>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

zabawa w LTD

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
jako że siatkarsko sezon ogorkowy w pełni, a na dodatek Geeks znowu na pare tygodni jest darmowny, postanowilem pobawic sie w LTD (rok temu juz probowalem takze jakims ogromnym laikiem nie jestem). najwazniejszy jest dobor meczy a ze o tym pojecie mam srednie to moze byc roznie. dzis duzo czytalem ze Zagrzeb powinien dosc latwo ogarnac Maribor i kursy bardzo nadają się do LTD wiec gram. ewentualne wyjscie 75 minuta, stawki małe :&gt;
traktuje to jako zabawe ;]

1. Dinamo Zagrzeb-Maribor 4.4 stake 4€

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
1. Dinamo Zagrzeb-Maribor 4.4 stake 4€
back 8.2 po golu Dinama w 11 minucie
✅ 1,84 €
izzzi ????
co prawda troszkę za wcześnie backa dałem bo po 8.2 szczerze to myslalem ze to chwilowe wybicie i ludzie ktorzy graja LTD beda masowo rowniez backowac remis przez co kurs spadnie gdzies do 7.6-7.8 a tu niespodzianka i powedrowal do 8.8-9.2
tym nie mniej izzi szybki hajs ;]

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
mam zamiar łapać Levante kursy i stake wpiszę jak pogram. (czyli tak gdzies za 15 minut)
2. Motherwell-Levante 3.95 stake 4€

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
3. De Grafschaap-Helmond Sport (1. liga holenderska/ersteDivise) 4.3 stake 4€
tutaj to nie uwazam tego za do konca dobry wybor jak co, ale sie zobaczy czy mialem racje. h2h zdecydowanie na korzysc gospodarzy i z reguly szybko strzelona pierwsza bramka, o2,5 stoi nisko.

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
3. De Grafschaap-Helmond Sport (1. liga holenderska/ersteDivise) 4.3 stake 4€
tutaj to nie uwazam tego za do konca dobry wybor jak co, ale sie zobaczy czy mialem racje. h2h zdecydowanie na korzysc gospodarzy i z reguly szybko strzelona pierwsza bramka, o2,5 stoi nisko.
23&#39; De Grafschaap gol back 6.2 ✅1,23 €
Cóz rynek nie nalezal do &quot;najżywszych&quot; i po golu szczerze mowiac spodziewalem sie dostac wiecej za backa na draw, no ale wolałem nie czekac i pobrałem to 6.2.
cieszy fakt ze pomimo nie najlepszego wg mnie doboru notuję szybki green ;)

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
chyba bede uderzac w PSV ale mam zamiar wejsc pare minut po rozpoczeciu meczu. (licze ze kurs na remis poleci 0,2-0,3)
wejście 10 minuta
5. Groningen-PSV 4.7 stake 4€

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
wejscie 49 minuta
6. AC MIlan-Sampdoria 2.72 stake 4€
58&#39; Sampdoria gol back 2.98 ✅0,35€
Rownie dobrze mozna siedziec i czekac az remis zacznie rosnac, ale ze to nastapi dopiero po 75&#39; to ja wolalem nie czekac i zadowolilem sie malym zyskiem. pozniej na potwierdzenie tego wstawie charta z remisu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 27,1K

tadzin

Użytkownik
wejscie 18 minuta
7. Athletico MAdryt-Bilbao 4.3 stake 4€
dopiero wrocilem i dlatego pograne dopiero teraz, gdyby nei to zagralbym przed meczem.

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
wejscie 18 minuta
7. Athletico MAdryt-Bilbao 4.3 stake 4€
dopiero wrocilem i dlatego pograne dopiero teraz, gdyby nei to zagralbym przed meczem.
Ahtletcio gol 20&#39; ???? back 6.8 ✅1,47€
na przyszlosc musze sie nauczyc tak szybko nie backowac bo lapie troche za niski BACK.

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
wejście 6 minuta
8. Anderlecht-AEL 3.95 stake 4€
wyjście 75&#39; stan 0-0 back 1.89 ⛔4,35€
Anderlecht walnal w 81&#39; i pozniej dolozyl jeszcze drugą bramkę tym nie mniej ja wychodzę w 75&#39; bo po pierwsze meczu nie ogladalem po drugie balbym sie siedziec dalej w meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 27,1K

tadzin

Użytkownik
możliwe ze bede sie czaic na Leverkusen godzina rozp 15.30
e
no i bayern 7&#39; minuta gol i byloby izzi... gdybym pograł ????

Do góry Bottom