D
0
damianboss
Użytkownik
Witam!! Od dłuższego czasu czytam forum, kilka razy sie udzielałem, a dziś postanowiłem założyć własny temat. W bukmacherke bawię od lilku lat, próbowałem różnych systemów, grałem zwykłe AKO i doszedłem do wniosku, że jedynie grając progresją można zarobić fajne pieniądze. 3 tygodnie temu zacząłem mój test od kwoty 300zł. Gram progresją 5 stopniową.
Podzieliłem posiadaną sumę na 5 części w proporcjach:
1. 4% całej sumy
2. 7% całej sumy
3. 13% całej sumy
4. 25% całej sumy
5. 51% całej sumy
Stawiam zakłady o łącznym kursie oscylującym w okolicach 2.0, przegrana powoduje przeniesienie stawki na wyższy poziom.
W dalszej perspektywie mam zamiar dołożyć kolejne poziomy, jednak przy obecnej stawce osiągany zysk nie byłby dla mnie zadowalajacy, a to grozi odwiedzaniem live, a to z kolei przegraniem całej posiadanej sumy, co już przerabiałem w swoim życiu Obecnie posiadana przeze mnie kwota to 649zł i od tej kwoty zaczynam moje statystyki. Proszę o cenne porady i Wasze spostrzeżenia odnośnie mojego sposobu gry. Tak więc do dzieła...
Podzieliłem posiadaną sumę na 5 części w proporcjach:
1. 4% całej sumy
2. 7% całej sumy
3. 13% całej sumy
4. 25% całej sumy
5. 51% całej sumy
Stawiam zakłady o łącznym kursie oscylującym w okolicach 2.0, przegrana powoduje przeniesienie stawki na wyższy poziom.
W dalszej perspektywie mam zamiar dołożyć kolejne poziomy, jednak przy obecnej stawce osiągany zysk nie byłby dla mnie zadowalajacy, a to grozi odwiedzaniem live, a to z kolei przegraniem całej posiadanej sumy, co już przerabiałem w swoim życiu Obecnie posiadana przeze mnie kwota to 649zł i od tej kwoty zaczynam moje statystyki. Proszę o cenne porady i Wasze spostrzeżenia odnośnie mojego sposobu gry. Tak więc do dzieła...