Temat prowadzony na odwal, wiec podliczenie również:
Podałem w nim 49 typów z przedziału kursowego 1,6-2,5, trafiłem 20 z 3 był zwrot czyli 20/46, skuteczność 43 % co równa się stracie 41j. na 270j. postawionych y=-15%. Na ten zdecydowanie niekorzystny wynik złożyło się głównie pare typów lekkomyślnych, w innych przypadkach często po prostu pech. Kilka razy na pewno też mi się poszczęściło, ale ogólny bilans szczęścia w tym temacie oceniam na zdecydowanie ujemny (przykład typy nr: 9,10,11,22,23,24,30,35,36,37,38,39 gdzie przebieg meczu nie zgadzał się z w ogóle wynikiem, albo działy się sytuacje typu: dwa razy zespół na który postawiłem dostał czerwień i przegrał oraz dwa razy zespół przeciwko któremu postawiłem dostał czerwień, a mimo to nie przegrał :mad ???? . Czasem tak bywa, los odda mi to w przyszłości. Typy ewidentnie błędne, których zagrania żałuje (19,20,29,59,60). Reszty typów nie liczę, gdyż w następnym temacie nie będę już się więcej bawił w remisy i overy 3,5 na których wyszedłem najgorzej, ograniczę także typowanie bramek w meczach, postaram się również lepiej selekcjonować bety.
Podsumowanie: Temat prowadzony bez ładu i składu. Postaram się poprawić w następnym.