>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Murray vs Coric over 19.5 @1.83 [1:6, 2:6]
130 * 1.83 = 237.90j ⛔
Dimitrov wszedł, bronił aż 10 break pointów i sam nie zobaczył żadnego, ale w tiebreakach pełna kontrola, Mayer wysoko przegrał 1 seta i żeby typ wszedł musiałby doprowadzić do 3 seta i wygrać w nim sporo gemów, szansa na to mała, ale kto wie.
Murray vs Coric, czyli druga ofiara Corica w wielkiej czwórki tenisowej z jakiej składają się wiadomo jacy gracze. Nadal przegrał z Coricem w Basel rok temu, Murray na początku tego roku w bodajże Dubaju. Trudno coś powiedzieć o tamtym spotkaniu bo Murray nie grał nawet blisko swojego 100%, za to Coric grał wtedy genialnie. Wczoraj odniósł bardzo dobre zwycięstwo z Verdasco i to w dwóch setach mimo bycia przełamania do tyłu w drugim, serwował dosyć pewnie i to może mu dzisiaj pomóc. Coric już wiele razy pokazywał że absolutnie nie boi się grać z topowymi graczami więc nie ma co się doszukiwać presji przedmeczowej z tego powodu, z tymi najlepszymi graczami Chorwat właśnie wchodzi na kolejny poziom gry i daje z siebie jeszcze więcej, Murray jest jednym z przyjemniejszych przeciwników na których mógł trafić więc poszukam sobie tutaj overa. Nie ma co się spodziewać kolejnego pogromu Murraya jak to miało miejsce w Dubaju, wtedy nie wszedł mi over bo Murray wygrał bodajże 3 czy 4 gemy :razz:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Szkoda że nie poszło według planu, Murray zbyt regularny i Coric za sporo niewymuszonych, przede wszystkim w 1 secie, ogólnie potrzebowałem żeby Murray zagrał trochę słabiej niż zagrał :razz:
???? Rafael Nadal 2:0 @1.56 [6:2, 6:2]
???? Bryan/Bryan @1.14 [6:1, 2:6, 10:7]
350j * 1.78 = 623j ✅
Widzę ile ludzi stawia na seta dla Rosoła i może jest to jakiś plan i jakieś value, ja widzę tu jednak wygraną Nadala w 2, tydzień w Basel źle rozpoczął i bardzo dobrze skończył, mimo tych wszystkich przegranych setów (po 1 na mecz prócz półfinału i przegrana 1-2 w finale) grał bardzo w porządku, im mecz trwał dłużej tym grał coraz lepiej i pewniej. Liczę na to że dzisiaj od początku będzie grał swoje bez czasu &quot;rozgrzewki&quot;, Rosół jest zdecydowanie irytujący i ta dwójka nawet siebie nie lubi, jednak grali ten tydzień temu ze sobą i Nadal mniej więcej wie czego się spodziewać więc powinno być łatwiej.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Tomas Berdych -1.5 w 2 secie @1.75 [4:6] seeerio?
100j * 1.75 = 175j ⛔
live ???? Roger-Vasselin @3.00 [3:6, 6:4, 5:7] Blisko było :razz:
50j * 3 = 150j ⛔
Tak na dobrą sprawę to Berdych jest jednym z tych graczy, którzy potrafią się spiąć pod presją, przegrał 2 seta gdzie już prowadził przełamaniem, to nie niemożliwe jest to że i 3 przegra.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
6:1, 2:6, 10:7 to nie tak jak powinien wyglądać mecz za 1.14 kursu, który wstawiłem tylko na podbitkę. Nie był to mój pomysł, liczyłem tylko na to że klony w końcu przerwą serię i że większość się o tym meczu nie myli, ale przypomniało mi to tylko dlaczego nigdy nie lubiłem stawiać debli.
???? Andreas Seppi +5 AH @2.05 [1:6, 1:6]
150j * 2.05 = 307.5j ⛔
Zastanawiałem się jak podejść do tego meczu, na początku myślałem po prostu o 2:0 Federera i z czymś połączyć, potem zrobiłem większy research tej &quot;części roku&quot; Federera na przestrzeni ostatnich lat i zdecydowałem że polecę całkiem po statach i instynkcie.
Po pierwsze, Paryż - jest to najgorzej w karierze Federera rozgrywany masters pod względem wyników, w Monte Carlo i Rzymie co prawda nigdy nie wygrał, ale był w ich finałach ogółem 8 razy, w Paryżu był w finale tylko raz w 2011 roku i go wygrał po bardzo prostej drabince (brak Nadala, Djokovica i Murraya po jego drodze). Rok temu miał podobną przeprawę jak teraz, średnio rozegrany Basel, który ostatecznie wygrał, później odpadł w ćwierćfinale Paryża z Raonicem który był jego pierwszym poważnym przeciwnikiem (przed nim 6:7 7:6 6:4 z Chardym i 6:4 6:4 z Pouille, czyli zwyczajnie słabo). Te ostatnie turnieje na ogół rozgrywa słabiej, teraz spotka Seppiego z którym grał już w tym roku 3 razy, pierwsze spotkanie na Australian Open i było to jego pierwsza i jedyna wygrana ze Szwajcarem, później jeszcze zagrali 2 razy i również rozegrali wyrównane spotkania.
Seppi można byłoby powiedzieć że nie w formie, wygrał przedwczoraj z Cuevasem 2:0 a poprzednie 5 meczów przegrał, jednak z drugiej strony w żadnym z tych spotkań bym nie oczekiwał od niego wygranej więc..

