>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami XIV runda 2. Ekstraligi + zaległy mecz VII rundy

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Końcówka fazy zasadniczej przed nami. Dziś wyjątkowo aż trzy mecze, bo zaległe spotkanie odjadą w Rybniku, gdzie ROW podejmie czerwona latarnię ligi z Gdańska. Poza tym ważne, ale bardzo trudne mecze dla Orła i Stali. W niedzielę o łatwiejszych rywali w play off powalczy PSŻ z Ostrovią, a w drugim meczu rewanż odjedzie Wybrzeże z ROW-em, tyle, że tym razem w Gdańsku dla którego może to być ostatni mecz w tej lidze.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy i meczach XIV i VII rundy 2. Ekstraligi.

Parkinson 58,2K

Parkinson

Użytkownik
Niels Kristian Iversen over 8.5 @1.84
Josh Pickering over 7.5 @1.70

Iversen ostatnio w formie, biegi trudne - swoich powinien objechać bez problemu (Brennan, Kamiński, Wysocki, Gała). Jak dobrze pójdzie to pojedzie szybko w taktycznej i te 9 pkt powinien zgarnąć.
Niska linia na Josha, od początku jego startów gram overki i przynosi to fajne efekty. Na swoich dowiezie punkty, możliwe, że wpadnie też taktyczna. Biegi nominowane ma w kieszeni.

kursy STS.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +207
M 17,8K

murej

Użytkownik
Kai under 10,5 betclic 2
Kai ostatnio w słabszej formie + ciekawe biegi
2 razy na Pedersena,do tego na Lyagera,Szczepaniaka w formie.
Jest gdzie gubić pkt.
Bańdur under 4,5 betclic 2,25
Tutaj ryzykownie,ale bieg juniorski zapowiada się ciekawie jak na warunki 2 ligi.Bartkowiak,Nowak + Swiercz
Nie wiadomo jak to się potoczy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1051
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Kai under 10,5 betclic 2
Kai ostatnio w słabszej formie + ciekawe biegi
2 razy na Pedersena,do tego na Lyagera,Szczepaniaka w formie.
Jest gdzie gubić pkt.
Bańdur under 4,5 betclic 2,25
Tutaj ryzykownie,ale bieg juniorski zapowiada się ciekawie jak na warunki 2 ligi.Bartkowiak,Nowak + Swiercz
Nie wiadomo jak to się potoczy.
Typu nie neguje ale trzeba brać poprawkę że Bandur w zasadzie musi pojechać 5 biegów
Ja pograłem
Bjerre over kurs 1.55 Fortuna
D.Berge under 11.5 kurs 1.55 Fortuna
T.Gapinski under 4.5 kurs 1.94 Fortuna

Nicki under 8.5 kurs 1.7 Fortuna
M.Szczepaniak over 8.5 kurs 1.65 Fortuna

A.Gała under 3.5 kurs 2.01 Fortuna
Tu wszedłem grubo po takim kursie,trudne biegi ma i liczę że będzie 1 do zmiany
K.Kasprzak under 7.5 kurs 1.8 Fortuna
Ten typ dla zabawy bo bardzo ryzykowny

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1650
G 1,7K

Gazowany77

Użytkownik
Typu nie neguje ale trzeba brać poprawkę że Bandur w zasadzie musi pojechać 5 biegów
Ja pograłem
Bjerre over kurs 1.55 Fortuna
D.Berge under 11.5 kurs 1.55 Fortuna
T.Gapinski under 4.5 kurs 1.94 Fortuna

Nicki under 8.5 kurs 1.7 Fortuna
M.Szczepaniak over 8.5 kurs 1.65 Fortuna

A.Gała under 3.5 kurs 2.01 Fortuna
Tu wszedłem grubo po takim kursie,trudne biegi ma i liczę że będzie 1 do zmiany
K.Kasprzak under 7.5 kurs 1.8 Fortuna
Ten typ dla zabawy bo bardzo ryzykowny
bjerre jaki over?

Otrzymane punkty reputacji: +431
M 17,8K

murej

Użytkownik
Wiem,ale uważam że Gapiński/Kaczmarek i Bartkowiak będą sobie z nim radzić.

