>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

xxXX Nowy Etap XXxx

Status
Zamknięty.
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Virtus.pro vs. DenDD

Global Offensive Champions League Season 2​
Kurs jest jaki jest, myślę że adekwatny do ryzyka. Typ jest na 99% pewny, można śmiało wrzucać sobie w taśmy zawsze troszkę podniesie ako. Mecz rozgrywany bo3 co jeszcze bardziej niweluje ryzyko.
Virtus.pro vs. DenDD @ 1.062 / bet365 ; @ 1.08 / marathonbet ; @ 1.084 / egb.com ✅

@EDIT
Kurs podskoczył na marathonbet do 1.095
Postawiłem łącznie 300zł, zawsze parę groszy wpadnie.
@EDIT2
Łatwe 2-0

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
---===NA ŻYWO===---​

Games2 - Mousesports @ kto wygra 2 mapę kurs 1.42 m a r a t h o n ; 1.43 p i n n a c l e ⛔ dennis i niko ugrali we dwóch inferno, a na G2 zemściła się przegrana 17 runda na eco przeciwnika
We środę odbył się taki sam pojedynek. Spotkanie zakończyło się 16-8 dla G2. Teraz Maikelele wyciągnął mapę ze stanu 15-12 na 16-19. &quot;Myszy&quot; są załamane, nie odbudują się

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
---===NA ŻYWO===---

NaVi - CLG (kto wygra 2 mape) @ 1.2 m a r a t h o n b e t znów zakład na żywo i znów przegrany... jednak muszę się skupić grać pre bo to lepiej wychodzi :p ale co zauważyłem na tym turnieju więcej map jest z wyrównanymi stronami ct/tt, może oprócz train-a tam w CT jest łatwiej. A i comebacka więcej drużyn robi właśnie po stronie Terro.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
EnVyUs vs. G2 @ 1.14 p i n n a c l e / 1.14 b e t 3 6 5 ✅
Na tym zakładzie kończę ten turniej ???? Może analiza się jakaś postawi ale grać już nic nie będę. Podsumowanie: Szkoda dwóch typów które podałem na live... 0/2. Reszta jak najbardziej do przodu (oprócz TSM, ale to niespodzianka która nie zdarza się często). Ogólnie turniej z niespodziankami EnVyUs pójdzie po wygraną. Takie rundy co wyciągali wskazują na silną psychikę a to jest ważne GOOD LUCK.

Value tutaj nie ma za grosz, liczyłem na 1.19-1.22 kursy. Ale innej opcji niż wygrana EnVyUs nie widzę, czy to będzie 2-0 czy 2-1 mnie nie interesuje ważne żeby znaleźli się w finale. W gruncie rzeczy 40zł na ulicy nie leży będzie chociaż na świeczki ;)

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
EnVyUs - NaVi @ 1.44 pi nn ac le ; 1.59 ma ra th on ✅
nie wytrzymałem jak zobaczyłem taki kurs ???? gdzie u konkurencji było 1.4-1.44, to było obowiązkiem do zagrania ????

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
SK vs. TSM @ 1.19 ma ra th on bet / @ 1.14 całoroczniak ✅
Po lanach drużynom zawsze się ciężko gra, ale TSM zawiedli na tyle że nie widzę żadnej taryfy ulgowej dla nich. W oczach wielu kibiców byli faworytem do zwycięstwa. Co do spotkania dobra mapa dla nich overpass. SK półka niżej skilowo, żeby grali z inną Duńską formacją dignitas troszkę mógłbym się obawiać. Ale po SK przejadą sie. Lan nie powinien wywrzeć na nich zmęczenia fizycznego, nie było zmian stref czasowych, długich podróży samolotem itp. Zobaczymy jak będzie ze zmęczeniem psychicznym czy po takim rozczarowaniu sie odbudują, w każdym bądź razie tutaj będą mieli szansę.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Łuczniczka Bydgoszcz - Czarni Radom @ 1.71 betsson (betsyf) ✅
ANALIZA 1
ANALIZA 2
Zaznaczam że analizy nie są moje, ale mam bardzo podobny punkt widzenia na ten mecz. W Bydgoszczy na młotku Krzysiek, który jak w poprzednim meczu dostanie parę czapek i punkty polecą. Przyjęcie z Ruciakiem i Murkiem będzie przyjmowało ale o ataku nie ma co marzyć, wiadomo że coś skończą ale nie wniosą w tym elemencie dużo dla swojej drużyny.
Kursy już bardzo pospadały, zostało granie w betsyfach gdzie jak zwykle z opóźnieniem reagują ;)

@EDIT
Całoroczniak (bet365) dał 1.83 !!
@EDIT2
Po dwóch wtopach poniższych typów dołożyłem jeszcze troszkę w Czrnych.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Emmanuel Sanchez - Justin Lawrence @ 1.6 betsson ⛔
Dodam że jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o ten sport. Nie znam tych nazwisk. Wierzę bardziej w osoby z działu ????
ANALIZA 1
ANALIZA 2
Analizy nie są moje, są pobrane z działu.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
mousesports vs. Conquest @ 1.39 egb.com / 1.47 pinnacle ✅
Półfinał turnieju Final CEVO 8 sezon, tryb rozgrywek bo3. Myszy są zdecydowanie niespodzianką tego turnieju. Wczoraj oglądałem ich mecz na Luminosity Gaming i to co strzelali to się nie mieści w głowie. Co prawda grane były ich dwie ulubione mapy czyli dust2 oraz mirage. Ale wygrywali takie clutche, że wyżej notowani zawodnicy mogliby im gratulować. Czują się dobrze w Stanach i myślę że mogą śmiało dojść do finału.

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Natus Vincere vs. PENTA @ 1.285 m a r a t h o n b e t / 1.28 b e t 3 6 5 ✅
Spore zmiany zaszły w dziale e-sport więc na chwilę obecną typy i analizy będę umieszczał u siebie w temacie.
Jest to druga faza turnieju, zaraz po grupie rozpoczęła się drabinka single elimination (więc jak ktoś przegrywa odpada z turnieju). Mecz rozgrywany formą bo3 (do dwóch wygranych map). Zawodnicy PENTY typowy tier 2, zawsze za czołówką. Skilowo wyraźnie groźniejsi są zawodnicy NaVi. Co prawda po znakomicie zagranym majorze polecieli na turniej do USA gdzie przegrali dwa mecze i czekał i powrót do domu ???? Moim zdaniem wdało się zmęczenie we znaki, wylecieli 7 listopada - 8 byli już w domach - 3 dni przerwy myślę że wystarczyło by nabrać świeżości. Zawodnicy NaVi są znani z dobrych pistoletówek (Zeus, Edward) koty z 1.6. No i oczywiście jednego z najlepszych sniperów na świecie czyli Guardiana. Tym bardziej że za pierwsze miejsce jest 25k $, za drugie 15k $. &quot;Prawdziwych&quot; faworytów jest dwóch, własnie zespół NaVi oraz VP. Do rozegrania zaledwie dwa mecze, łatwe pieniądze do zgarnięcia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
PENTA vs. Natus Vincere

ESL ESEA Pro League Season 2
12th of November 2015 21:00​

Wczoraj opisałem dość bogato te drużyny i podtrzymuje słowa. W dniu wczorajszym wynik 2-0 (16-8 ; 16-8) na mapach overpass oraz mirage. Dziś grany będzie cobblestone, nie jest to lubiana mapa przez oba zespoły, wyniki na niej notują dość przeciętne. Lecz jest to mapa z dużymi odległościami na których Guardian (sniper) będzie miał gdzie się rozhulać. Dodam że zawodnikom Ukraińsko-Serbsko-Rosyjskim punkty są potrzebne, także będzie to dla nich istotny mecz i na pewno się do niego przyłożą.
Myślę że można przykładać grubiej w ten zakład.
PENTA vs. Natus Vincere @ 1.28 b e t 3 6 5 ; 1.17 p i n n a c l e ⛔
@EDIT
Całoroczniak zbity na 1.16 ???? za to m a r a t h o n b e t @ 1.222 stoi ????
@EDITv2
Zagrali jak idioci... w terro żenada seized tylko trzy fragi, z czego dwa w ostatniej rundzie. Przegrane eco w przedostatniej rundzie podsumowało ich grę. Nie należało się kacapom zwycięstwo ????

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
ZMIANY ZMIANY ZMIANY I JESZCZE RAZ ZMIANY​

Na scenie cs:go pełno zmian, co więcej nie chodzi tu o mało znaczące zespoły a o samą czołówkę. Wygrywa mecze coraz więcej dogów. Wstrzymuje się z graniem do najbliższego poważniejszego lana który odbędzie się 21 listopada w San Jose. Będą czołowe teamy ze świata, pula nagród też przyzwoita to mam nadzieje że przyłożą się do tego turnieju. Póki co zbieranie bankrolla i trzeba będzie uderzyć z mocnym PIER***NIĘCIEM! ;)

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Skra Bełchatów - Lotos Gdańsk (over 3.5 seta) @ 1.53 Uni ⛔

@EDIT (w trakcie 3 seta...)
Fatalny mecz Lotosu zostali zmiażdżeni... Troy 20% w ataku 3/12 ataków skończonych. Mateusz Mika wcale niewiele więcej, skrzydła nie istniały. Grzyb standardowo przebił z jedną zagrywkę na cały mecz. Co prawda Anastazi o dziwo robił zmiany, dawały efekt ale nie wystarczający. Jednym słowem KLAPA.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom