N
0
niepokorny
Użytkownik
Wiem ile jest firm bukmacherskich na rynku ! I tlumacze Ci ze nie mam konta u 3-4 jak sobie wymysliles tylko w 10 conajmniej non stop obracam pieniadze.
Vader nie wiem czy znasz naszą sytuację (opisana temat obok) powiedz mi co my kombinowaliśmy bo ja w dalszym ciągu nie rozumiem zablokowania konta około 30 użytkownikom, może więcej, bo zarejestrowali się z tego samego banera na forum i zagrali te same 2 mecze. Dodam, że nie tylko takim zablokowali, ale również i tym co tylko zdążyli wpłacić pieniądze a niczego nie zagrali. Nie było żadnego kombinowania, 2 suche typy koniec kropka.Zachowując maksymalne środki ostrożności (nie kombinować itp.) prawie "każdy znany" buk. Nie będę pisał konkretnie bo zaraz ktoś mi napisze, że "mam z tego zysk".
Wypowiadając się o bukach tutaj na forum (wypowiadam się, radzę dość sporo) zawsze piszę obiektywnie. Tak jak jest.
po weryfikacji oba konta zostaly odblokowane....Mam problem z firmą Betway! Wygrałem 650 zl, w ten sam dzień zleciłem wypłate na konto. 2 dni później poszedłem do kolegi i analizwaliśmy kupony. Zalogowałem sie na jego komputerze zaraz po nim. Następnego dnia wracam do domu, chce zalogowac sie na swoim koncie i jest napisane, ze moje konto zostalo zablokowane! Zastanawiam sie co jest grane. sprawdzam stan konta bankowego i zauwazam, ze zadne pieniadze nie wplynely. Dobrze wyplaty sa zwykle realizowane do 7 dni, ale zazwyczaj wplywaja predzej. Wchodze na swoja poczte, a tam zadnego maila z podaniem powodu dlaczego konto zostalo mi zablokowane. Piszę wiec maila z zapytaniem o co chodzi. Oni odpisali tak samo jak i mojemu koledze, ze konto zostalo zablokowane z powodu zlamania regulaminu, gdyz logowalismy sie oboje na tym samym ip. Wszystko bylo by normalne gdyby nie fakt wyplaty pieniedzy. Sądze ze tylko o to chodzi. Betway stwarza problemy nie dlatego ze nastapilo takie logowanie, bo przeciez taka sytuacja moze mieć miejsce w każdym miejscu publicznym np. szkole, pracy itp. Po pierwsze wypłata powinna zostac zrealizowana, gdyz zostala zlecona wczesniej niz to logowanie mialo miejsce. Pomóżcie jak mam załatwic tą sprawę? Gdzie sie odwołać? Każdy wie, że support tam slabo funkcjonuje. Caly czas odpisuja to samo. A ja chcialbym odzyskac swoje pieniadze.
Powoli już nie chce mi się wdawać w dyskusje tam gdzie ludzie nie panują nad emocjami.Heh dziwi mnie że Vader podaje przykład takiego krzaka jak jakiś betgun... to firma w której niewiele osób gra, jest mało znana i co tu dużo mówić bardzo kiepska na SBR nota D-(dla niekumatych prawie najgorsza) to samo zresztą jest z Betway D- i kto tam wpłaci jakieś większe $ skoro w każdej chwili może im coś odwalić.
Ludzie grajcie w dobrych, znanych bukach typu: pinnacle, bodog, betcriss, legendzsports.com itd tam takich problemów mieć nie będziecie, a nie gracie w krzakach a później płaczecie że wam pieniędzy nie chcą wypłacać, i szukają byle pretekstu żeby konto zamknąć.
Edit: Ja tam z Betway nie miałem żadnych problemów....:grin:
na szczęście jest to zacne forum i możemy wypowiedzieć się o naszychJestem przekonany, że o istnieniu tego ostatniego buka 95% ludzie czytających ten post nie wie co to jest... I szybciej wpłaci kasę do Betguna czy Betwaya niż do "takiego krzaka":.
Masz rację. To zacne forum i można się wypowiadać.na szczęście jest to zacne forum i możemy wypowiedzieć się o naszych
"przygodach" z tą firmą aby inni nie popełniali tego błędu.
To ze nie jest znane w Polsce, i ogólnie w Europie nie znaczy że jest krzakiem.Powoli już nie chce mi się wdawać w dyskusje tam gdzie ludzie nie panują nad emocjami.
Ranking SBR też jest przekłamany w wielu miejscach.
Jestem przekonany, że o istnieniu tego ostatniego buka 95% ludzie czytających ten post nie wie co to jest... I szybciej wpłaci kasę do Betguna czy Betwaya niż do "takiego krzaka":.
Łoooo,poważnie? To rzeczywiście kpina:-|caly ten betway to jakas kpina dzisiaj z gnuf a on nalezy do betway przychodzi mi mail ze mam 5 spinow ale ze nie pamietalem hasla to wysylam o zresetowanie i ustanowienie nowego klikam w link w mailu ustanawiam nowe haslo i wyskakuje general error
Owszem,pewnie jego wstawiennictwo pomogło w odzyskaniu moich pieniędzy,chwała Mu za to. Nie zmienia to jednak faktu,że ogólne wrażenia odnośnie Betway.com mam negatywne,zresztą nie tylko ja ,o czym przekonałem się czytając inne fora bukmacherskie.East side musisz przyznać też, że kolega Betway_Team pomógł w sprawie.
Teoretycznie tak,ale strach wpłacać teraz pieniądze do Betwaya po takim czymś.East side ale teraz możesz już grać spokojnie. Konto masz tak zweryfikowane, że już chyba nikt nie będzie miał zastrzeżeń