Kocham - umiesz czytać ? kumasz u jakiego booka grasz ? czy z Polskiego była 2 a czytanie ze zrozumieniem nie istnieje ?jesteś pewny że zaliczą po 8 biegach under np. zagara wygranych biegów ????
ub jestem sercem z Grudziadzem ale życzę ci by wszedł Ci kupon choć narazie ciekawy mecz szkoda ze w tv niema. GKM zaskakuje na plus ja pogralem Buczka w środę na overa . Nie wrzucam na forum bo wtedy nie trafiam mysle ze Gkm nie wygra bo nikt nie chce Torunia w Play off szkoda ze sezon kończy sieWłókniarz Częstochowa - GKM Grudziądz
Typ: Włókniarz Częstochowa -8.5 @ 1.80 (8/10) - Unibet
Dodaję w osobnym poście, bo powyższy już sporo osób przeczytało i tego typu by nie zobaczyli gdybym edytował powyższy post. Dorzucam jeszcze sporą stawkę na handicap na Włókniarza. Wygrana 10-punktami powinna siąść jak w masło. Gospodarze muszą pokazać Gorzowowi, że jest wysoka forma, a te teksty redaktorków z SF jakoby GKM miał wyrzucić Czewę z playoffów to można sobie nimi podetrzeć wiadomo co. GKM nie wygrał na wyjeździe w tym sezonie, bo to drużyna swojego toru i w dodatku drużyna złożona z "wynalazków" oprócz Łaguty i Lindbaecka więc czemu ma to zrobić dziś, w meczu o nic? Regularnie w delegacji dostawali w pałę i dziś, powtarzam, w meczu bez większego ciśnienia, również powinni zgarnąć srogi wpierdziel. Dziękujemy Ostafińskim, Galewskim itd. z SF za jakieś tam podsycenie atmosfery przed meczem, żeby było o czym czytać, żeby jeszcze podsycić atmosferę, ale ludzie, bądźmy poważni, Włókniarz tego nie przegra. Za to zwycięstwo 10-punktowe powinno na spokojnie wjechać. Kropka.
Jestem z Grudziadza i chcialem tu wejsc, zeby zcebulowac troche i wysmiac Ciebie, ale jak mowisz o 5k to szczere wyrazy wspolczucia, Torun placze.O żesz szlag by to... Ale się ustawili, 45:45. Słowo "lokata" w analizie mnie pokarało. Ci co pograli, możecie mi wrzucać ile wejdzie, może pocieszy Was fakt, że 5k odpłynęło mi z kieszeni.
Szczerze to wątpię w taką tezę. Mecz zawalił im Wieczorek, który upadł przy prowadzeniu 4-2 i to mógłby być kluczowy bieg. Do tego wykluczenie za przekroczenie czasu 2 minut, a tam Bartka mógł by objechać. Miedziak w porę się jednak obudził. Ogólnie mecze to zawala głównie Musielak oraz Zagar (jego dobre występy można policzyć na palcach jednej dłoni). Ogólnie jeśli Włókniarz w przyszłym roku chce awansować do PO, to musi wymienić te dwa ogniwa.Smiem watpic ze Torun nie maczal palce w dyspozycji gkmu. Jechali jak o zycie
szkoda kasy nawet jakby bylo to 2 zł ważne by ograć buki . Bo przyznam ze buki sie cieszą ze fora upadają ludzie coraz mniej współpracują. Ja miałem Buczka over 4.5 i ledwo wszedł a bylem wręcz pewien i tez sporo postawiłem. Reasumując panowie żużel jest piękny przez to ze tak nie przewidywalny. Zobaczcie na piłkę jakie tam kursy nie wchodzą. Jeden plus widzę większy kurs na ckm z gorzowem a u siebie musza wygrać. Powodzenia panowie i współpracujemyO żesz szlag by to... Ale się ustawili, 45:45. Słowo "lokata" w analizie mnie pokarało. Ci co pograli, możecie mi wrzucać ile wejdzie, może pocieszy Was fakt, że 5k odpłynęło mi z kieszeni.