>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Złote zasady = buk pokonany.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Mój ostatni temat niestety upadł gdyż nie miałem wgl czasu za dużo analizować i wstawiać kuponów.
Byłem nieco pod kreską. Ale to dlatego że nie stosowałem się do kilku ważnych zasad.
Teraz Sobie je nakreślam.
1.Grac Live tylko to czego jest sie w 100% pewnym, i co wynika z meczu. Wiadomo, nie zawsze wszystko wejdzie, ale można dużo bardziej zwiększyć prawdopodobieństwo na wygraną.
2. Grać max 3 kupony dziennie, jest to moja ulubiona liczba, więc będę grał max 3 kupony dziennie.
3. Grać AKO od 1,6 - 3,00 max.
4. Dobrze analizować spotkania, a nie brać typ bo hmm chyba powinien wejść, i ze słabą analizą... Niee... ????
5. Nie próbować odbijać sobie straty tego samego dnia!!! Są lepsze i gorsze dni, jak coś nie pyknie, to spokojnie przeanalizować typy i grać następnego na spokojnie.
6. Być na plusie ???? ????
Start: 50j
Cel: 70j do końca miesiąca.
Zaraz wrzuce typy które dziś gram;)

PS. wszystkie typy z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
mireck 33

mireck

Użytkownik
Cibulkova - Radwańska - 1(-1,5 HC gem) - 1,90
Stawka: 2j = 3,81

Triniec - Pardubice - 1(-1 HC) - 1,72
Stawka: 2j = 3,42

mireck 33

mireck

Użytkownik
#6 Live
Sevilla - Real Madryt - 2 - 1,66
Stawka: 1,8jj = 3j ⛔ Koniec :&lt;&lt; Real się nie popisał 2-1 dla Sevilli
Co Oni teraz graja ;/ Ehh Real się posypał w drugiej połowie, straszna nieskuteczność, niedokładność.
Ostatni 3 minuty ale nie ma szans na wygraną Realu. 1:&lt;&lt;
Stan:50j ✅

mireck 33

mireck

Użytkownik

Lebron James over 40,5 zbiórek, asyst, punktów 1,90
Stawka: 2j = 3,81

Caroline Wozniacki - Na Li - 1 - 3,00
Stawka: 3j = 9j
Zapowiada się bardzo ciekawie. Obstawiam 3-setówke ze wskazaniem an Dunkę. Li się mećzy w praktycznie każdym meczu, Ona już chyba myli o odpoczynku, za to Wozniacki ma duże ambicje, jest w gazie. Powinna wygrać, tylko nie wiem czy 2-0 czy 2-1.

Pozdrawiam ???? Udanej nocy życzę wszystkim typero m;)

mireck 33

mireck

Użytkownik

Caroline Wozniacki - Na Li - 1 - 3,00 ⛔ ⛔ ⛔ ???? Tyle błędów popełnionych przez Li Ne, a itak tego Dunka nie wykorzystała... Zagrała chyba najsłabysz mecz tego turnieju.. Już nie stawiam, przeciwko polakom, pół polakom itd bo zawsze przegrywam takie mecze xdd Ja nwm, na złość :pP ?? :p :;/:
Stawka: 3j = 9j
Zapowiada się bardzo ciekawie. Obstawiam 3-setówke ze wskazaniem an Dunkę. Li się mećzy w praktycznie każdym meczu, Ona już chyba myli o odpoczynku, za to Wozniacki ma duże ambicje, jest w gazie. Powinna wygrać, tylko nie wiem czy 2-0 czy 2-1.

Pozdrawiam ???? Udanej nocy życzę wszystkim typero m;)
Stan: 47j :-|

mireck 33

mireck

Użytkownik
#9R
Roger Federer - Kei Nishikori - Roger Federer (-4,5HC) 1,80
Stawka:
2j = 3,81
Coż, Wozniacki się nie popisała, ale tym razem liczę na faworyta, który wraca do formy, i to wysokiej formy. Kei jest najsłabyszm ogniwem które pozostało w ATP Miami, ktoś musi je wyeliminować. Obstawiam, że będzie to Roger, który chce coś udowodnić, udowodnić że wziąć jest w formie, i wziąć chce wygrywać.Roger pragnie tytułu mistrza, i nie wierze żeby akurat Kei mu przeszkodził. Federer zapewne chc zachować jak najwięcej sił na kolejne spotkania, stąd mam nadzieje na szybką 2 setówke 6-3, 6-3. Pozdrawiam ;)

mireck 33

mireck

Użytkownik
Roger Federer - Kei Nishikori - Roger Federer (-4,5HC) 1,80 ⛔
Stawka:
2j = 3,81
Coż, Wozniacki się nie popisała, ale tym razem liczę na faworyta, który wraca do formy, i to wysokiej formy. Kei jest najsłabyszm ogniwem które pozostało w ATP Miami, ktoś musi je wyeliminować. Obstawiam, że będzie to Roger, który chce coś udowodnić, udowodnić że wziąć jest w formie, i wziąć chce wygrywać.Roger pragnie tytułu mistrza, i nie wierze żeby akurat Kei mu przeszkodził. Federer zapewne chc zachować jak najwięcej sił na kolejne spotkania, stąd mam nadzieje na szybką 2 setówke 6-3, 6-3. Pozdrawiam ;)
3-6, 7-5, 6-4 :] Cofam co napisałem o Ferdku. Choć po 1 secie ładnie to wyglądało. Nie wiem co mu się stało potem. ⛔ ⛔ ⛔
Stan: 46,82 :&lt; Zawiedli mnie i Real i Ferdek i Wozniacki. Dziś nikt nie zawiedzie ;&gt;

Do góry Bottom