>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Złote zasady = buk pokonany.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Nadal - Raonic - 1 - 1(-4,5HC) 2,10
Lacko - Kudla - 1 - 1,40 ???????????? 6-4, 5-7,4-6 Co Lacko zagrał?? Wydawało mi się, że miał wylane w ten mecz... Brak słów, szkoda AKO.
AKO:3,94
Stawka:
1j = 3,94J
Stan: 42j, gdyż udało się coś odegrać na live.. Od początku tematu strata 8j. Skoro mówi się że dobre złego początki, to jak źle zacząłm potem będzie git ????
Czarna seria od wczoraj ;/ Dziś ją kończym w NBA ????
NBA hmm, myślę że mnie nie zawiedzie jak zwykle ???? :cool:

mireck 33

mireck

Użytkownik
Cibulkova - Na Li - 1 - 3.00
Stawka:1j = 3j

Nadal - Raonic - 1 (-4,5HC) 2,10
Stawka:1j = 2,10j

Atlanta Waks - Portland - 2 -5HC - 1,90
Stawka:2j = 3,81j

Rockets -23,5HC vs 76&#39;scers 2,50
Stawka:1j = 2,5j

Pozdrowionka, dobrej nocy :d

mireck 33

mireck

Użytkownik
Cibulkova - Na Li - 1 - 3.00 5:7, 6:2, 3:6. ????
Stawka:1j = 3j ⛔
Jak to Cibulkova przegrała, chyba tak samo jak Scharapova.. w Głowie..

Nadal - Raonic - 1 (-4,5HC) 2,10 4-6,6,2-6-4.
Stawka:1j = 2,10j⛔
Tyle break pointów nadala w 1 i 3 secie nie wykorzystanych, i to w jaki banalny sposób.. Cóż za brakło szczęścia.. Mogło być spokojnie w ostatnim 6-2 dla mistrza... :;/:

Atlanta Waks - Portland - 2 -5HC - 1,90 85-100 :cool:
Stawka:2j = 3,81j ✅
Tak jak mówiłem, chociaż NBA nie zawodzi.

Rockets -23,5HC vs 76&#39;scers 2,50 120-98
Stawka:1j = 2,5j ⛔
A jednak zawodzi.. Ile Oni oddali w ostatniej kwarcie beznadziejnych rzutów... Masakra, zmiennicy nic nie pokazali.. ????
Pozdrowionka, dobrej nocy :d

Cóż, w nocy zabrakło trochę szczęścia dziś po prostu, a byłby plus. 1 gem u Nadala, 1 kosz dla Rockets, i Cibulkova która super zaczęła i się posypała. W ostatnim secie Cibulkova miała breakpointa na 4-1 !!! I przegrała mecz oddając 5 gemów z rzędu.. ????
Cóż ewidentny brak szczęścia, a to nie odłączna rzecz w bukmacherce jakby nie patrzeć. Nie załamujemy się, nadchodzi weekend. Duży i fajny wybór meczy. Oby trafny ????
Stan: 40,82 ⛔

mireck 33

mireck

Użytkownik
Kawasaki Frontale - Nagoya Grampus - over 2.00 goli LIVE 30&#39;
Sawka:1.82j = 3,04j
Każdy ma swoje ulubiony ligi, szczęśliwe. Dla mnie jest to NBA i między innymi Japońska J-League.
W ostatnich 6 meczach między tym drużynami 5/6 to wyniki co najmniej z dwoma bramkami. Właśnie przed chwilą Kawasaki zmarnowała fajną okazję, ale myślę że w ciągu kolejnej godziny meczu spokojnie zobaczymy jeszcze 2 bramki najmniej ???? Drużyny ofensywne i juz to widać po otwarciu. Obstawiam 2-2, ale bezpiecznie gram overa ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Kawasaki Frontale - Nagoya Grampus - over 2.00 goli LIVE 30&#39; 1-0 ⛔
Sawka:1.82j = 3,04j
Każdy ma swoje ulubiony ligi, szczęśliwe. Dla mnie jest to NBA i między innymi Japońska J-League.
W ostatnich 6 meczach między tym drużynami 5/6 to wyniki co najmniej z dwoma bramkami. Właśnie przed chwilą Kawasaki zmarnowała fajną okazję, ale myślę że w ciągu kolejnej godziny meczu spokojnie zobaczymy jeszcze 2 bramki najmniej ???? Drużyny ofensywne i juz to widać po otwarciu. Obstawiam 2-2, ale bezpiecznie gram overa ;)
Stan: 40,95j bo odbiłem na LIVE ;) :grin: Lecz tak czy siak, jestem rozczarowany wykończeniem obu zespołów.. Tyle sytuacji, sam na sam.. Prosto w bramkarza wszystko :// A mogło być spokojnie 3-1.
Cóż, seria pecha trwa. Biorę się zaraz do researchu naprawdę dobrego spotkania i trzeba zacząć serie plusów ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
TPS - HAKA - 1 - 2.05
Sawka:1.95j = 3,99j
Statystyczny typ, ale uważam za bardzo przyzwoity. TPS - 1 klasa rozgrywkowa, HAKA - 2 liga. TPS rywal bardzo leży, mówią nam o tym statystyki. W ostatnich 10 meczach między tymi klubami TPS było górą aż 7 razy. Raz zremisowali, 2 razy przegrali. Przy czym ostatni mecz to miażdżące zwycięstwo 9-2!!! Fakt faktem jest to mecz towarszyski, więc i takiej presji nie będzie. Ale przed sezonem trzeba się dobrze pokazać, piłkarze chcą dobrze wypaść. Do tego komfort psychiczny po ostatnim pogromie, mam nadzieję że to zapewni im zwycięstwo co najmniej 2-bramkowe. Haka zapewnie zechce się odegrać, ale czasem jest tak że jak ktoś za bardzo chce to mu nie wychodzi. Liczę, że piłkarze TPS wyjdą skoncentrowani, rozluźnieni i nastrzelają worek goli ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
TPS - HAKA - 1 - 2.05 - 0-0 ⛔
Sawka:1.95j = 3,99j
Zasada kolejna: nie obstawiać towarzyskich mecz ;/

Stan: 40,05 (odegrane nieco na LIVE)
Na razie wychodzi tylko odgrywanie się na LIVE ;p )

mireck 33

mireck

Użytkownik
Atalanta - Bologna -1DNB 2,20
Sawka:2.00j = 2,40
Atalanta - Bologna - 1/BTS 7,50
Stawka:1j = 7,50

Atalanta podoba mi się w grze, uważam że najmniej zremisują ten mecz i to jest peffka. Pokusiłem sie o drugi typ 1/BTS. Ze względu na statystyki, w 10 ostatnich meczach 7x oba teamy strzeliły gola. Nie sugeruję się statystykami co do tego czy ktoś wygra czy nie, bo tu ważniejsza jest forma. Wygrane z Lazio, Interem, Sampdoria na pewno podbudowały graczy Atalanty. Mają fajny terminarz i mogą jeszcze powalczyć o Lige Europejską. 5 pkt straty do Interu który jest na premiowanej pozycji. To nie aż tak dużo. Przed nimi mecz właśnie z Bologną, Sasullo Calcio, Catanią. Te 3 mecze muszą wygrać żeby myśleć o pucharach. Przeciwnicy w dołku, więc szansa której nie można wykorzystać. Sądze że dziś podtrzymaja dobrą passę, i wygrają 2-1 lub 3-1 ???? Bologna walczy o utrzymanie, tylko 3 pkt nad strefą spadkową. Ale, ma ciężkie mecze czyt Ataanta, Inter, Lazio.. Kiepsko to widzę. Ale spiąć też się muszą, więc tą jedną bramkę powinni zapakować Atalancie.

Do góry Bottom