>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z progresją do dużych pieniędzy... Typy damianboss

D 0

damianboss

Użytkownik
Witam!! Od dłuższego czasu czytam forum, kilka razy sie udzielałem, a dziś postanowiłem założyć własny temat. W bukmacherke bawię od lilku lat, próbowałem różnych systemów, grałem zwykłe AKO i doszedłem do wniosku, że jedynie grając progresją można zarobić fajne pieniądze. 3 tygodnie temu zacząłem mój test od kwoty 300zł. Gram progresją 5 stopniową.

Podzieliłem posiadaną sumę na 5 części w proporcjach:
1. 4% całej sumy
2. 7% całej sumy
3. 13% całej sumy
4. 25% całej sumy
5. 51% całej sumy

Stawiam zakłady o łącznym kursie oscylującym w okolicach 2.0, przegrana powoduje przeniesienie stawki na wyższy poziom.
W dalszej perspektywie mam zamiar dołożyć kolejne poziomy, jednak przy obecnej stawce osiągany zysk nie byłby dla mnie zadowalajacy, a to grozi odwiedzaniem live, a to z kolei przegraniem całej posiadanej sumy, co już przerabiałem w swoim życiu;) Obecnie posiadana przeze mnie kwota to 649zł i od tej kwoty zaczynam moje statystyki. Proszę o cenne porady i Wasze spostrzeżenia odnośnie mojego sposobu gry. Tak więc do dzieła...

D 0

damianboss

Użytkownik
Na początke coś takiego na LE...
Pierwszy poziom:
Juventus - Lech Poznań
Rodzaj zakładu:H(0 - 1)
Twój typ: 1
1.70
Aris Thessaloniki - Atletico Madrid
Rodzaj zakładu: Double Chance
Twój typ: X2
1.20
Łączny kurs:2.04
Stawka: 26zł
EWK: 53,04zł

mik 53

mik

Użytkownik
Piszesz, że bawisz się w bukmacherkę od kilku lat, nie wydaje mi sie.
Jesteś skazany na pożarcie i po raz kolejny się wyzerujesz.

D 0

damianboss

Użytkownik
To się okaże...;) Po czym wnioskujesz, że jestem początkujący? Moim zdaniem ten sposób gry daje efekt, jeśli grający trzyma sie przyjętych zasad... Ty możesz mieć swoje zdanie. A czas pokaże, kto ma racje. Pozdrawiam

D 0

damianboss

Użytkownik
Na początke coś takiego na LE...
Pierwszy poziom:
Juventus - Lech Poznań
Rodzaj zakładu:H(0 - 1)
1.70
Aris Thessaloniki - Atletico Madrid
Rodzaj zakładu: Double Chance
Twój typ: X2
1.20
Łączny kurs:2.04
Stawka: 26zł
EWK: 53,04zł⛔⛔⛔
Niestety LE nie dała zarobić. Ale nic sie nie stało, przechodzę do drugieggo poziomu progresji ????
Wisła Kraków - Korona Kielce
Rodzaj zakładu:1X2
1.60
Andis Juška - Michal Przysiezny
Rodzaj zakładu:12
Twój typ: 2
1.40
Łączny kurs:2,24
Stawka: 46zł
EWK:100,80zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Niestety LE nie dała zarobić. Ale nic sie nie stało, przechodzę do drugieggo poziomu progresji ????

Wisła Kraków - Korona Kielce
1.60
Andis Juška - Michal Przysiezny
1.40

Łączny kurs:2,24
Stawka: 46zł⛔⛔⛔
EWK:100,80zł
Niestety drugi raz z rzędu w plecy... No cóż, zdarza sie, przede mną jeszcze 3 szanse ???? Na dzisiaj moim zdaniem pewne zwycięstwo Widzewa ze słabym Sląskiem. Dziwi mnie taki wysoki kurs na Łódzką drużynę, ale jeśli dali, to korzystam ????

Widzew Lodz - Śląsk Wrocław
2.35
Łączny kurs:2.35
StawkaPLN: 84zł
Możliwe wygrane:pLN197.40

D 0

damianboss

Użytkownik
Niestety drugi raz z rzędu w plecy... No cóż, zdarza sie, przede mną jeszcze 3 szanse ???? Na dzisiaj moim zdaniem pewne zwycięstwo Widzewa ze słabym Sląskiem. Dziwi mnie taki wysoki kurs na Łódzką drużynę, ale jeśli dali, to korzystam ????

Widzew Lodz - Śląsk Wrocław
2.35
Łączny kurs:2.35
StawkaPLN: 84zł
Możliwe wygrane:pLN197.40✅✅✅
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Flota Świnoujście
1.80
Jan Błachowicz - Daniel Tabera
1.20
Łączny kurs:2.16
Kwota zakładu:pLN 27,00
EWK; 58,32zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Flota Świnoujście
1.80
Jan Błachowicz - Daniel Tabera
1.20
Łączny kurs:2.16
Kwota zakładu:pLN 27,00
EWK; 58,32zł✅✅✅

Chelsea - Manchester City(Fantasy game)
1.40
Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
1.42
Łączny kurs:1.99
Stawka: 28zł
EWK: 55,66zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Chelsea - Manchester City(Fantasy game)
1.40
Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń
1.42
Łączny kurs:1.99
EWK: 55,66z✅✅✅ł
Dobra passa trwa ???? Wiec gramy dalej ????
Benfica - Sporting Lisboa
1.80
RSC Anderlecht - KV Kortrijk
1.29
Łączny kurs:2.32
EWK:65,02

D 0

damianboss

Użytkownik
Dobra passa trwa ???? Wiec gramy dalej ????
Benfica - Sporting Lisboa
1.80
RSC Anderlecht - KV Kortrijk
1.29
Łączny kurs:2.32
EWK:65,02✅✅✅
Kolejny trafny typ ???? Dzisiaj trochę późno doszedłem do komputera i w tym momencie widzę jeden mecz wary zagrania, dlatego kurs zdecydowanie odbiega od przyjętego na początku 2.0. Ale lepsze to niż nic;)

CSKA Moscow - Sibir Novosibirsk H(0 - 1)
1
1.55

Stawka: 30zł
EWK: 46,50

D 0

damianboss

Użytkownik
Kolejny trafny typ ???? Dzisiaj trochę późno doszedłem do komputera i w tym momencie widzę jeden mecz wary zagrania, dlatego kurs zdecydowanie odbiega od przyjętego na początku 2.0. Ale lepsze to niż nic;)

CSKA Moscow - Sibir Novosibirsk H(0 - 1)
1
1.55
Stawka: 30zł
EWK: 46,50⛔⛔⛔
Tym razem niestety niepowodzenie. Ale nie ma sie co przejmować, wszystko jest jutro do odrobienia. Mecze ciekawe, bo gra Remes Puchar Polski i wypatrzyłem tam bardzo ciekawe spotkanie ????

Dolcan Zabki - Wisla Kraków
Rodzaj zakładu:H(1 - 0)
2.17
Łączny kurs:2.17
StawkaPLN: 58zł
Możliwe wygrane:pLN125.86

D 0

damianboss

Użytkownik
Tym razem niestety niepowodzenie. Ale nie ma sie co przejmować, wszystko jest jutro do odrobienia. Mecze ciekawe, bo gra Remes Puchar Polski i wypatrzyłem tam bardzo ciekawe spotkanie ????

Dolcan Zabki - Wisla Kraków
2.17
Łączny kurs:2.17
StawkaPLN: 58zł
Możliwe wygrane:pLN125.86⛔⛔⛔
Wisła niestety tylko 1-0... Więć czas zagrać na 3 poziomie... W tym celu wybrałem 2 mecze dzisiejszego PP. W pierwszym z nich ŁKS podejmie u siebie bytomską Polonię i myślę, że tego meczu nie przegra. Polonia słabo wystartowała i myślę, że priorytetem będzie dla nich Ekstraklasa, a puchar jak co roku potraktują ulgowo.
Kolejnym meczem jest spotkanie Górnika z Lechią. Tutaj chciałem zagrać zdecydowanie na zabrzan, jednak po namyśle zdecydowałem się na zagranie awansu. Górnik do pucharu podchodzi z pozycji I ligowca, co sprawia, że moze rozgrywać mecze na własnym stadionie. Górnicy są w gazie i myślę, że awansują bez większych problemów. Adam Nawałka do 18 stki meczowej powołał praktycznie wszystkich najlepszych graczy, więc powinno być dobrze ????

Łódzki KS - Polonia Bytom (Double Chance)
1X 1.42

Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk (To qualify)
Górnik Zabrze
1.68

Kurs: 2,39
Stawka: 101zł

EWK: 240,95zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Wisła niestety tylko 1-0... Więć czas zagrać na 3 poziomie... W tym celu wybrałem 2 mecze dzisiejszego PP. W pierwszym z nich ŁKS podejmie u siebie bytomską Polonię i myślę, że tego meczu nie przegra. Polonia słabo wystartowała i myślę, że priorytetem będzie dla nich Ekstraklasa, a puchar jak co roku potraktują ulgowo.
Kolejnym meczem jest spotkanie Górnika z Lechią. Tutaj chciałem zagrać zdecydowanie na zabrzan, jednak po namyśle zdecydowałem się na zagranie awansu. Górnik do pucharu podchodzi z pozycji I ligowca, co sprawia, że moze rozgrywać mecze na własnym stadionie. Górnicy są w gazie i myślę, że awansują bez większych problemów. Adam Nawałka do 18 stki meczowej powołał praktycznie wszystkich najlepszych graczy, więc powinno być dobrze ????

Łódzki KS - Polonia Bytom (Double Chance)
1X 1.42

Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk (To qualify)
Górnik Zabrze
1.68

Kurs: 2,39
Stawka: 101zł

EWK: 240,95zł⛔⛔⛔
Zaczyna się robić nieciekawie... Dlatego dzisiaj trzeba trafić ???? Na dzisiaj niskie kursy... Szkoda, ze nie zdąrzyłem obstawić Jagi, oby typy które wybrałem w zamian weszły elegancko ????
Barcelona - Sporting Gijon H(0 - 1)
1 1.37

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice (Double Chance)
1X 1.26

OKS 1945 Olsztyn - Odra Wodzislaw (Double Chance)
1X 1.35

Kurs: 2,33
Stawka: 195zł
EWK: 454,42zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Zaczyna się robić nieciekawie... Dlatego dzisiaj trzeba trafić ???? Na dzisiaj niskie kursy... Szkoda, ze nie zdąrzyłem obstawić Jagi, oby typy które wybrałem w zamian weszły elegancko ????
Barcelona - Sporting Gijon H(0 - 1)
1 1.37

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice (Double Chance)
1X 1.26

OKS 1945 Olsztyn - Odra Wodzislaw (Double Chance)
1X 1.35

Kurs: 2,33
Stawka: 195zł
EWK: 454,42z⛔⛔⛔
Tak jak pisze kolega wyżej przez Barcę znów popłynąłem... Jakieś fatum nade mną zawisło w tym tygodniu, 3 razy postawiłem handi i 3 razy mecz kończył się 1-0... Ale trudno, wczoraj zrobiłem sobie dzień przerwy, aby przemyśleć strategię na ostatni poziom... I chcę zagrać 1 mecz, z ligi na której dobrze sie znam, czyli naszej Ekstraklasy. Zastanawiałęm się pomiędzy meczami będącej w gazie Korony i będącej w dołku Cracovii... Korona gra z meczu na mecz coraz lepiej, grają z będącym w dużym dołku Śląskiem... Korona zawsze jawiła mi sie jako drużyna własnego stadionu, myślę, że z dyspozycją w której są spokojnie powinni wygrać. Z koleji Cracovia to dla mnie fenomen... Drużyna mająca w swoich szeregach indywidualności jak Matusiak, Ślusarski, Suvorov przegrywa 6 meczy z rzędu grając naprawdę niezła piłkę... Jedynie w meczu z Lechem się skompromitowali, przegrywając 0-6, poza tym meczem toczyli wyrównane boje zakończone pechowymi porażkami. Cracovia wraca na swój stary-nowy stadion, podejmuje będącą zdecydowanie w jej zasięgu Arkę... Myślę, że w tym meczu przyjdzie przełamanie. Ostatecznie zdecydowałem się na...

Korona Kielce - Śląsk Wrocław (1X2)
1 2.00
Stawka:393zł
EWK: 786zł

Tak wiec teraz pozostaje już tylko trzymać kciuki... Szkoda by było, żeby miesiąc pomnażania kasy poszedł się kochać. A wystarczyło, zeby 2 dni temu wrócił 5 min wcześniej z pracy i zdąrzył zagrać awans Jagi...;)

D 0

damianboss

Użytkownik
Tak jak pisze kolega wyżej przez Barcę znów popłynąłem... Jakieś fatum nade mną zawisło w tym tygodniu, 3 razy postawiłem handi i 3 razy mecz kończył się 1-0... Ale trudno, wczoraj zrobiłem sobie dzień przerwy, aby przemyśleć strategię na ostatni poziom... I chcę zagrać 1 mecz, z ligi na której dobrze sie znam, czyli naszej Ekstraklasy. Zastanawiałęm się pomiędzy meczami będącej w gazie Korony i będącej w dołku Cracovii... Korona gra z meczu na mecz coraz lepiej, grają z będącym w dużym dołku Śląskiem... Korona zawsze jawiła mi sie jako drużyna własnego stadionu, myślę, że z dyspozycją w której są spokojnie powinni wygrać. Z koleji Cracovia to dla mnie fenomen... Drużyna mająca w swoich szeregach indywidualności jak Matusiak, Ślusarski, Suvorov przegrywa 6 meczy z rzędu grając naprawdę niezła piłkę... Jedynie w meczu z Lechem się skompromitowali, przegrywając 0-6, poza tym meczem toczyli wyrównane boje zakończone pechowymi porażkami. Cracovia wraca na swój stary-nowy stadion, podejmuje będącą zdecydowanie w jej zasięgu Arkę... Myślę, że w tym meczu przyjdzie przełamanie. Ostatecznie zdecydowałem się na...

