Z okolic Warszawy się nikt nie wybiera ?
// Benek: Na pewno ktoś pojedzie ????
Ja prawdopodobnie autem się wybiorę.
No chyba że ktoś przez Rzeczycę -> Inowłódz -> TM/Opoczno jedzie i mnie weźmie
Właściwie to najlepsza droga od okolic Warszawy itp.
Ja raczej pojadę z okolic Warszawy. Może się we czterech do mojego subaru vivio zapakujemy hehe. Później dam znać ile mam ewentualnie wolnych miejsc bo nie wiem czy kumpel ze mną nie pojedzie.Jedzie ktoś z warszawy albo przez warszawę ?? Chętnie się zabiorę ! ????
Dokładnie? ????Nikt z Podkarpacia się nie wybiera? ????
Bo z chęcią pojechałbym ale nie sam...
Witam. Z chęcią zabrał bym się na zlot,ale będę dopiero wiedział w piątek czy dam radę w tych terminach, wtedy nie byłbyś jedyną osobą z podkarpacia ???? Wiadomo Jarosław jakoś oszałamiająco blisko Jasła nie jest,ale jako punkt spotkania obiera sie Rzeszów i jest gitara.Nikt z Podkarpacia się nie wybiera? ????
Bo z chęcią pojechałbym ale nie sam...
Dokładnie to jestem z Jarosławia.. ????Dokładnie? ????
No to czekam na Twoją decyzję, w razie czego się zgadamy i w Rzeszowie się spotkamy. :razz:Witam. Z chęcią zabrał bym się na zlot,ale będę dopiero wiedział w piątek czy dam radę w tych terminach, wtedy nie byłbyś jedyną osobą z podkarpacia ???? Wiadomo Jarosław jakoś oszałamiająco blisko Jasła nie jest,ale jako punkt spotkania obiera sie Rzeszów i jest gitara.
Problem w tym, że nie wiem, czy w piątek wieczorem będzie jeszcze można się zapisać, a ewentualna zaliczkę wpłacić w sobotę. Pozdrawiam !!