>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Założenie konta (dawniej miałem tam konto...)

W 2

white

Użytkownik
Witam. Parę lat temu zakładałem konto w MB na siebie niestety teraz nie pamiętam co się z nim stało (prawdopodobnie je zamknąłem bądź zostawiłem z usuniętymi danymi i jakimś przypadkowym hasłem). Teraz zakładając nowe aby z niego korzystać nie chce być posadzony o multikonta i zagarniecie moich pieniędzy. Jak załatwić ta sprawę z MB?

W 2

white

Użytkownik
Z tego co widzę to muszę jednak założyć to konto bo Centrum Obsługi Klienta jest dostępne jedynie po zalogowaniu.. Można pisać do nich po polsku?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Tutaj w którymś temacie były podawane maile do MB i to całkiem niedawno także poszukaj trochę w ostatnich postach bo ja nie pamiętam w którym.

W 2

white

Użytkownik
Przekopałem się przez kilkanaście postów ale nie mogę znaleźć. Czy jak założę konto aby się skontaktować z Biurem Obsługi to na dzień dobry mi podziękują i zakończą ze mną współpracę?

W 2

white

Użytkownik
chyba najlepiej będzie jak zadzwonię do Support Centre przez jakiegoś VoiPa tylko pytanie mogę tam wołać aby mi dali tłumacza do telefonu?

favago 69

favago

Użytkownik
Wybierz:
Pomoc drogą elektroniczną &gt;&gt; Konto/Bezpieczeństwo &gt;&gt; Otworzyłem więcej niż jedno konto Skrill (Moneybookers)
i postępuj zgodnie z instrukcjami.
Pozdrawiam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom