>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$$$ Z bukmacherki da się żyć $$$

Status
Zamknięty.
B 2K

borek149

Użytkownik
SIERPIEŃ
Trzeci kolejny miesiąc na ✅ i sierpień był baaardzo udany oby tak dalej ????
Taktyka miała być inna więcej singli, a mniej taśm ... ale jak widać na razie to wychodzi i to dosyć dobrze.
Czas na wrzesień ... z fartem !

Liczba kuponów 44
Trafione kupony 22
Nietrafione kupony 22
Skuteczność 50%
Bilans - ✅ 8 495,52 zł
Yield - ✅ 43,79%

LIPIEC ✅ 1,62% Zysk 204 zł
CZERWIEC ✅ 42,45% Zysk 2 186,00 zł
Bilans ogólny
yield ✅ 29,22%
Zysk ✅ 10 885,52 zł

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 2K

borek149

Użytkownik
Gasquet R.
- Ferrer D. @ 3.40
Vinci R. - Pennetta F. @ 1.83
AKO - 6.22
Stawka 100 PLN
Wygrana 622 PLN

marathon​

Otrzymane punkty reputacji: +12
B 2K

borek149

Użytkownik

Pierwsza setka za mną, myślę, że nauka nie poszła w las i kilkanaście dobrych lat z zakładami dał mi dobry pogląd jak grać by z nałogu, zabawy i pasji do sportu czerpać z tego zyski materialne. Jak na razie 3 miesiące do przodu, zysk dość spory i oby tak dalej.
Odnośnie licznych pytań do mnie ... nie zamierzam kończyć z tym tematem, dalej będę podawał swoje skromne zakładziki. Cieszy mnie to, że ktoś to śledzi i korzysta jest mi z tego powodu podwójnie miło. Co do zamieszczania typów to na pewno nie będą one co dzień, gdyż nie na tym polega zarobek. Jeśli nie widzę w danym dniu nic interesującego to po prostu tego nie gram ... nic na siłę, a właśnie skrupulatne dobieranie odpowiednich typów daje szansę na sukces, tylko powolne bez zbędnych napaleń analizowanie jest gwarancją sukcesu, który mam nadzieję osiągnę ????
Temat miałem prowadzić z dobrymi merytorycznymi analizami ... ale zbyt dużo obowiązków, brak czasu i nie wyszło tak jak pierwotnie miał wyglądać temat. Nie mniej jednak czasem spróbuje coś skrobnąć, żeby tak licho nie było.
Jubileuszowy setny post ???? także nie może być innej możliwości jak ✅

Czechy vs Armenia @ 1.444 mieć taką przewagę w meczu i przegrać ... ehhh
Niemcy
vs Austria @ 1.21
Szwajcaria
- Islandia @ 1.31 haha 4:1 --&gt; 4:4
Rosja
vs Luxembourg @ 1.055
Anglia
- Mołdawia @ 1.06

AKO - 2.65
Stawka 500 PLN

marathon​

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 2K

borek149

Użytkownik

live ... trwa przerwa

Polska - Czarnogóra @ 1.90
Serbia
- Chorwacja @ 2.625

Polskę pewnie każdy widział,
Chorwacja jeden strzał na bramkę 100 % skuteczności, nie mam pojęcia jak Serbia mogła tego nie wygrać z tak dobrą grą ;/
AKO - 4.988
Stawka 300 PLN

marathon​

B 2K

borek149

Użytkownik
Bagnis F.
- Heras P. @ 1.40
Stebe C.
- Marcora R. @ 1.25
AKO - 1.75
Stawka 400 PLN
Wygrana 700 PLN

bwin

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 2K

borek149

Użytkownik
Beck K.
- Desein N. @ 1.57
Berankis R.
- Fucsovics M. @ 1.20
Becker B
. - Ouanna J @ 1.28
Stebe C.
- Diez S. DW 2:0 @ 1.72

AKO - 4.15
Stawka 300 PLN

bet365​

B 2K

borek149

Użytkownik

Bedene Al.
- Gombos N. @ 1.3
de Bakker T
. - Melzer J. @ 2.05
Mayer F.
- Bellucci T. @ 1.4
Bagnis F.
- Turini T. @ 1.2

Andreozzi G.
- Collarini A. @ 1.6
3 set Andreozzi serwuje po mecz przy stanie 5:4 i przegrywa kolejne 3 gemy ... ehh co za pech ????

