>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

XIV runda Ekstraligi

unicaja 108,1K

unicaja

Użytkownik
Już w piątek rozpoczniemy ostatnią kolejkę rundy zasadniczej. Otworzy ją mecz w Lublinie a zakończy niedzielny hit we Wrocławiu. Praktycznie wszystko jest jasne ale matematycznie wyjaśni się jutro około godz. 20. W play offie pojadą Lublin, Toruń, Wrocław i Grudziądz. Pomiędzy dniami meczowymi odbędzie się GP Challenge w duńskim Holsted gdzie czołowa czwórka zapewni sobie awans do cyklu na sezon 2006. Poniżej zestawienie par ostatniej kolejki w nawiasach uczestnicy Challenge co może ułatwić typowanie.

Lublin - Zielona Góra (Kubera Cierniak - Madsen Jensen)
Gorzów Wielkopolski - Rybnik (Vaculik Thomsen Lebiediew)
Grudziądz - Częstochowa (MJJ - Woryna)
Wrocław - Toruń (Kvech)

W tym temacie dyskutujemy o 14 rundzie PGEE

Ostatnia edycja:
unicaja 108,1K

unicaja

Użytkownik
Lindgren under 9.5 @1,84 STS

Szwed powyższej linii nie zrobił ani razu w tym sezonie średnia domowa niespełna 1,9 pkt/bieg w dodatku wątpię aby liderzy Motoru jechali dziś więcej niż 4 biegi. Fajna linia i kurs na ten under

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1748
unicaja 108,1K

unicaja

Użytkownik
Ratajczak under 6.5 @1,75 forbet po co ten 14 bieg 😄

Powrót Damiana po tym fatalnym upadku na próbie toru przed meczem ze Spartą. Od razu ciężkie zadanie bo 2 pojedynki z Przyjemskim gdzie o pkt nie będzie łatwo. Mega trudny bieg 10 z Madsenem na Holdera i Matiego. Nie sądzę też żeby piłowano na siłę jego biegi podejrzewam że może pojechać jakieś 4 biegi bliżej mi do linii i kursu z stsu w tym przypadku

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +332
B 169K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Cierniak powyżej 6,5 @1,60 fortuna

W pierwszej opcji chciałem postawić na Cierniaka z Hampelem, ale on mimo ze sezon ma bardzo słaby w Lublinie akurat może się obudzić a po drugie Jarek jezdzi z Curzytkiem i Jonasem Knudsenem więc na nich tracić nie będzie. Wracając do Cierniaka, to u siebie całkiem fajnie jedzie doparowych ma silnych ale często tak jest gdy Mati wyskoczy z zewnetrznych pół kolega z drużyny mimo że jest lepszy asekuruje i trzyma krawężnik a Mati sunie po dużej. Zielona Góra jest skazana na pożarcie i Pawlicki i Ratajczak po groznych kontuzjach wydaję mi się że Zawodnik Motoru będzie wygrywać często z zawodnikami z Myszką Miki na plastronie, Knudsen Cierniak Ratajczak czy Hampel są do objechania, a Zielona Gora nie będzie robić niewiadomo jakich taktycznych bo tak szans nie mają. Lublinianie często oddają starty juniorom ale Cierniak robi to bardzo rzadko , ja uważam że w 4 startach Mateusz zrobi tą linie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1991
G 90,1K

gkskubik

Znawca - Żużel
Madsen zdobędzie punkty w każdym wyścigu - TAK @ 1,60 STS

Porozbijane Myszy Przyjeżdżają do jaskini lwa. Nie do końca wiadomo jak podejdą do spotkania obie drużyny. Liczę, że Madsen nie będzie sprawdzał ponownie silników fabrycznych tylko pojedzie po punkty i pieniążki. Zakład ma swoje ukryte wilcze doły w postaci biegu X (Ratajczak, Holder, Cierniak), ewentualnej taktycznej na nie wiadomo kogo i biegu XV gdzie wszystko może się zdarzyć. Nawet taktyczna w biegu 7 i zmiana Rataja za Gracjana może być gwoździem do trumny zakładu Liczę jednak na to, że jeśli nie pojawi się literka to Leon zapunktuje w każdym biegu.
W całym ligowym sezonie tylko 3 wyścigi zakończył bez wystawienia faktury ( 2 zera i jedno wykluczenie) na 71 biegów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1827
maniek81 598,8K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lublin - Zielona Góra [Kubera poniżej 9.5 pkt.] 1.85 betclic
Spróbuję tam, bo Domin jutro jedzie GP Challenge i liczę, że wyjedzie dziś tylko cztery razy, a wtedy rosną szanse na under. W pierwszym biegu może już stracić punkty na rzecz kolegi z drużyny, a jak jeszcze Hampel dobrze wyskoczy ze startu, to może i trafić się już jedynka. W siódmym biegi Lindgren i Madsen, w dziewiątym Hampel i Lindgren. No jest gdzie te punkciki gubić, więc liczę na under.

Gorzów [Fajfer poniżej 8.5 pkt.] 1.60 betclic
Tutaj spróbuję z uwagi na linię punktową, która jak na Fajfera jest dość wysoka. Sezon słaby w wykonaniu Oskara, więc nawet średnia obsada biegów z jego udziałem mnie nie przekonuje do takiej liczby przywiezionych punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +795
Do góry Bottom