>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Załóż się z innym graczem a nie bukmacherem.

pele69 3

pele69

Użytkownik
Co myślicie o czymś na kształt portalu na którym można by - po wcześniejszej rejestracji, zrobienia depozytu (procedury jak u internetowych buków) - stworzyć propozycję zakładu i przyjmować zakłady do sumy określonej do danego zdarzenia.
Przykład.
Tworzę zakład na wybory
PO - PiS - po kursach 1.8 - 1.8
Jestem zwolennikiem typu na PO więc przyjmuję zakłady na PiS. Do określonej kwoty.
Do zakładu regulamin wygranej/wypłaty akceptowany przez operatora. Operator pobiera np. 10% od wygranej - jak bukmacher. Niezależnie czy zakład wygrywa osoba, która go stworzyła czy która się założyła.
Coś takiego już jest - właśnie znalazłem - ale za wirtualna kasę się gra.
W ogóle istnieje taka możliwość? Ministerstwo finansów zgodziłoby się na taką inicjatywę w rozumieniu ustawy o grach losowych bla bla czy prawo do przyjmowania zakładów mają wyłącznie Bukmacherzy?

Co myślicie o czymś takim? Ja - z perspektywy uczestnika rynku zakładów wzajemnych - byłbym zainteresowany i myślę, że bym spróbował.

M 135

mhm

Użytkownik
jak dostaniesz zezwolenie to zaloz firme, jest to nic innego jak gielda zakladow ale nie znajdziesz na to chetnych bo zawsze jak ty chcesz zagrac 1 to musi byc kto kto chce zagrac X2. Bukmacher zyje z tego ze 90% ludzi na necie gra na faworytow wiec te 10% nie pokryje zakladu przeciwko faworytowi.

Do góry Bottom