>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z BAW do Expekta...

B 0

basi

Użytkownik
Witam.

Mam małe pytanie, czy istnieje możliwość szybkiego przelania pieniążków z BAW na konto w EXPEKCIE?

B 0

basi

Użytkownik
Widzę, że zawsze jesteś skory do pomocy, dzięki Ci.

A mam jeszcze jedno pytanie.... Raczej nie miałem doświadczenia z żadnym moneybookersem, teraz rejestruje się na moneybookers.com . Chcę wysłać 40 zł z konta na BAW na EXPEKT, da radę? I ile będzie mnie to kosztowało? Jak to zrobić?

edit. Mam konto w mBanku, nie szybciej bedzie przelac na nie i wysłać spowrotem na expekta? (ps. minimalna wpłata na ekspekcie to...? ile? Już kiedyś do nich wpłacałem 50 zł, ale nie wiem czy to minimalna kwota

miha13 0

miha13

Użytkownik
Nie, nie, nie.

&quot; konta bankowe
[...]
3.
Minimalna kwota wpłaty na nasze konto, wynosi 40 PLN, wpłaty niższe od tej kwoty, nie będą mogły być aktywowane na koncie gracza. &quot;

Wlasnie sprawdzlaem...

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
A mam jeszcze jedno pytanie.... Raczej nie miałem doświadczenia z żadnym moneybookersem, teraz rejestruje się na moneybookers.com . Chcę wysłać 40 zł z konta na BAW na Expekt, da radę? I ile będzie mnie to kosztowało? Jak to zrobić?

nic
edit. Mam konto w mBanku, nie szybciej bedzie przelac na nie i wysłać spowrotem na expekta? (ps. minimalna wpłata na ekspekcie to...? ile? Już kiedyś do nich wpłacałem 50 zł, ale nie wiem czy to minimalna kwota
Nie

B 0

basi

Użytkownik
Noto jestem troche niemile zaskoczony, wpłacilem na BAW 40 zł, teraz chcę wypłacić, albo przelać na innego buka, a tu w opcji &quot;wypłata&quot; miła niespodzianka. Minimalna kwota wypłaty to 120zł PLN. Krótko mówiąc muszę odbić się z 40 zł do 120 zł, żeby móc wypłacić??? Nie da sie tego ominąć?

(ja głupi nie wpłaciłem odrazu do sprawdzonego expekta... :/)

Do góry Bottom