>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Założenie drugiego konta Bah

M 0

mobilek2000

Użytkownik
Hej!! Mam takie pytanie odnosnie założenia konta w Bet-at-home. Otóż mam juz jedno na ktorym po wplaceniu pieniedzy pobrałem bonus 50% i wszystko przegralem.. (głupie wyscigi psow-_-) i teraz na moim koncie jest 0zł i nieobrócony bonus. Chciałbym jednak dalej grać u tego buka bo jako chyba jedyny ma tak niska wpłate i wypłate a poza tym akceptuje przelewy24 na czym mi zalezy. Czy moge zalozyc konto na np moja mame? nie bede juz pobieral bonusu. Moje konto zalozylem w innym miescie niz mieszkam takze inne tez bylo IP niz ma komputer mojej mamy jednak tutaj kolejne moje pytanie.. Zaloze konto na nia ale bede caly czas używać w miejscu gdzie zalozylem swoje konto. Czy to w czyms przeszkadza? Czy jest jakies rozsadne wyjscie z mojej sytuacji ?? Bardzo prosze o pomoc. Z gory przepraszam za jakeikolwiek błedy ale jestem tutaj nowy i jest to moj 1 post tutaj. Przy okazji pozdrawiam wszystkich serdecznie!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, Możesz założyć konto na Mamę jeśli będziesz nie kombinował, jednak moje pytanie brzmi po co ??? Dopatruje się tutaj jakiejś ściemy skoro masz konto już na siebie jaki problem wpłacić pieniążki i korzystać ?? przecież nic za to nie płacisz także zastanów się i albo opisz wszystko dlaczego konto zablokowali itd... pewnie Bony....

M 0

mobilek2000

Użytkownik
Siema! Dzieki za szybka i rzeczowa odpowiedz. Nic mi nie zablokowali ani ja nic nie chce oszukac. Chodzi mi o to ze wpłaciłem pieniadze do Bah. Pozniej skorzystałem z bonusu 50% od wplaty i te wszystkie pieniadze przegralem... czyli moje pieniadze i nieobrocony jeszcze bonus. Czy teraz jak wplace kolejne pieniadze to nie bede ich musial iles tam razy obracac ? Bo wlasnie chodzi mi o to ze w panelu dalej mam napisane ze mam nieobrocony bonus iles tam zł... Prosze o pomoc ???? Pozdrawiam weoslych swiat;]

imanust 4

imanust

Użytkownik
Nieobrócony bonus to u nich normalny błąd systemu, miałem tak przy bonie urodzinowym który przegrałem. Napisz do suportu z prośbą o skorygowanie tego błędu o graj na siebie bez kombinacji na mamę etc

M 0

mobilek2000

Użytkownik
AA ok dzieki bardzo. Wlasnie tak mi sie wdawalo ze to dosc dziwny problem. W takim razie napisze i jesli zniknie to info to bede gral dalej spokojnie ???? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wesołych!!! trzymajcie sie cieplo

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, Możesz założyć konto na Mamę jeśli będziesz nie kombinował, jednak moje pytanie brzmi po co ??? Dopatruje się tutaj jakiejś ściemy skoro masz konto już na siebie jaki problem wpłacić pieniążki i korzystać ?
1. Oczywiście że nie możesz założyć konta na mamę. Gra w imieniu osób trzecich jest nie dozwolona, domyslam sie ze mama nie będzie grała,chyba ze pytasz w jej imieniu. Za takie praktyki zablokują Ci konto i zabiorą wszystkie środki. Przeczytaj regulamin a sie wszystkiego dowiesz
2.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...? To chyba logiczne i myślę ze kazdy zna odpowiedz. Wiec nie rozumiem po co pytania w stylu po co chcesz założyć konto na mamę?
Swoja droga jak dla mnie to czyste skurw... zakładanie konta na członka rodziny bez jego wiedzy i wykorzystywanie go do nie legalnych dzialan

Do góry Bottom