>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Zabawa od nowa...tym razem z głową

L 11

latomek7lol

Użytkownik
FC Malaga-Barcelona 1X 2,80 Expekt
Stawka:100
EW:280
Kiedyś musi przyjść ten słabszy mecz
Parma-Juventus over 10,5 corner 1,85 Expekt
EW:185

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Atletico Madrid- Real Madrid
O/U Rzuty rożne Wybierz: Więcej 11
1.83

Athletic Bilbao- Barcelona
Handicap Azjatycki Rzuty rożne Wybierz: Barcelona -0.5
1.83

Everton- Fulham
O/U Rzuty rożne Wybierz: Więcej 11
1.76
Bukmacher: Come on
Każdy typ po 100pln

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Rozpoczynamy nowy rozdział, gdyż ostatnio trochę lepiej się wiedzie w świecie bukmacherki. Bilans naliczamy od zera, chociaż wcześniejsze typy są na delikatny plus.

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Cercle Brugge-Anderlecht 2 1,70

Anderlecht nie wszedł jeszcze w sezon ale myślę, że po porażce u siebie z Lokeren 2:3 ambicje piłkarzy są podrażnione.

Cracovia-Ruch over 1,5 1,40

Chciałem dać over 2,5 ale jeśli chce się wygrywać trzeba ograniczać ryzyko, a kurs na over 1,5 niezły do doubla ;)
Ako:2,35
Stawka:200

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Cercle Brugge-Anderlecht 2 1,70

Anderlecht nie wszedł jeszcze w sezon ale myślę, że po porażce u siebie z Lokeren 2:3 ambicje piłkarzy są podrażnione.

Cracovia-Ruch over 1,5 1,40

Chciałem dać over 2,5 ale jeśli chce się wygrywać trzeba ograniczać ryzyko, a kurs na over 1,5 niezły do doubla ;)
✅270:cool:

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Lokeren-Mons 1 1,68 Expekt

Chłopaki są w gazie i mocno podbudowani wygraną z Anderlechtem na ich terenie 2:3

Liverpool-Olympiakos 1 1,40 Expekt

Gerrard obchodzi 15 lecie barw klubowych i 10 lecie bycia kapitanem, więc myśle, że spokojnie wygrają...można myślę spokojnie nawet liverpool -1 ale ograniczamy ryzyko ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 11

latomek7lol

Użytkownik
Lokeren-Mons 1 1,68 Expekt

Chłopaki są w gazie i mocno podbudowani wygraną z Anderlechtem na ich terenie 2:3

Liverpool-Olympiakos 1 1,40 Expekt

Gerrard obchodzi 15 lecie barw klubowych i 10 lecie bycia kapitanem, więc myśle, że spokojnie wygrają...można myślę spokojnie nawet liverpool -1 ale ograniczamy ryzyko ;)

✅270

Zysk:540

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Zagłebie Lublin-Lech Poznań 1X 1,62 Expekt

Mam dobre przeczucia co do meczu. Lech zmęczony potyczką na Litwie, Zagłebie gra piach ale zmiana trenera myślę, że spowoduje zdobycie pierwszych punktów. Wydaję mi się,że będzie remis ale pamiętajcie, ograniczamy ryzyko;)

Śląsk-Wisła over 1,5 1,42 Expekt

Napoli-Porto 1(remis zwrot) 1,60 Expekt

Ako:3,68

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Zagłebie Lublin-Lech Poznań 1X 1,62 Expekt

Mam dobre przeczucia co do meczu. Lech zmęczony potyczką na Litwie, Zagłebie gra piach ale zmiana trenera myślę, że spowoduje zdobycie pierwszych punktów. Wydaję mi się,że będzie remis ale pamiętajcie, ograniczamy ryzyko;)

Śląsk-Wisła over 1,5 1,42 Expekt

Napoli-Porto 1(remis zwrot) 1,60 Expekt

Ako:3,68
⛔

Słabiutka niedziela, troche odrobiłem na live ale nieważne, jedziemy dalej.

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Suche przemyślenia. Dzisiaj widzę kilka value ale narazie się tylko zastanawiam. Początkowo miałem obstawić Charków i Legie ale dzisiaj idzie na to pewnie taka masówka, a wiadomo jak to z takimi meczami jest. Legia jednak myślę, że ambicją i wolą walki wyszarpie awans Molde.
Drugi ciekawy mecz to Olympiakos-Anderlecht. Na belgów nie wiem z jakiego powodu kurs oscyluje w granicach 3,70, niestety w buku którym stawiam nie ma tego zdarzenia w ofercie ale 2 bez remisu lub X2 pewnie po kursie około 2,00 spokojnie można dać. Anderlecht zaliczył pierwszą wpadkę ligową ale w drugi meczu pokazał już klase, a olimpiakos przegrywa co się da.
Perełka moim zdaniem na dzisiaj Real-Chelsea. Jestem kibicem chelsea, więc może troszkę nie będę obiektywny ale anglicy grają sparingi świetnie. Wygrane z milanem, interem. Murinho, który zna real na wylot i wszystkie ich słabe strony, więc myśle, że spokojnie można pograć w stronę anglików. Kurs 3,40, ja jednak ogranicze ryzyko i pewnie dam bez remisu lub X2 po 1,70;)

L 11

latomek7lol

Użytkownik
No to dzisiaj troszkę więcej ryzyka za mniejszą stawke:
Legia-Molde 1 1,60 Expekt
Real-Chelsea X2 1,68 Expekt
Olimpiakos-Anderlecht X2 1,72 Expekt
Ako:4,62
Jeśli miałbym wytypować pewniaka to najbardziej przekonuje mnie Chelsea ale zobaczymy;)

L 11

latomek7lol

Użytkownik
No to dzisiaj troszkę więcej ryzyka za mniejszą stawke:

Legia-Molde 1 1,60 Expekt
Real-Chelsea X2 1,68 Expekt
Olimpiakos-Anderlecht X2 1,72 Expekt

Ako:4,62

Jeśli miałbym wytypować pewniaka to najbardziej przekonuje mnie Chelsea ale zobaczymy;)
⛔

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Typy na dziś:
Kopenhaga-Juve 2 1,38 Expekt
Galatasaray-Real 2 1,58
Manchester United-Bayer 1 1,80
Olympiakos-PSG 2(-1) 4,00
Benifica-Anderlecht BTS 1,80
Real-Szachtar BTS 1,72
Plzen-City BTS 1,62