Speed Car Motor Lublin -
forBet Włókniarz Częstochowa
Ciekawe starcie dziś w Lublinie, ciężko przewidzieć końcowy wynik, a linia na handicap ustawiona, tak że ciężko ją ugryźć. Końcowego rezultatu więc nie ruszam, spróbuję coś innego.
H2H D. Lampart - P. Przedpełski (wszystkie starty) 1 @1.72
Forbet
Pojedynek słabszych ogniw w swoich drużynach, gram jednak w stronę gospodarza, starszego z braci Lampartów, jego średnia punktowa to 4.50 na mecz. Paweł Przedpełski miewa w tym sezonie przebłyski, jednak na wyjazdach jeździ naprawdę tragicznie, średnio nie zdobywa nawet punktu na bieg. Własny tor i lepsza forma to atuty Dawida i moim zdaniem to on wyjdzie z tego H2H zwycięsko.
A. Miedziński suma wykluczeń (taśma się nie liczy) - powyżej 0.5 @3.45
Troszkę ryzykownie, ale czemu nie spróbować, jeśli Adrian zazwyczaj jeździ bardzo ryzykownie i blisko rywali. Zaliczył już w tym sezonie dwa wykluczenia, a dziś w tak wyrównanym meczu, kiedy wynik będzie na styku może zdarzyć się wszystko.
Czy P. Przedpełski wystąpi w biegach nominowanych (musi się pojawić na torze) - Nie @1.45
Forbet
Tak, jak wyżej myślę że Pawła nie stać dziś na dobry rezultat co będzie skutkowało jego nieobecnością w biegach 14,15.
A. Miedziński powyżej 6.0 pkt.(pierwsze 5 startów) @1.85 Lvbet [zwrot]
Podoba mi się ambicja i waleczność Adriana, pokazywał już pazur w tym sezonie, choć statystyki tego nie pokazują, liczę że będzie dziś mocno zmotywowany, powalczy w pierwszych 4 startach oraz w biegu nominowanym.
M. Michelsen (-2.0) - P. Miesiac 2 @1.90
Fortuna
Michelsen ostatnio w niezłej formie, jednak mega waleczny Miesiąc jest u siebie bardzo agresywny i raczej nie szuka kolegów wśród rywali, widać że nie chce zawieźć swoich kibiców. Do tej pory nie zawodzi i w trudnych momentach potrafi "podgonić" wynik, mam nadzieję że dziś będzie podobnie.
W. Lampart (-1.0) - A. Miedziński 2 @2.18
Fortuna
Kolejna próba na "Miedziaka". Wiktor miał świetny okres w tym sezonie, ostatnio jednak złapał lekki dołek, choć nadal nieźle punktuje. Liczę jednak na doświadczenie Adriana i to, że udowodni jeszcze swoją przydatność w ekipie gości z Częstochowy.