Korona Kielce - Śląsk Wrocław (1X2)
1 2.00
Stawka:393zł
EWK: 786zł

Tak wiec teraz pozostaje już tylko trzymać kciuki... Szkoda by było, żeby miesiąc pomnażania kasy poszedł się kochać. A wystarczyło, zeby 2 dni temu wrócił 5 min wcześniej z pracy i zdąrzył zagrać awans Jagi...;)✅✅✅
No i tym razem fortuna była po mojej stronie;) Mam nadzieję, że podobna sytuacja już sie nie powtórzy ???? A dzisiaj zaczynamy od pierwszego poziomiu na początku mecz dwóch mega ofensywnych drużyn. Moim zdaniem padnie sporo goli.
Manchester City - Chelsea (Poniżej/powyżej: 2.5)
over 1.88
Stawka:30zł
EWK: 56,40zł

D 0

damianboss

Użytkownik
No i tym razem fortuna była po mojej stronie;) Mam nadzieję, że podobna sytuacja już sie nie powtórzy ???? A dzisiaj zaczynamy od pierwszego poziomiu na początku mecz dwóch mega ofensywnych drużyn. Moim zdaniem padnie sporo goli.
Manchester City - Chelsea (Poniżej/powyżej: 2.5)
over 1.88
Stawka:30zł
EWK: 56,40zł⛔⛔⛔
Niestety nie udało się... Od razu typ na ligę niemiecką.

FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach H(0 - 1)
1 2.40
Stawka:55zł
EWK:132zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Niestety nie udało się... Od razu typ na ligę niemiecką.

FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach H(0 - 1)
1 2.40
Stawka:55zł
EWK:132zł⛔⛔⛔
Chyba za bardzo sie napaliłem na tę sobotę... Już druga wtopa i robi się nieciekawie... Ale mój czarny koń teraz wejdzie do gry i myślę, że poprawi mi humor;)
Cracovia Kraków - Arka Gdynia (1X2)
1 2.05
Stawka:105zł
EWK: 215,25zł

D 0

damianboss

Użytkownik
Chyba za bardzo sie napaliłem na tę sobotę... Już druga wtopa i robi się nieciekawie... Ale mój czarny koń teraz wejdzie do gry i myślę, że poprawi mi humor;)
Cracovia Kraków - Arka Gdynia (1X2)
1 2.05
Stawka:105zł
EWK: 215,25zł✅✅✅
No i czarny koń nie zawiódł ???? Na dzisiaj widzę jeszcze jedne ciekawy typ z fajnym kursem, mianowicie spotkanie Romy z Interem. Roma w ostatnim czasie traci masę bramek, ogólnie Rzymianie nie są w formie. Inter również nie błyszczy, drużyna, która za Jose Mourinho słynęła z żelaznej defensywy zaczęła tracić bramki. Roma ma spory potencjał ofensywny, wiec myślę, że kibice obejrzą ciekawy mecz ze sporą ilością bramek.
AS Roma - Inter Milan (Poniżej/powyżej: 2.5)
over 1.88
Stawka: 32zł
EWK: 60,16

D 0

damianboss

Użytkownik
No i czarny koń nie zawiódł ???? Na dzisiaj widzę jeszcze jedne ciekawy typ z fajnym kursem, mianowicie spotkanie Romy z Interem. Roma w ostatnim czasie traci masę bramek, ogólnie Rzymianie nie są w formie. Inter również nie błyszczy, drużyna, która za Jose Mourinho słynęła z żelaznej defensywy zaczęła tracić bramki. Roma ma spory potencjał ofensywny, wiec myślę, że kibice obejrzą ciekawy mecz ze sporą ilością bramek.
AS Roma - Inter Milan (Poniżej/powyżej: 2.5)
over 1.88
Stawka: 32zł
EWK: 60,16⛔⛔⛔

Wczorajszy dzień strasznie dziwny... Ciężko było cokolwiek trafi. Naszczęście traafiłem Cracovię, jestem na drugim poziomie progresji... i jest dobrze ???? Na początek dzisiejszego dnia postanowiłem zagrać na Man Utd. Zespół Czerwonych dziabłó ma szansę zbliżyć sie do Chelsea, która wczoraj straciła punkty, przeciwnik niezbyt wymagający... Myślę że United zwycięża różnicą minimum 2 goli ????
Bolton - Manchester United
2.30
Stawka:60zł
EWK:138zł

Do góry Bottom