>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Założenie konta

G 36

guxinimod

Użytkownik
Witam. Mój kumpel chce założyć konto w betclic, ale nie wie jeszcze jak się za to zabrać. Oczywiście założenie konta to nie problem, ale co oprócz pozytywnego przejścia weryfikacji będzie potrzebował?
Wpłaty musi dokonywać w banku czy można przelewem?
Czy konto bankowe musi być na tą samą osobę, która jest w weryfikowanym dowodzie?

G 27

gumos

Użytkownik
Zalozenie konta na betclic moze miec na celu jedynie skorzystanie z cashbacka o ile jeszcze jest, po czym nalezy uciekac na porządne buki. Wplata moze byc zrealizowana przez przelewy24 jednak najbardziej polecam opcje przez moneybookers, konto bakowe, z ktorego chcesz przelac pieniadze na betclic, powinno byc na osobe do ktorej nalezy konto u buka.

G 36

guxinimod

Użytkownik
A co sądzicie o Expekt? Jakie limity mają?

A czy taka gra w internecie jest legalna? Bo czytałem wczoraj sporo wypowiedzi w internecie i dalej nie wiem co o tym myśleć... Mogą mi coś zrobić jak wypłacę około 1000zł przez rok?
I czy wpłacanie nie z portfela typu Skrill, lecz z banku jest bezpieczne?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam. Mój kumpel chce założyć konto w betclic, ale nie wie jeszcze jak się za to zabrać. Oczywiście założenie konta to nie problem, ale co oprócz pozytywnego przejścia weryfikacji będzie potrzebował?
Wpłaty musi dokonywać w banku czy można przelewem?
Czy konto bankowe musi być na tą samą osobę, która jest w weryfikowanym dowodzie?
http://www.betclick.com / zakładka regulamin tu znajdziesz wszystkie informacje i nie zadawaj głupuch pytań że nie wiesz jak się do tego zabrać. Jedyna rzecz jakiej potrzebujesz to internet.
QUOTE=Guxinimod;4943573]Wpłaty musi dokonywać w banku czy można przelewem?Czy konto bankowe musi być na tą samą osobę, która jest w weryfikowanym dowodzie?[/quote]
A bank to niby co robi ? Tak musi być na tą samą osobę.

G 36

guxinimod

Użytkownik
Chodziło mi o to czy można przelewem pocztowym. Tzn wiedziałem jak się za to zabrać, ale chciałem się dowiedzieć jak to jest z tym kontem w banku, czy to jest legalne itd.
I raczej powiem mu, żeby założył konto w sts, bo później jak coś to wina pójdzie na mnie.

Do góry Bottom