Ps.Rzuciłem okiem na STSa jeszcze i dali linie na Jonasa-może być tak jak ostatnio czyli pojedzie tylko 1-2 biegi(jeśli się odbędzie bo pada)

R 53,2K

Rosolski91

Użytkownik
Krakowiak under 7,5 betclic 1,82 zwrot-nie pojechał w meczu
Formy wybitnej ostatnio nie miał, teoretycznie najłatwiejszy 4 bieg ale juniorzy już 2 raz wtedy pojadą, poza tym biegi z Berntzonem, Berge, Beckerem,Bjerre

Buczkowski over 11 betclic 1,50 zwrot 11 w 4 biegach 🤷
Teoretycznie najtrudniejszy bieg 13, jeśli pojedzie w 5 biegach to powinno wejść. Buczek w Bydgoszczy pięknie śmiga

Walasek under 7,5 betclic 2,25 a ten w końcu coś pojechał

Typ ryzykowny, ale można próbować. Ostatnie mecze to słabe występy weterana, 1 bieg trudny, 2-3 powinien punktowac, 4 czyli 13 (Kurtz, Iversen i może taktyk za Galę)

Ostatnia edycja:
maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Thorssell [poniżej 8.5 pkt.] 1.85 betfan

Ja dzisiaj spróbuję typu na małą ilość punktów Thorssella. Ostatnio jakby lekki spadek formy, co w połączeniu z silną drużyną gospodarzy powinno dziś sprzyjać. Ma dzisiaj z kim przegrywać, więc próbuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1508
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Na dziś głównym typem jaki pograłem:
G.Czhugunow under 10.5 kurs 1.7 STS
Normalnie bym tego pewnie nie grał ale niewiele osób wie chyba łącznie z bukami że po ostatnim meczu wypadł mu bark,na relacjach insta było widać w szpitalu i owinięty bark czy obojczyk,cały tydzień rehabilitacja a tor może być ciezkawy w Poznaniu,może to nie będzie miało znaczenia ale trzeba szukać jakiś drobnych przewag😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +358
G 35,3K

gkskubik

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bloedorn over 5,5 @ 1,75 Totalbet 12(3,2,3,3,1)

Odkąd pamiętam młody Niemiec był zawsze katem Wybrzeża. Ile razy by nie przyjeżdżał to zazwyczaj wyskakiwał jak królik z kapelusza i robił duże punkty. Dziś do końca nie wiadomo w jakim składzie i z jakimi ambicjami podejdą do spotkania gospodarze od wczoraj zdegradowani do KLŻ. Niemiec ustawiony dziś z numerem 4. W swoich pierwszych 3 startach tylko raz w wyścigu ósmym będzie jechał na lidera gospodarzy. Tak to dwukrotnie będzie jechał w parze z Walaskiem, który jest totalnie zagubiony, z młodzieżowcami i dwa razy z nieobliczalnym Gałą. Widzę duże szanse na powodzenie w tym typie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1073
M 17,8K

murej

Użytkownik
Ostrovia 1,4 betfan

Poznań bez Grzelaka,teraz za kontuzjowanego Dula ma jechać Świdnicki

Jamróg vs Kasprzak 1,67 Jamróg Betfan (5 biegów)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +796
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Sytuację w tabeli znamy doskonale, ale mnie kusi dziś pograć w stronę Sparty. Wrocław po przegranej w Lesznie na pewno będzie chciał dziś wygrać, potrafią jeździć w Gorzowie i ja zagram sobie Sparta +6.5 pkt @ 1,65 beftan

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Szlauderbach - Musielak (-3.5 pkt.) [2] 2.10 forbet

Trochę ryzykownie, ale podoba mi się kurs na to zdarzenie. Musielak ostatnio jakby trochę lepiej. Do tego myślę, że nie trzeba się martwić o motywację gości, bowiem zwycięstwo za 3 punkty daje im zwycięstwo w rundzie zasadniczej. Liczę, że Ostrów trochę odjedzie i gdzieś w miejsce Szlauderbacha wskoczy RT. Zobaczymy jak będzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +698
B 81,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Na dziś głównym typem jaki pograłem:
G.Czhugunow under 10.5 kurs 1.7 STS
Normalnie bym tego pewnie nie grał ale niewiele osób wie chyba łącznie z bukami że po ostatnim meczu wypadł mu bark,na relacjach insta było widać w szpitalu i owinięty bark czy obojczyk,cały tydzień rehabilitacja a tor może być ciezkawy w Poznaniu,może to nie będzie miało znaczenia ale trzeba szukać jakiś drobnych przewag😉
Grqtki za czugunowa i dzięki za info o obojczyku. Ja zagrałem holder - czugunow -1. Holder jak frajer pojechał Po 1 seri mają obaj 0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +109
S 32,3K

snickers69

Użytkownik
No i czugunow zrobił 11 bo go douglas przepuścił w 13 myśląc że z taktyka pojedzie w 14, frajerstwo dnia :ROFLMAO:

Otrzymane punkty reputacji: +74
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom