>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

xxXX Nowy Etap XXxx

Status
Zamknięty.
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Karwa kawunia miałem nie grać cs-a przed lanem. Ale takiej okazji nie można odpuścić, miejmy nadzieje że się nie zemści ????
Titan - Virtus Pro @ 1.45 m a r a t h o n b e t ✅ easy peasy lemon squeezy
Mapa: train - jedna z dwóch najlepszych map Polaków, przez dłuższy czas niepokonani na niej (ostatnio przegrali z fnatic) i to był jedyny mecz na którym nie wygrali pociągów.
Dodatkowo zabraknie screama oficjalne info:
* youns will stand in for ScreaM who is not feeling well
http://www.hltv.org/match/2299260-virtuspro-titan-faceit-league-2015-stage-3

Otrzymane punkty reputacji: +8
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Świetny typ ma bet365 w swojej ofercie.

Oczywiście typ na to że wygra drużyna z Europy.
Kurs co prawda niewielki bo 1.2 ale patrząc na siłę Europejskich zespołów, w półfinale może nie być żadnego zespołu ze Stanów.
EnVyUs-TSM-Fnatic - trzej faworyci do wygrania turnieju, wszyscy z Europy.

Turniej zaczyna się 10 grudnia - kończy 13 grudnia.
Uważam że jest to dobra lokata.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Zenit St. Petersburg - Valencia CF (Zenit over 1.5 kartki) @ 1.57 Bwin ✅
Awans mają pewny, trzech podstawowych zawodników do &quot;wykartkowania&quot; przez playoffem + jedna kartka z gry gdzieś wpadnie. Więc linia jak najbardziej do pokrycia. Już tylko w Bwinie została ta linia, reszta powyżej 2.5

Za połowę poprzedniej stawki dołożyłem jeszcze po 1.65 (kurs wzrósł) ✅

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Bayern - Hertha @ 1.35 Uni ✅
Kurs tak wysoki ze względu na wczorajszy &quot;czarny piątek&quot;, niestety w większości limity dopadły ludzi ja mogłem zagrać za około 90zł max ten zakład.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Fajną opcję wystawił całoroczniak (bet365) przed półfinałami na zwycięzce turnieju DH w cs:go.

TUTAJ OPISAŁEM SYTUACJĘ NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNĄ
A tutaj w temacie opiszę coś mniej ryzykowanego mianowicie przy postawieniu na:
Fnatic @ 2.25
TSM @ 2.37

Tworzy nam się zakład o zysku 15.42%
Nie jest to typowy surebet, ale myślę że ogranicza ryzyko do około max 90/10 bo właśnie 10% daję szans na wygranie turnieju drużynom VP lub LG.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Górnik Zabrze - Piast Gliwice (X2) @ 1.42 Bwin ⛔ derby to jednak inna bajka
Gram u tego buka ponieważ tylko tam obecnie mam zdeponowane fundusze.
U konkurencji widziałem lepsze kursy. Na plus poziom zawodników Piasta i to w jakim gazie teraz są. Ostatnie mecze h2h na remis lub korzyść Piasta. Minusami można powiedzieć że mecz będzie gwizdał sędzia z Warszawy, no i to derby a derby rządzą się swoimi prawami. Ale myślę że z tak słabym rywalem Piast nie zawali swojej passy.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
SK - ex-TSM (-1.5) @ 1.5 bet365 ⛔ na własnej mapie przegrać do 2... szczyt głupoty i braku umiejętności, device nie zabija z awp w plecy oddając 2 strzały mówi wszystko
Wczoraj łatwo NiP sobie radził z dignitasami, ? grało z Fnatic obecnie uważanym przeze mnie za top1 ugrali poczciwą ilość rund. I grali dość dobrze, wiele rund na styku. Mirage przegrali raczej w psychice niż w dłoniach (wygrywali 7-0 i doprowadzili do 7-8).

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Chiefs vs. Legacy @ 1.49 egb.com ✅ mirage do 12 i dd2 do 1 #easy
liga: Counter Pit League Season 2
start spotkania: 10:00 (Polskiego czasu)
Zespół Chiefs wygrał w lidze tylko dwa mecze (oba z ostatnimi zespołami w tabeli).
Drużyna Legacy zdecydowanie bardziej doświadczona, ograła się troszkę na Europejskie drużyny, różnica umiejętności powinna być widoczna.
Mecz systemem bo2, dlatego gram w egb.com gdzie w przypadku remisu jest zwrot środków.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
:siata: ZAKSA Kedzierzyn-Kozle - Jastrzebski Wegiel (over 138.5 pkt) @ 1.72 bet365 / @ 1.74 betsafe / @ 1.73 betsson niska linia i nawet na to zabrakło ???? zasrane 3 punkty :p
Bardzo fajna linia. Nawet u rusków 142.5. Jastrzębski pokazał że czołówce w tym sezonie potrafi urywać sety (z Reską win, tie-break z Gdańskiem, set urwany ze Skrą). Na over 3.5 seta kurs tylko 1.63, a tą linię nawet przy 3-0 można śmiało pokryć.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
CLG vs. Luminosity @ 1.5 bet365 ✅
Spotkania h2h na korzyść Brazylijczyków. Bardzo ładnie grali na ostatnim lanie jakim był Faceit, widać że jest forma i są głodni sukcesu. CLG to raczej typowy Amerykański średniak, sądzę że po tym meczu zakończa turniej. Wczoraj z NaVi przegrali dopiero po dogrywce na de_inferno, a kto wie jakby się potoczył overpass. CGL wczoraj przegrało z ex-TSM, byli po prostu mocniejsi skilowo. Żaden z Amerykańsko-Kanadyjskich zawodników nie wyszedł na plus (z wyjątkiem hazed +1 na mirage).

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
fnatic - Natus Vincere @ 1.343 pinnek ✅
Bilans h2h zdecydowanie na korzyść Szwedów. Finały w ich wykonaniu zawsze dobrze wychodzą. Żaden z zespołów nie ma hadicapu mapowego, finał rozgrywany bo5.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
FlipSid3 vs. Vexed @ 1.363 marathonbet / 1.425 pinnek ⛔
F3 w dobrym składzie razem z S1mplem. Polacy przegrali dziś 2-0 z Tureckim Space Soldiers w bardzo słabym stylu... Jako stand-in grał repo.
Mecz rozgrywany systemem bo3.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Egipt (-2.5 seta) - Kongo @ 1.36 bet365 ⛔ lokata, lokatą... i zawalili trzeciego seta 27-25... tragedia
Kolejny typ z cyklu &quot;noworoczna lokata&quot; ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom