Witam.
Gram u bukmachera od pół roku i fatalne mi to idzie. Czytam to forum od jakiegoś czasu i zastanawiam w jaki sposób nie którzy grają że wychodzą na +. Czy poradzicie np jak robić analizy? Strategie? Czy może Ktoś odpłatne Mi będzie podpowiadać?
Czym się interesujesz ? Jaką dyscyplina ? Musisz znaleść odpowiednią strategię gry i odpowiednio zarządzać kapitałem. Do tej pory najlepszą strategią jaką znam jest granie na
wysokie kursy. Bardzo prosta strategia i naprawdę przynosząca spore zyski jeżeli masz trochę pojęcia jak funkcjonuje sport, sport to jest biznes a wiadomo że w biznesie chodzi o pieniądze.Inwestujesz 10K grasz płaską stawką za 4% kapitału (400zł) na jedno zdarzenie o kursie min 5zł+. Jeżeli potrafisz analizować mecze to nie ma szans żebyś zbankrutował. Analiza meczu nie polega tylko i wyłącznie na analizie wyników ostatnich spotkań czy aktualnej dyspozycji drużyny.
Od jakiegoś czasu zamiast analizować mecze od strony technicznej zaczełem analizować mecze pod względem finansowym i powiem Ci że jestem w szoku jak mecze potrafią być "ustawiane". Głównie chodzi mi o fazę playoff gdzie gra się do 4 zwycięstw.
Przykład faworyt 3 mecze wygrane ostatni mecz gra z ostatnią drużyną na liście, ma więc pewne zwycięstwo i wygrana w playoff.
Teraz pytanie czy opłaca mu się wygrywać 12:0 z patałachami i zakończyć grę ? Nie, bardziej opłacalne dla niego jest przegrać z nimi po to żeby następny mecz grać u siebie i zgarnąć konkretną kasę za wpływy z meczy, biletów, reklam idt a zwycięstwo i tak mieć w kieszeni.
Dałem Ci przykład bardzo prymitywnej analizy ale jak zaczniesz analizować mecze od strony finansowej to zobaczysz że znajdziesz takie mecze gdzie drużyna z 1 miejsca w tabeli przegra z ostanią i nie dlatego że miała gorszy dzień ale dlatego że w następnym meczu może zyskać dużo większą kasę.
Wiadomo że wszędzie chodzi o pieniądze więc analiza meczy od strony czysto sportowej rywalizacji nie ma (przynajmniej dla mnie)sensu. Jak potrafisz liczyć kasę to zawsze będziesz ją miał.