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Beznadziejny wynik Seppiego i tyle :razz:
Stan: 7241.74j / 25000j
#Bez rozliczonego #80
⚽ Barcelona -2 AH @1.37 [3:0]
⚽ Chelsea DNB @1.28 [2:1]
???? Tsonga wygra seta @1.14 [6:2, 6:2]
350j * 2 = 700j ✅

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Ilość kuponów: 92
Trafione/Nietrafione/Skuteczność: 55/37/59.78%

Ilość typów: 109
Trafione/Nietrafione/Skuteczność: 72/37/66.06%

Ilość stawek: 11385j
Bilans: +2884.79j
Yield: 25.34%
Stan/Cel: 7884.79/25000

====

Ponad 30 kuponów więcej, a skuteczność bardzo niewiele spadła z 60%, mimo że sporo wczorajszych/dzisiejszych kuponów było z 2.5+ kursem, więc całkiem spoko. Zysk również się zwiększa, co prawda nie idzie to szybko, ale jest w 100% bezpiecznie, a taki balans, wolny zysk z brakiem ryzyka straty jest chyba całkiem fair :razz:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? GS Warriors -4 @1.47 [112:108]
???? OKC Thunders @1.29 [98:103]
150 * 1.29 = 193.50j ⛔
:hokej: Pingwiny incl. OT @2.09 [3:2]
50j * 2.09 = 104.50j ✅
???? Kei Nishikori @1.97 [6:7, 1:4 KRECZ]
100j * 1.97 = 197j ⛔
Kursy na Keia wzrosły już na większości buków do takiego stopnia, że nie jest nawet uznawany na nich za faworyta w meczu z Gasquetem. Jego historia z jednoręcznymi backhandami jest dosyć niefajna, bo ma bilans 2-3 z Federerem, 1-3 z Wawrinką, a z Gasquetem przegrał wszystkie z ich 6 spotkań. Trudno zaprzeczyć że Nishikori od prawie 2 lat, czyli stycznia 2014, kiedy Michael Chang zaczął go trenować jest dużo lepszym graczem. Większość spotkań Nishikoriego z Francuzem miały miejsce wcześniej niż ten okres kiedy zaczął grać coraz lepiej, w 2014 roku spotkali się raz, w Washingtonie gdzie również wygrał Francuz, Kei nie był jeszcze wtedy w pełni wykurowany po kontuzji która ciągnęła się już parę miesięcy. Teraz Kei już od początku roku gości głęboko w czołówce i nie ma żadnego gracza, wliczając w to Djokovica czy Federera, którego nie mógłby pokonać, myślę że teraz jest idealny czas na złamanie tej serii przegranych, mimo że turniej jest w Paryżu co w grze przeciwko Francuzom jest widocznie dużym czynnikiem. Pierwszego Francuza już wywalił z turnieju, był to Chardy z którym stoczył 2 wyrównane sety i rozbił całkiem w trzecim, Gasquet gra ostatnio bardzo regularnie, choć często wygrywa na styk, a Kei jest idealnym graczem który tą cienką linię może przekroczyć i zwiększyć poziom gry wtedy kiedy będzie trzeba. Mimo wszystko stawka nie będzie wysoka bo mecz ryzykowny.
???? Ferrer @1.55 [6:7, 6:1, 6:4]
???? Murray @1.17 [6:1, 6:0]
200j * 1.813 = 362.70j ✅
Dimitrov zaliczył fajny mecz z Carreno Bustą i potem Cilicem, teraz trafia na zbyt regularnego Ferrera, który będzie go męczył tak długo, aż Dimitrov w końcu pęknie. Cilic miał swoje okazje w tym meczu i miał ich bardzo dużo, taka wygrana zdażyłaby się może kilka razy na 10. Ferrer jednak nie jest graczem polegającym na serwisie, a z Dimitrovem będzie miał mnóstwo okazji by prowadzić wymiany, jednak jak wiadomo od dawna Bułgarowi idzie najlepiej wtedy kiedy presja jest niska, jak ktoś zaczyna odpowiadać to zaczynają się problemy.
Murray fajne spotkanie z Coricem, każdy wie jak gra Murray więc nie ma co pisać, w pierwszym meczu na tym turnieju zagrał bardzo regularnie i często agresywnie co w sumie jest jedynym wyznacznikiem, który trzeba znać by wiedzieć że nie może przegrać na tym turnieju z nikim prócz paru osób, do których Goffin się nie zalicza.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Kei Nishikori @2.05 [6:7, 1:4 KRECZ]
100j * 2.05 = 205j ⛔
Minęło dopiero 5 gemów i wygląda na to że ten mecz będzie jednym z lepszym dzisiaj, mimo że jest wyrównanie to zwiększam stawkę na Japończyka, widać już teraz że jest dużo lepiej przygotowany niż w poprzednich spotkaniach, gdy często nie wygrywał więcej niż 5-6 gemów.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Nishikori krecz i ostatecznie przegrana, wydawało się że coś z plecami, w 1 secie grał jednak na pełnych obrotach i miał mnóstwo (7) break pointów, których niestety nie udało mu się skonwertować. Z drugiej strony uraz było widać od początku 2 seta więc nawet jakby wygrał pierwszego, to pewnie i tak musiałby skreczować.
Stan: 7759.09j / 25000j
^Bez rozliczonego #96
???? Rafael Nadal @1.29 [4:6, 7:6, 6:2]
???? Djokovic 2:0 @1.28 [6:3, 7:5]
⚽ Tottenham lub remis @1.16 [2:1]
350j * 1.915 = 670.39j ✅
Djokovic zmierzy się z Simonem, ogólnie 1.3 kursu na 2:0 to moim zdaniem niezły żart, Bellucci dobrze serwował przeciw Djokovicowi i fajnie otwierał kort, grał super przy siatce, a Djoko jeszcze dodawał sporo niewymuszonych błędów, przede wszystkim w 1 secie. Nie ma co liczyć na takie potknięcia bo im dłużej trwa turniej tym Serb będzie grał lepiej. Simon lubi się wymieniać i czekać na błędy przeciwnika, nie wiem czy zmieni styl gry przeciw Djokovicowi, ale jeśli nie to będzie z nim słabo, jego serwis też nie jest mocny i dużo darmowych punktów z niego nie zdobędzie. Ich ostatnie 2 spotkania to jedyne na które warto zwracać uwagę, Djokovic wygrał z Simonem rok temu w Cincinnati 2:1 po czym przegrał z Robredo 0:2 więc w dobrej formie nie był, półtora miesiąca wcześniej rozbił go na Wimbledonie 3:0 i mniej więcej taki przebieg meczu powinien i być dzisiaj. Byle Novak dobrze serwował, bo z Belluccim miał 33% wchodzenia 1 serwisu przez pierwsze parę gemów i podniósł dopiero wtedy kiedy został przełamany.
Nadal to teoretycznie ryzykowny pomysł, Anderson miał w tym roku niezłe przełamanie do czołówki (jeśli by uznać top10 za czołówkę, z której już wypadł bo Tsonga go wyprzedził). Kevin zaskoczył wiele osób w tym roku, pokonał (średnio grającego wtedy) Murraya 3:1 na US Open i był bardzo bliski wyeliminowania Djokovica na Wimbledonie. Jest to na tyle znaczące, bo na ogół Andersonowi bardzo wysiada głowa w decydujących momentach z najlepszymi graczami. Od samego Nadala dostał 3:0 już na AuO 2015, od tamtej pory Nadal gra tylko lepiej, a Anderson ostatnio wysiadł z formą, mimo wszystko jest tylko drewnem jakich wiele, dopóki 1 serwis będzie działał to będzie mocno nietykalny, a na drugim już będzie dawał Nadalowi spore pole do popisu, a aktualnie serwuje średnio.
Typ na Tottenham to coś czego nie lubię robić, podbijać kurs trzecim na kuponie, niskokursowym zdarzeniem, ale bardziej od tego nie lubię kuponów z niższym niż 1.75 kursem, a z tenisa nic 100% pewnego dzisiaj nie ma za bardzo, więc mam nadzieję że Totek nie zwali sprawy.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? CSKA Moskwa -8 AH @1.89 [80:75] Do czasu ostatnich 30-40 sekund ciągle prowadzili na 8+ punktów ????
70j * 1.89 = 132.30j ⛔

live ⚽ Liverpool @1.83 [1:0]
100j * 1.83 = 183j ✅

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Nadal -1.5 w 3 secie @1.89 [6:2]
50j * 1.89 = 94.50j ✅
Mam wrażenie że po tym w jakim stylu Nadal obronił match pointa i wygrał kolejny punkt to zostanie podjarany do końca meczu, a Andersonowi się tak miło serwować nie będzie i się podenerwuje, ale nie ma co szaleć ze stawką na to bo i tak już sporo jest na Nadalu :razz:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Stan: 8522.68j / 25000j
???? Dallas Mavericks -4 AH @1.85 [94:108]
100j * 1.85 = 185j ⛔
???? Murray 2:0 @1.56 [7:6, 3:6, 6:3]
???? Djokovic @1.13 [7:6, 7:6]
150j * 1.841 = 276.28j ⛔
Murray z Gasquetem - Jak już pisałem ostatnio parę razy, Gasquet większość meczów wygrywa albo przegrywa na styk, dzisiaj mimo że miał krótką 3 rundę bo Nishikori skreczował to musiał się napracować w 1 secie i był bliski zostania przełamanym, wciąż nie ma porównania do rozegrania całej 2-3 setówki i posiadania mniej czasu na odpoczynek, więc zawsze jakiś plus. Murray zaczął w dobrym stylu, oddając Coricowi tylko 4 gemy w pierwszym meczu, a w kolejnej rozgromił Goffina oddając mu tylko 1 gem, tak jak pisałem o Goffinie że nie zalicza się do tych graczy którzy mogą go pokonać na tym turnieju, to samo tyczy się Gasqueta, nie teraz, mimo że Francja i że jest w dobrej formie. Na pewno powalczy, jednak 2 setówka to najbardziej prawdopodobny wynik spotkania, tym bardziej po takim kursie.
Djokovic - Berdych, normalnie stawiałbym tutaj na Djoko 2:0 i wygraną Murraya, czyli na odwrót, ale to co widziałem że zagrał z Simonem mnie trochę zniechęciło, Djoko może i zaczyna wysiadać pod względem intensywności, szczególnie serwisu i wymian. Wciąż widać tą dominacje mentalną i mega różnice poziomów, ale wykonał w tych dwóch pierwszych meczach mnóstwo niewymuszonych błędów i serwis mu co najmniej nie działał. Myślę że jego seria kilkudziesięciu setów wygranych pod rząd może się dzisiaj skończyć, postawiłbym na to gdyby miał po drugiej stronie Tsonge (który niestety odpadł z Berdychem), ale na Berdycha trochę się cykam coś takiego stawiać. Wciąż trudno spodziewać się tutaj czegokolwiek innego niż wygrana Djoko.
???? Carla Suarez Navarro @1.76 [7:6, 1:6, 4:6]
100j * 1.76 = 176j ⛔
Świetnie zaczęła rok, bardzo słabo go kończy, mimo braku wygranych łapie jakąś formę meczową i nieźle gra, kurs jest fajny, za fajny by nie skorzystać.
Pójdzie jeszcze zakład na Nadala jak tylko się pojawi taka możliwość, bo jeszcze nie wystawili, podejrzewam że buki wystawią 1.65 - 1.75 kursu, w moim odczuciu powinien być maksymalnie na poziomie 1.45 - 1.55 więc na pewno skorzystam.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Mam wrażenie, że dzisiaj będzie słaby dzień pod względem typów :razz:
live ???? Lindstedt/Inglot @1.80 [7:6, 6:3]
75j * 1.80 = 135j ✅

Do góry Bottom