AKO - 7.1635
Stawka 100 PLN
betcity

Dodatkowo Anndreozzi psuję taką piękną tasiemkę z ako 170 i do wciągnięcia ponad 10 000 PLN ... ostatnie spotkanie nie zdążyłem skontrować ...
piątek trzynastego

B 2K

borek149

Użytkownik
Manchester United
- Crystal Palace @ 1.27
Tottenham
- Norwich @ 1.50
Bayern Munich
- Hannover @ 1.17
Dortmund
- Hamburger @ 1.30
Zenit Petersburg
- Terek Grozni @ 1.43
AKO 4.14
Stawka 500 PLN
Wygrana 2070

Tempobet​

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 2K

borek149

Użytkownik
Janda J.
- Schmitt M. @ 1.30
Ziobro J.
- Biegun K. @ 1.40
AKO - 1.82
Stawka 500 PLN
Wygrana 800 PLN po złodziejskim podatku[
/B]
sts

Janda J. - Schmitt M. @ 1.30
Czech Jakub Janda wystartuje w Letnim Grand Prix dzięki bardzo dobrym występom w Letnim Pucharze Kontynentalnym, gdzie zajmował odpowiednio w:

Stams 6 i 1 miejsce
Kranj 1 i 20 miejsce
Kuopio 1 i 4 miejsce

Dzięki tym występom jest liderem klasyfikacji Letniego Puchar Kontynentalnego.
6 wstępów i 3 zwycięstwa mówi nam o dobrej dyspozycji Jakuba i dziś będzie miał okazję po praz pierwszy zmierzyć się z najlepszymi skoczkami w GP.
Martin Schmitt natomiast od dzisiejszego konkursu zaczyna rywalizację w lecie. Jako, że są to pierwsze wstępy ciężko jest ocenić jego dyspozycję, możemy się sugerować tylko i wyłącznie skokami treningowymi w Nizhny Tagil, które wpadły dosyć dobrze. Mianowicie w pierwszym treningu 6 miejsce 90,5 m., w drugim 5 miejsce 95 metrów oraz w trzecim treningu ponownie 5 miejsce z odległością 91,5 m.
Jakub Janda w treningach błysnął wyśmienitą formą i dwóch skokach treningowych, w których brał udział zajął dwa pierwsze miejsca ze skokami na odległość 95,5m oraz 97,5m. Jakub oddał więcej skoków od Niemca, jest bardzo regularny w swoich skokach miał tylko jedną wpadkę w Kranj, na treningach prezentował się zdecydowanie lepiej oraz jak wiadomo jest znany z nienagannej postawy podczas lotu za co otrzymuję wyższe noty od sędziów i tutaj również tworzy sobie przewagę nad konkurencją.

Ziobro J. - Biegun K. @ 1.40
Pojedynek dwóch Polaków, którzy dumnie reprezentują barwy naszego kraju w letnich konkursach. Mimo tego, że to właśnie Biegun jest wyżej w klasyfikacji generalnej ( 4 miejsce 198 punktów) to dziś stawiam na Janka Ziobro ( 10 miejsce 161 punktów ). Ziobro od poprzednich zawodów w Hakubie utrzymuję bardzo dobrą dyspozycję. w Japonii gdzie uplasował się odpowiednio na 4 i 3 miejscu. Szczególnie ten drugi występ zasługuję na duże uznanie, gdyż przegrał tam pierwsze miejsce o 0,1 punkta. Biegun również wyskoczył dobre wyniki to pierwszym konkursie triumfował natomiast w drugim był na 6 pozycji.
Swoją rewelacyjną formę Janek Ziobro pokazał w niedzielę w Zakopanym gdzie zdobył tytuł Mistrza Polski w świetnym stylu oddając 2 najdłuższe skoki w obu seriach konkursu 128,5m / 130m dla porównania Krzysiu Biegun uplasował się dopiero na 11 pozycji po dwóch identycznych skokach na odległość 121 metrów.
W treningach ich odległości kształtowały się następująco:
Jan Ziobro 1 trening 86m (-1.3 m/s) 18 miejsce, 2 trening 95.5m (-8.6 m/s) 7 miejsce, 3 trening 95.5 (-4.1 m/s) 1 miejsce
Krzysztof Biegun 1 trening 85m ( 0.0 m/s) 20 miejsce, 2 trening 96m (-11.3 m/s) 10 miejsce, 3 trening 91.5m (-3.6 m/s) 14 miejsce.
Forma ewidentnie przemawia za Janem Ziobro, którego skoki z tygodnia na tydzień są coraz lepsze, również w treningach jego skoki były oddawane na większą odległość przy porównywalnych warunkach, tylko raz dłuższy skok oddał Biegun lecz skakał w dużo lepszych warunkach z bardzo silnym wiatrem pod narty.

