>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zablokowane środki na fałszywym koncie

Status
Zamknięty.
culepl 39

culepl

Użytkownik
Mam dwa konta. Jedno na prawdziwe dane, drugie fałszywe. Na tym drugim mam zablokowane 125zł i nie mogę wypłacić bo zostałem poproszony o przesłanie dowodu osobistego. Tego dowodu nie mogę przesłać bo konto zakładałem na fałszywe dane.
Prosiłem o zamknięcie konta to mi odpisali, że najpierw muszę im wysłać dowód tożsamości.
W zakładce Pomoc Drogą Elektroniczną -&gt;Konto/Bezpieczenstwo zauważyłem taką opcje: &quot;Otworzyłem więcej niż jedno konto Skrill (Moneybookers)&quot;
z takimi opcjami:

Czy mogę im napisać że to konto jest moim drugim założonym na MB i jest na fałszywe dane oraz że mam prośbę o przelanie środków 125zł na moje prawdziwe konto?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Czy mogę im napisać że to konto jest moim drugim założonym na MB i jest na fałszywe dane oraz że mam prośbę o przelanie środków 125zł na moje prawdziwe konto?
Zamkną Ci wtedy oba konta i potraktują jak oszusta.Pożegnaj się z kasą,zapomnij o tym koncie i potraktuj to jako karę za swoją delikatnie mówiąc bezmyślność.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Zamkną Ci wtedy oba konta i potraktują jak oszusta.Pożegnaj się z kasą,zapomnij o tym koncie i potraktuj to jako karę za swoją delikatnie mówiąc bezmyślność.
A co to jest: &quot;Email konta które ma pozostać otwarte&quot; ?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
haha ???? kpisz czy o drogę pytasz ? Przeczytaj to co napisałeś kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lub kilkaset razy jeżeli tyle potrzebujesz żeby zrozumieć to co sam napisałeś. Dziwie się że jeszcze moderator nie usunął twoich postów.

Poczytaj sobie regulamin MB...

A co to jest: &quot;Email konta które ma pozostać otwarte&quot; ?
????
Jeżeli załozysz więcej niż konto przez przypadek bo np zapomniales hasła do starego konta czy nie pamiętałeś danych to musisz je usunąć bo możesz mieć tylko jedno konto. Jeżeli założyłes konto na fałszywe dane to oni nie traktują tego jako twoje konto tylko konto tego na kogo załozyłes. W twoim wypadku jeżeli do nich napiszesz to możesz się na zawsze pozeganać z MB, na 99% dostaniesz dożywotniego bana rejestracji w serwisie. Możesz założyć więcej niż jedno konto z tego samego adresu IP ale moga w każdej chwili tak jak to było w twoim przypadku chcieć potwierdzić dane.

culepl 39

culepl

Użytkownik
haha ???? kpisz czy o drogę pytasz ? Przeczytaj to co napisałeś kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lub kilkaset razy jeżeli tyle potrzebujesz żeby zrozumieć to co sam napisałeś. Dziwie się że jeszcze moderator nie usunął twoich postów.

Poczytaj sobie regulamin MB...

????
Jeżeli załozysz więcej niż konto przez przypadek bo np zapomniales hasła do starego konta czy nie pamiętałeś danych to musisz je usunąć bo możesz mieć tylko jedno konto. Jeżeli założyłes konto na fałszywe dane to oni nie traktują tego jako twoje konto tylko konto tego na kogo załozyłes. W twoim wypadku jeżeli do nich napiszesz to możesz się na zawsze pozeganać z MB, na 99% dostaniesz dożywotniego bana rejestracji w serwisie. Możesz założyć więcej niż jedno konto z tego samego adresu IP ale moga w każdej chwili tak jak to było w twoim przypadku chcieć potwierdzić dane.
Widzisz... bo to fałszywe konto było moim pierwszym jak jeszcze się nie orientowałem co i jak z Moneybookers. Miałem wtedy taką pilną sprawe, że znajomy musiał mi przesłać 125zł i założyłem konto na fałszywe dane.
Po kilku minutach po przelewie zablokowali możliwość transakcji.

J 0

jaszczursss

Użytkownik
Witam. Ja miałem podobną sytuację. Podałem wszystko prawdziwe tyle, że Imię i nazwisko w skrócie np. Mateusz Petarski a ja Mat Pet. Reszta się zgadzała. Konto miałem ponad rok. Grałem raczej 1 na tydzień i dla zabawy przelewając po 100-200zł. Wszystko przegrywałem. Ostatnim razem było inaczej. Na Sizzling HOT ze 100zł wygrałem 10400zł. Maszyna dała w kilku ruchach na stawce 50zł. Bez zastanowienia dałem wypłatę.. Zablokowali konto a wysłany dokument nie zgadzał się i odblokują dopiero po nadesłaniu prawdziwego(tyle, że takiego nie ma hehe)..
Nic sie nie da zrobić.. twierdzi support. Co wy na to?
Sorki jak odświeżyłem.

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
@jaszczursss
Idz do Urzędu Stanu Cywilnego i poproś o zmiane imienia i nazwiska.
Ja tak zawsze robie. Np w tamtym roku wyciągnąłem w taki sposob ponad 30 000 € (cztery razy zmieniałem nazwisko,trzy razy imie)
Jedyny minus takich kombinacji to częste zmiany dowodu osobistego i profilu na Facebooku

Otrzymane punkty reputacji: +17
pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Wiedziałem Suchy,że te Twoje wygrane w dziale nie są przypadkowe:razz:
A Ty kolego Jaszczurze pomyśl o obywatelstwie koreańskim,tam pełno jest takich jak Lee Ho czy Kim Nam-il więc spokojnie przygarną jeszcze Mat Peta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom