>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Za 3 u Machlaka!

• Utwórz temat Usunięty użytkownik 174930
  • Rozpoczęty
U 0

Usunięty użytkownik 174930

Gość
Witam serdecznie

Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale nie byłem od tamtego czasu za bardzo aktywny. Chcę to teraz zmienić i dlatego zakładam ten temat by w miarę codziennie dawać wam swoje kupony które planuje regularnie grać i obstawiać ;)

Bukmacher u jakiego będę grał to Betclic więc kursy ako będą bez podatku. Obstawiam tylko i wyłącznie Europejską koszykówkę, mecze eliminacji MŚ, Europy, AfroBasket itp itd. NBA nie gram i mnie ona nie interesuję jakby ktoś pytał dlaczego nie gram.

Kupony będą się składać z 3 meczy czyli AKO3, stawki nie będe podawał za jaką gra to już w kwestii osób które by chciały się moimi typami sugerować i grać ako czy brać pojedyńcze mecze na Single ;)

Ogólnie w Europejskim koszu mocno siedzę od paru lat śledzę i oglądam różne ligi i rozgrywki, a prywatnie jestem kibicem mistrza Polski z Sopotu czyli Trefla Sopot w naszej lidze i chodzę na mecze praktycznie od początku istnienia klubu a także jeżdze na wyjazdy.

To tyle w kwestii przedstawienia się w temacie i co zamierzam tutaj zamieszczać jakby ktoś miał jakieś pytania to śmiało pisać tutaj albo priv odpowiem bezproblemowo ;)

Zacznę od jutra czyli Niedzieli 23.02 i zamieszczę 1 kuponik który zamierzam grać. Będe podawał łączny kurs i które typy weszły a które nie. Postaram się także pisać 1 czy 2 zdania odnośnie każdego typu na kuponie w postaci króciutkiej analizy dlaczego gram ten a nie inny typ ;)

U 0

Gość
Niedziela 23.02

Rumuni bez problemu powinni powtórzyć wynik z Norwegi gdzie wygrali kilkunastoma pkt, dysponują większym potencjałem i powinni postawić kropkę nad i w drodze do awansu na MŚ. Czarnogóra że Szwecja to mecz który wygrać muszą Szwedzi jeśli chcą wyjść z grupy, uważam że Czarnogóra koszykarsko jest zdecydowanie silniejsza od Skandynawow jeśli tylko zagra na swoim poziomie nie powinna mieć problemów z wygrana. Turcja w dalekiej zimnej Islandii napewno zechce zmazac plamę z blamazu u siebie z Włochami i myślę że pokaże pełnię swojej siły i możliwości i w tym meczu nie da złudzeń Islandczykom i bez problemu to wygra pieczetujac awans z grupy na Euro Basket 😉

Screenshot_20250222-223731.png

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Witam oprócz dzisiejszego kuponiku mam dla was trochę ryzykowny ale wart zagrania typ na Kosowo w meczu z Szwajcarią. Dlaczego wart zagrania? Z prostego powodu Irlandia niespodziewanie pokonała na wyjeździe Azerbejdzan i dzięki temu wyprzedziła Kosowo w tabeli i jest na miejscu premiowanym awansem na MŚ.

Kosowo ma o 1 mały punkcik lepszy bilans bezpośrednich spotkań z Irlandią tak więc zwycięstwo ze Szwajcarami da im przepustkę na Mistrzostwa i myślę że w tym meczu znając wynik poprzedniego meczu będą gryźć przysłowiowo parkiety i zrobią wszystko by ten mecz wygrać ;)

Kurs na Kosowo spadł z 3.30 na 2.25 w Betclic na ten moment.

1.PNG

U 0

Gość
No i niestety kuponik poszedł w piach ale po kolei. Rumuni wygrali swój mecz z Wikingami pewnie i bez problemu, zawiodłem się kompletnie na Turkach ale widać że nie było u nich zaangażowania bo awans już mieli a Islandzki żywioł z obwodu i rzuty za 3 Islandczyków ich zabiły. Niestety Czarnogóra pechowo po dogrywce przegrywa po średniej wg mnie grze.

Co do single na ryzyku czyli typ na Kosowo to tylko postraszyli Szwajcarów przegrywając niedużo i walcząc ambitnie do końca, niestety zabrakło umiejętności i trochę szczęścia ;)
Jutro nic ciekawego w ofercie niema ale wracam w Środę i zmontujemy kuponik z ligi Łotewsko Estońskiej i 1 ligi Polskiej a na Czwartek coś z Euroligi która wraca po przerwie.

Do usłyszenia i mam nadzieje że nie zraziliście się pierwszym niepowodzeniem i niezbyt udanym kuponem nr 1 ;)

Do góry Bottom