#
NY Islanders - Florida Panters * over 5,5 @ 1,62
Buk : Marathonbet
Choć na hokeju znam się średnio to moją uwagę przykuł mecz w NY gdzie spotkają się drużyny które są wstanie ustrzelić dzisiaj kilka bramek. Miałem okazję oglądać ostatnie mecze NYI i muszę przyznać że ogląda ich się super, ich mecze kończą się zazwyczaj wysokimi wynikami i ja liczę że tak będzie również tej nocy. Islanders jest wstanie w łatwy sposób strzelać gole przeciwnikom lecz obrona NY kuleje i jest jedną z gorszych formacji w lidze. Ja uważam że Pantery są wstanie strzelić 2-3 bramki w tym meczu. A z tego co wyczytałem to NY bedzię bez kilku zawodników De Haan, Prince, Greeis, Quine, Mayfield i Kulemin. Ekipa Florydy potrzebuje punktów więc liczę na to że zaatakują od początku meczu i zobaczymy w nim minimum 6-7 goli. Choć nie jestem znawcą hokeja to tej nocy mam zamiar zainwestować w ten mecz parę groszy. Tak jak myślałem że Pantery strzelą 2-3 gole , ale to że NYI nie dołożą żadnej to tego już nie byłem wstanie przewidzieć.
Sorry ???? wszystkim którzy zasugerowali się moją analizą. Oddam wszystkim całą kase co do grosza !!!