0 konradk18 Użytkownik Grudzień 29, 2008 #22 Nie ja nie dostałem ,święta były spokojnie poczekamy , może przed nowym rokiem ????
0 vistol Użytkownik Grudzień 29, 2008 #23 Czy dostał już ktoś bonusa za LT? bo ja nie mam ciągle. Kliknij aby rozwinąć... u mnie też nadal 0
S 0 stachu65 Użytkownik Grudzień 29, 2008 #24 Wszystko to jakoś tak ospale idzie, nie sądzicie że tak ??
29K al_capone Gangster Grudzień 30, 2008 #25 Dostałem informacje, iż nagrody zostały przydzielone. Przepraszamy za czas dopisywania nagród, ale jest to spowodowane okresem świątecznym.
Dostałem informacje, iż nagrody zostały przydzielone. Przepraszamy za czas dopisywania nagród, ale jest to spowodowane okresem świątecznym.
0 vistol Użytkownik Grudzień 30, 2008 #26 kasa na koncie, dzięki i jak, wiadomo co z tym obrotem dokładnie?
93 gutek84 Forum VIP Grudzień 30, 2008 #27 Potwierdzam kaska już zaksięgowana :spokodfhgfh:, czekam już z niecierpliwością na kolejną edycję konkursu.
Potwierdzam kaska już zaksięgowana :spokodfhgfh:, czekam już z niecierpliwością na kolejną edycję konkursu.
132 kartonik Użytkownik Grudzień 30, 2008 #31 Witam i potwierdzam , też otrzymałem kase na konto . Wszystkiego najlepszego w Nowy Roku - powodzenia w typowaniu i wielkich wygranych oby kasiorka zawsze była na waszych kontach.
Witam i potwierdzam , też otrzymałem kase na konto . Wszystkiego najlepszego w Nowy Roku - powodzenia w typowaniu i wielkich wygranych oby kasiorka zawsze była na waszych kontach.
S 0 stachu65 Użytkownik Grudzień 30, 2008 #32 Pozdrowienia ???? Ja również potwierdzam wpłynięcie pieniążków ???? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ???? ))
Pozdrowienia ???? Ja również potwierdzam wpłynięcie pieniążków ???? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ???? ))
I 0 isio Użytkownik Grudzień 31, 2008 #33 U mnie kasa też jest już na koncie, dzięki wielkie za dobrą zabawe ???? kolejna edycja konkursu jest przewidziana?
U mnie kasa też jest już na koncie, dzięki wielkie za dobrą zabawe ???? kolejna edycja konkursu jest przewidziana?