szwecja(1,16) Kurs:2,1
Stawka:10zł
Wygrana:21zł Nie wiem chyba jakieś fatum dziwne ???? została jeszcze jedna szansa.
Kupon zagrany w Milenium :razz:
Polonia W. - ŁKS typ hcs(-1,5) 1
Club Brugge - Leuven typ hcs(-1,5) 1
PSV - Waalwijk typ 1
Kurs:3,49
Stawka:50zł
Ew. wygrana:153zł
brugia dupa dupa dupa:---(
Na dzisiaj coś takiego.
(BWIN) Manchester City +1,5 żółtej kartki w meczu (2,95) Lech- zakład bez remisu (1,60)
W pierwszej kolejce prawie wszystkie drużyny dostały minimum po 2 żółte kartki.Tylko w jednym meczu jedna z ekip została poczęstowana 1 :zoltakartka: i 1????.Nikt nie odpuszcza i nie odstawia nogi.Liczę w tym spotkaniu na walkę na całego i karanie zawodników gospodarzy:zoltakartka: :griniłkarze City nie należą do tych którzy potrafią trzymać nerwy na wodzy. Co do drugiego spotkania to myślę, że Lech powinien wygrać to spotkanie przynajmniej różnicą jednej bramki.Nie zachwycał bym się aż tak bardzo wyczynem Gks-u w ostatnim meczu z beniaminkiem naszej ligi.Kolejorz musi być bardziej skuteczny a to zaowocuje w zdobytej liczbie oczek Lech pięknie 3:0 wygrywa,a mecz w Manchesterze jakiś bardzo czysty:razz:
Kupon (Liga Europy) Fulham - Dnipro typ 1 Celtic - Sion typ 1 jak zawsze cos musi wyjeb... c Besiktas - Alania typ 1
Hearts - Tottenhamtyp 2 Kurs 5,55
Stawka:70zł
Ew. wygrana :341zł