Ciekawe zdarzenie bo nie kojarzę żeby "remis" grał w którejkolwiek z drużyn ...12. Który zawodnik strzeli więcej goli w meczu? | Remis | @1.55 | 50 ZŁ
Od razu po wysłaniu posta, poprawiłem ten błąd. Co do bukmachera to gram w Bwin.Ciekawe zdarzenie bo nie kojarzę żeby "remis" grał w którejkolwiek z drużyn ...
Jak dajesz takie zdarzenia to napisz jakie pary tam są, a nie, że trzeba strzelać. Nie wspominając o takiej podstawie jak podanie buka.
Dzięki. Dla osób, które zastanawiają się co mnie skusiło na ten typ :gratulacje !!
Najgłupszy powód jaki znam - a jak by nie wygrała to co :Dzięki. Dla osób, które zastanawiają się co mnie skusiło na ten typ :
- jeżeli dana drużyna ma długą serię porażek pod rząd to stawiam na jej zwycięstwo - przecież w końcu musi się odbić. Pozdrawiam
Moim zdaniem w bukmacherce nie ma miejsca na logikę. Gram tak jak uważam za stosowne.Najgłupszy powód jaki znam - a jak by nie wygrała to co :
Progresja na nią , na inną drużynę czy w plecy i próbujemy się pogodzić z naszym głupim sposobem szacowania szans wygranej danej drużyny ?
sam tak gram ale max za 2-4% budżetu a nie za 50% !!! gdzie tu logika ...
W związku z przełożeniem meczu, z powodu złej pogody, postawiłem inny mecz :Progresja :
Geylang United (B) - Gombak United FC (B) | @1.91 | WYNIK NIEPARZYSTY | 10 ZŁ