>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Raptory 99-91 -&gt; 101-107, no dobrze, stwierdzam po tych wszystkich absurdalnych wynikach w tej lidze że NBA absolutnie nie opłaca się stawiać, na dłuższą metę.
live ???? Ferrer +1.5 seta @2 [0:2]
200j * 2 = 400j ⛔
Tydzień temu cudem się nie udało, może dzisiaj się uda.
live ???? Ferrer @4.80 [0:2]
100j * 4.80 = 480j ⛔
^Za duży kurs oceniając szansę na wejście, jedyny problem to to, żeby w ogóle wygrał 2 seta. Prowadzi już przełamaniem i 3:1, ale utrzymywanie serwisu wciąż nie będzie proste, jeśli już dociągnie ten 2 set do końca to szanse będą dużo bardziej wyrównane i kurs spadnie prawdopodobnie do 2.5 - 3.0

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Ferrer grał lepiej niż tydzień temu, Murray podobnie, ale i tak za słabo, wciąż za dużo błędów i rekordowa (w tym sezonie) liczba podwójnych błędów w jednym meczu.
Tak jak pisałem ostatnio nie ma co grać już w tym roku bo tenis się prawie skończył, mam jeszcze parę pomysłów z finałów ATP które będę grał wysoko i przy pierwszym, który nie wejdzie robię sobie przerwę do stycznia - chyba że pójdzie naprawdę dobrze :razz:
Pierwszy to:
???? Nadal @1.70 [6:3, 6:2]
1000j * 1.70 = 1700j ✅
Tak jak para z kuponu wyżej, ta dwójka również grała tydzień temu, również stawiałem przeciw Stanowi i również Nadal dostał 0:2, miał swoje sytuacje w obu setach i powinien wygrać co najmniej jednego z nich, a zamiast tego spartolił sytuacje w obu tych setach. Stan też swoje miał i mógł to szybciej skończyć, więc mimo wszystko wynik był jako tako fair. Dzisiaj scena dużo większa, Wawrinka tu broni półfinału czyli wyszedł z grupy rok temu (jak dla mnie to i w finale powinien wtedy zagrać), Nadal rok temu nie grał. Czuje się na korcie ostatnio dobrze aż się tym &quot;chwalił&quot; w wywiadach, a to jest bardzo dobry znak, biorąc pod uwagę prestiż tego turnieju. Myślę że Nadal zrobi dzisiaj to co powinien zrobić tydzień temu, nie bać się i grać swoje i przede wszystkim będzie efektywniejszy i agresywniejszy w ważnych momentach, a wtedy o zwycięstwo nie będzie musiał się tak męczyć. Dobrze wie że trafił do grupy śmierci, jeśli przegra dzisiaj ze Stanem to ma bardzo dużą szansę na nie wyjście z grupy, a na to sobie nie pozwoli.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Narzekam na to NBA, ale jednak zaryzykuje, kurs powinien być dużo niższy, w granicach 1.5 - 1.55 może więc szkoda nie skorzystać. OKC osłabione, wczoraj grało piach, a Memphis zaczyna w końcu wygrywać. Nadal też wygrał, więc dobry humor powinien przełożyć się na dobry typ! :razz:
???? Memphis Grizzlies @1.75 [122:114]
200j * 1.75 = 350j ✅

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Tomas Berdych @1.60 [5:7, 6:3, 3:6]
1000j * 1.60 = 1600j ⛔

Drugi po Nadalu wysokostawkowy singiel i myślę że również dużo niepewniejszy, ale jednocześnie sporo przemawia za Berdychem. Nishikori do Londynu przyjechał po tym jak tydzień temu skończył mecz w Paryżu kreczem z powodu kontuzji, kontuzji której ewidentnie nie miał czasu wyleczyć i wciąż mu doskwiera ona tak jak i słaba forma którą prezentuje od co najmniej paru miesięcy. Swój pierwszy mecz tutaj, z Djokovicem przegrał 6:1 6:1, mimo wszystko trudno brać jakąkolwiek przegraną z Djokovicem jako argument bo on robi z przeciwnikami to czego nikt inny na świecie nie zrobi, tak czy inaczej widoczny był niepewny serwis i sporo niewymuszonych błędów gdzie normalnie by ich nie było. Berdych swój pierwszy mecz również przegrał, 4:6 2:6 z Federerem co już jest dużo lepszym wynikiem, od 2 seta był tak zasypywany dropshotami że nic nie mógł zrobić, Berdych przy siatce jest zwyczajnie słaby, Nishikori mógły, ale wątpię by to mocniej wykorzystał. Para się spotkała już 7 razy z czego 2 na pokazówkach i się wygranymi podzielili, choć bardziej na korzyść Nishikoriego, na hardzie Nishikori prowadzi 3:0 i normalnie bym na niego stawiał w tym meczu bez żadnego ale, jednak przy tych okolicznościach nie ma takiej opcji. Mecz nie powinien być jednostronny i jest tu dużo ryzyka, ale myślę że warto.

///

W słabym stylu oddał tego 3 seta, ale co poradzić. Tak jak pisałem - 1 zakład za więcej który nie wejdzie i robię sobie przerwę do stycznia aż się nowy sezon zacznie, podliczę sobie wtedy stan i dobijemy do tych 25k :razz:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Nie wiem czy będzie mi się chciało prowadzić temat jak poprzednio, na razie będę tylko wstawiał sucho typy bez podawania stawek i będę prowadził z tego skuteczność.
live ???? Indiana Pacers @1.62
live ???? Cavaliers vs Grizzlies under 209.5 @1.83
???? Kirsten Flipkens @1.80

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Nie wiem czy będzie mi się chciało prowadzić temat jak poprzednio, na razie będę tylko wstawiał sucho typy bez podawania stawek i będę prowadził z tego skuteczność.
live ???? Indiana Pacers @1.62
live ???? Cavaliers vs Grizzlies under 209.5 @1.83
???? Kirsten Flipkens @1.80
live ???? Dallas Mavericks +5.5 @1.83
live ???? Pedro Cachin @1.57
live ???? GSW vs Orlando over 215.5 @1.75
4/2
live ???? Luke Saville @2.05

Do góry Bottom