>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zaczynam w Bet365

W 0

wiktor93

Użytkownik
Ten temat chyba nie nadaje się do działu Bonusy i Promocje u Bukmacherów więc umieszczam go tutaj. Zaczynam grę w Bet365. Wpłacam 200zł żeby dostać maksymalny bonus i dodatkowo zapraszam jedną osobę. Czy da się z tego wyciągnąć jeszcze więcej bonusu? ???? Jakaś inna promocja czy coś takiego?
EDIT: Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
Tyle w temacie. Chciałem szybko obrócić tą kasę ale widzę że nie bardzo się da.

L 51

legionista880

Użytkownik
jak dysponujesz budzetem kilkakrotnie wyzszym i zalezy ci na wyjeciu jedynie calego bonusu to taki obrot to zaden problem w 1 dzien, chyba ze wplaciles swoje jedyne 200 no to nie ma tak latwo bedziesz musial ryzykowac jesli chcesz szybko obrocic

co do osoby polecajacej poczytaj tematy bo sa na forum

W 0

wiktor93

Użytkownik
No chciałbym wyciągnąć wkład 200 + bonus 200 (lub trochę mniej), a przy obrocie min. 1200 zł to duuże ryzyko.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
No chciałbym wyciągnąć wkład 200 + bonus 200 (lub trochę mniej), a przy obrocie min. 1200 zł to duuże ryzyko.
Ryzyko zależy od typów, a nie kwot. Ja w takich sytuacjach gram va banque za całość i można taki obrót wykonać na 1 meczu bez problemu, powodzenia ????

W 0

wiktor93

Użytkownik
W Bet365 są kursy do 1.001. Jeśli dla Ciebie ryzykiem jest postawić w 85. minucie przy stanie 2-0 na pierwszą drużynę podwójną szansę to czas pomyśleć.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
W Bet365 są kursy do 1.001. Jeśli dla Ciebie ryzykiem jest postawić w 85. minucie przy stanie 2-0 na pierwszą drużynę podwójną szansę to czas pomyśleć.
A w 70 minucie przy 4-0 dla Arsenalu nie widzialbys pewnie zadnego ryzyka, a jednak...

A 53

artur18

Użytkownik
Zaczniesz myslec jak spalisz duzy hajs na takim graniu kiedys ;)

O 82

orzel-54740

Użytkownik
To ile Ty chcesz zarobic za kursy rzedu 1.001? Wpadnie bramka w 86 minucie na 2:1 i bedziesz sie s.... do konca meczu. Naucz sie obliczac wartosc ryzyka wzgledem zysku zanim przegrasz wieksza kase.
Oprocz bonusu od pierwszej wplaty jest jeszcze bonus od pierwszego zakladu przez serwis mobile.bet365.com. Teoretycznie powinno sie go wykonac z komorki, ale po wklepaniu tego adresu do przegladarki mozna robic to rownie dobrze ze zwyklego kompa. Warunki obrotu podobne jak przy bonusie od pierwszej wplaty, tyle, ze w tym przypadku najpierw musisz dokonac zakladu po kursie powyzej 1.5 i dopiero po jego puszczeniu dostajesz kwote bonusu.

M 0

michal509

Użytkownik
Witam, chcę się tylko upewnić, czy bet365 zbytnio nie cwaniakują. Postawiłem dzisiaj pierwszy kupon, kurs wyszedł 4,5, postawiłem 10 zł i mam zysk 35 zł. Rozumiem, że w przypadku wygranej stawka również jest zwracana i przeleją mi 45? Zaznaczam, że wiem że 45 - 10 = 35, chcę się tylko upewnić, pozdrawiam.

aerts 78

aerts

Użytkownik
Mam pytanie odnoscie bonusu ktory jest dostepny teraz w bet365.
Czy warto ryzykowac utrate wkladu aby otrzymac mozliwosc praktycznego zdobycia pieniedzyz tego bonusu? bo teoretycznei moze to wygralad dosc ladnie.

B 0

bankierz

Użytkownik
no tak ale wtedy nie zaliczy mu tego kursu do bonusu
Mam pytanie odnoscie bonusu ktory jest dostepny teraz w bet365.
Czy warto ryzykowac utrate wkladu aby otrzymac mozliwosc praktycznego zdobycia pieniedzyz tego bonusu? bo teoretycznei moze to wygralad dosc ladnie.
jak zagrasz mądrze to się opłaca.ale ja zawsze taki bonus traktowałem jako dodatkowy element i miło jak się go uda wyciągnąć.

blum 70

blum

Użytkownik
Ja mam następujące pytanie - założyłem sobie konto na bet365 i jestem nieco zagubiony.
Do tej pory wszystkie buki z jakimi się zetknąłem miały prosty system tworzenia kuponów - zaznaczało się kilka spotkań, wpisywało się kwotę i uzyskiwałem kupon z kursem końcowym i ew. wygraną.
Na bet365 jest jakaś zupełnie inna filozofia - jakieś treble, double, chcę postawić 3 mecze NBA i nie umiem.
Ktoś pomoże? (z ich helpa nic nie wynika)

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
jesli chcesz utworzyc kupon kombinacyjny z 3 zdarzen - to wpisujesz w treble - masz pokazane przy tym laczne AKO kuponu .

Do góry Bottom