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 2K

borek149

Użytkownik

Lazio
- Chievo @ 1.75
Zverev M.
- Veger F @ 1.25
Beck K.
- Zverev A. @ 1.25
Gicquel M.
- Minar I. @ 1.20
drugi raz w ciągu tygodnia załatwił mnie Beck ????
AKO - 3.01
Stawka 300 PLN

Tempobet​

B 2K

borek149

Użytkownik

Kohlschreiber P
. - Bellucci T. DW 3:0 @ 1.80 zwrot
Panfil G.
- Bradaric M. @ 1.40
AKO - 2.52
Stawka 300 PLN
Wygrana 420 PLN

betcity​

B 2K

borek149

Użytkownik
D.Brown
vs I.Sergeyev @ 1.27
A.Arnaboldi
vs P.Cias @ 1.111
G.Panfil
vs J.Checa-Calvo @ 1.50
AKO - 2.117
Stawka 500 PLN
Wygrana 1058.5 PLN

marathon

Panfil G. - Checa-Calvo J. 2:0 @ 2.10
Arnaboldi A. (-5.5) - Cias P. @ 1.60
1 set Włoch prowadzi 5:3 i 40:15 przy swoim serwisie 2 piłki meczowe i ... zawala mi handi ... eh ... ostatnio coś pechowo ...
AKO 3.36
Stawka 200 PLN

betcity

D.Brown vs I.Sergeyev

Ivan Sergeyev
ćwierćfinalista z zeszłego roku, gdzie pokazał naprawdę solidny tenis, robił duże wrażenie i zyskał sympatię kibiców swoim notorycznie emanowanymi przekleństwami. Wtedy za niego trzymałem kciuki i zyskał moją sympatię. Lecz dziś jest ewidentnie bez formy, do tego wraca po kontuzji i nie wiadomo w jakiej dyspozycji fizycznej zobaczymy go w Szczecinie.
Dustin Brown także już występował przed publicznością w PekaoOpen w kuluarach dał się poznać jako rozrywkowy gość, lubiący &quot;zielone szczęście&quot; ????
Jak mu się chce to potrafi grać tenis na bardzo wysokim poziomie, który pokazał m.in. w Wimbledonie gdzie doszedł aż do 3 rundy, pokonując po drodze świetnego i nieśmiertelnego na trawie Hewitta. Do Szczecina przyjeżdża po niezwykle udanym turnieju w Genui, w którym triumfował i pokonał w drodze na szczyt bardzo solidnych włoskich &quot;ziemniaków&quot; Lorenziego oraz Volandriego obu w dwóch setach. W tym turnieju stracił tylko jednego seta z innym włochem, który również występuję w Szczecinie Arnaboldim.
A.Arnaboldi vs P.Cias
Wspominamy wcześniej Andrea Arnaboldi typowy &quot;ziemniak&quot; niemal całe życie spędził na mączce. Od czasu do czasu robi jakiś niezły wynik i potrafi pokonać wyżej notowanego rywala. Nasz 19- latek Pawel Cias to zdecydowanie za niskie progi by mógł dziś powalczyć o sukces, sam występ w turnieju głównym to dla niego wielkie osiągnięcie. Różnica przynajmniej dwóch klas. Łatwe zwycięstwo Włocha.
G.Panfil vs J.Checa-Calvo
Grzesiu Panfil nasza turniejowa nadzieja, niestety w razie awansu w kolejnej rundzie czeka na niego Montanes. Panfil przebrnął eliminacje bez większych problemów tracąc zaledwie 9 gemów w 3 spotkaniach. Oglądałem jego wczorajsze spotkanie z Bradariciem i jak jeszcze w pierwszym secie spotkanie stało na wyrównanym poziomie, to drugi set absolutna dominacja Polaka w każdym rzemiośle tenisowych umiejętności. Bardzo agresywna gra dała piękne dla oka efekty. Sam Grześ po spotkaniu wypowiadał się, że to był jego najlepszy set w karierze. Dzisiejszy rywal awansował do turnieju głównego jako szczęśliwy przegrany z eliminacji, nie uporał się w ostatniej rundzie eliminacji i uległ Chorwatowi Mate Delic w dwóch setach. Hiszpan zupełnie bez formy, praktycznie w każdym turnieju odpada w pierwszej rundzie. Forma Panfila zgoła odmienna, dobre wyniki m.in. ćwierćfinał w Poznaniu czy Libercu. Nasz rodak bardzo dobrze czuje się na kortach w Szczecinie, gdzie w zeszłym roku zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie skłamie jak napiszę, że grał najbardziej widowiskowy tenis mimo tego, że w turnieju wtedy występował Jurek Janowicz. Niestety miał niekorzystne losowanie i w drugiej rundzie trafił na ówczesnego triumfatora turnieju Pekao Open rumuna Victora Hanescu, gdzie był bardzo bliski pokonania rywala. Był to najcięższy mecz Hanescu w tym turnieju. Kurs na Panfila dla mnie to bajka, powinno być szybkie 2:0.
$$$ no to lecę na korty i po powrocie liczę łatwe pieniążki $$$​

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom