>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami XI runda Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Po przerwie wraca Ekstraliga. Tę rundę zapoczątkuje starcie Motoru Lublin z Włókniarzem Częstochowa i to gospodarze są tu zdecydowanym faworytem. Każdy inny wynik niż wysokie zwycięstwo Koziołków będzie sensacją.
Drugie piątkowe ściganie to Sparta kontra Apator i tu już może być Ciekawie. Wrocławianie cały czas szukają, miotają się, a Anioły z Torunia po wygranej z Motorem będzie chciała pójść za ciosem.
Niedziela zapowiada się znakomicie, najpierw w derbach zmierzą się Stal Gorzów i Falubaz Zielona Góra, a rundę zamknie starcie Byków z Leszna z GKM-em Grudziądz i będzie to bardzo ważna starcie w dolnych rejonach tabeli.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o XI rundzie Ekstraligi.

P 42,6K

pieniazek

Użytkownik
Problemy z dotarciem do Wrocławia ma Maciej Janowski który utknął na lotnisku w Anglii i włodarze Sparty mówią otwarcie że istnieje duże ryzyko że dzisiaj nie pojedzie.

M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Przestrzegam przed graniem na Toruń. Janowski jest już w samolocie i kieruje się na lotnisko w Pradze. Spokojnie zdąży na mecz, który jest o 20:30.

Otrzymane punkty reputacji: +203
B 81,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Toruń nawet gdy Janowski by nie jechał to nie wygra we Wrocławiu. Mają niepełnosprytnych juniorów i bardzo niepewnych liderów. Nie pamietam aby trio pojechało na 12+. Oni są grozni u siebie ale na wyjazdach się ośmieszają. I Krużynski zapowiedział że w przyszłym roku nie zmienia składu, mając taki hajs powinien walczyć o mistrzostwo Polski

B 81,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Oni są w formie na swoim torze, dziś to oni może zdobedą 10+ ale w 6 startach .Ja typuję 50-40, jakby był Tajski 55-35. Nie wierze że ten noł nejm w Sparcie odpali dlatego 50-40 stawiam

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Toruń już udowodnił, że we Wrocławiu nawet jeśli rywale w trakcie meczu stracą dwóch połamanych zawodników, to stać ich na dobicie w okolice 39 punktów.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Ja dziś skromnie na 1 mecz wybrałem
F.Lindgren under 9.5 kurs 1.82 Fortuna
Typ pod trudne biegi,liczę na jakieś porażki ze swoimi,uważam że albo on albo Kubera nie zrobi overa
Na 2 mecz:
E.Sajfudtinow over 10.5 kurs 1.75 Fortuna
Typ na czuja,myślę że tor powinien mu pasować i liczę że Emil dziś będzie fruwał

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +603
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dziś nie było czasu na analizy, ale pograłem mocniej dwa h2h. Wygraną Hansena z Banborem, trochę dziwne, bo linia wyższa na Madsa, a h2h kursy rozłożone po równo. Motor będzie wysoko prowadził więc liczę że Hansen będzie miał kilka szans, a młodziak raczej więcej jak 3-4 oczka nie zdobędzie.
Banbor vs Hansen - 2 @1,85 Forbet

Druga para to wygrana Michelsena z handicapem +1,5 przeciwko Madsenowi. Leon nie przepada za takimi meczami w których Włókniarz tylko statystuje. Mikkel troszkę na przełamanie, do tego w Lublinie ostatnie fajnie mu szło. Liczę więc na podobną liczbę punktów obu Panów.
Madsen - Michelsen (+1,5) 2 2,05 betfan

Ostatnia edycja:
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Unia Leszno - GKM Grudziądz
Lebiediew ponizej 10,5 pkt. @1,75 Betclic
Pludra powyżej 1,5 pkt. @1,82 Betclic
Łobodziński poniżej 4,5 pkt. @1,94 Fortuna
Kołodziej (-1) vs Fricke - 1 @1,75 Betclic
Zengota powyżej 1,5 wygranych biegów @1,65 Fortuna

Nie mam dziś pomysłu na Derby Ziemi Lubuskiej i prawdę mówiąc nie znalazłem jakiegoś zakładu, który wydawałby się wyjątkowo dobry. Wiele zdarzeń natomiast wpadło mi w oko w starciu Unii z GKM-em.
Ogólnie linia na ten mecz wystawiona chyba idealnie, więc co do wyniku raczej go nie ruszę. Najpierw próbuje under Lebiediewa, który wraca po kontuzji, a bukmacherzy raczej tego pod uwagę nie biorą, bo wystawione aż 10,5 co wydaje mi się być lekko przesadzone, bo mniej możliwości jazdy musi odcisnąć dziś jakieś piętno na Andrzeju, myślę że przynajmniej o punkt za dużo.
Drugi bet na over Pludry, bo linia po prostu śmieszna, jak na seniora nawet tak średniego, jak Kacper. Jest jednak kilka opcji na których zawodnik gości może zapunktować, szczególnie w biegu 5 i 8, gdy pojedzie na Jabłońskiego i Rew'a. Do tego dochodzą wykluczenia i może jakiś punkcik na koledze z drużyny, gdy Unia odjedzie na 5-1. Naprawdę tak niska linia nie jest trudna do pokrycia, chyba że młody senior będzie dziś naprawdę katastrofalny.
Trudne zadanie dziś przed Kacprem Łobodzińskim, bo Unia ma niezłych juniorów, a o dodatkowe biegi będzie dziś ciężko, jeśli junior GKM-u nie wygra biegu juniorskiego. Mecz o dużą stawkę i coś mi się zdaje, że Kacper będzie miał ciężką przeprawę.
Wygrana Kołodzieja z Maxem to według mnie najlepszy zakład, gdy bierzemy pod uwagę pierwsze 5 biegów. Myślę, że Janek zakręci się dziś koło kompletu, nawet jeśli Fricke będzie jechał na dobrym poziomie i zaliczy dwucyfrówkę to według mnie i tak przegra w tym h2h, bo Kołdi to absolutnie Bóg Smoczyka w ostatnich latach, tym bardziej w tak trudnych momentach w jakim są obecnie Byki.
Ostatni zakład na liczbę wygranych biegów Zengiego. Najpierw myślałem o linii punktowej, jednak ta jest jak dla mnie nie do gry. Przeanalizowałem sobie jednak biegi no i dwie trójki Grzechu powinien dowieść, tym bardziej, że ostatnio nie szło mu najlepiej. W pierwszym starcie Zengi ma największe szanse na wygraną, bo bieg obsadzony średnio z Rew'em, MJJ i Lidsey'em. Musiałoby się więc zdarzyć coś dziwnego, aby wygrał ktoś z ww. trójki. W szóstym starcie Grzegorz na pewno powalczy z Maxem, a w ósmym jego najtrudniejszym rywalem będzie Tarasenko z którym jednak u siebie powinien sobie poradzić. W gonitwie trzynastej słabi seniorzy Grudziądza, ale Janek Kołodziej, więc tu o wygraną będzie trudno, choć Janek jest dobrym kolegą, gdy trzeba dowieźć 5-1.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1835
maniek81 431,9K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Zengota (-0.5 pkt.) - Cook [1] 1.75 forbet

Idę w stronę Zengoty pod układ biegów. Grzegorz ma według mnie sporo łatwiejszy układ od Cooka. Ponadto w Lesznie potrafi pojechać znakomicie. Jak dla mnie powinien dziś spokojnie zrobić 2-3 punkty więcej od Cooka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2198
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
B.Cook under 8.5 kurs 1.57 STS
B.Cook under 7.5 kurs 2.45 Fortuna
Po takim kursie i takiej linii atakuje,biegi ma mocno ciężkie plus ogromną presja dzisiaj....wszyscy z Leszna nie mogą jechać dobrze
GKM +20.5 kurs 1.2 STS do dubla do podbicia
GKM 14.5 kurs 1.7 Fortuna
Wydaje mi się że cos pójdzie nie pomyśli Unii a GKM już trochę się ogarnął na wyjazdach,plus przy takiej presji to lepiej zawsze jedzie się gościom
A.Lebiediew wygra 3 biegi ---NIE kurs 1.84,linia 10.5 a tu zakład na 3 wygrane biegi hmmm nie klei mi się to więc zaryzykuję licząc że może coś koło 3,1,3,2,2 się zakręci i 3 biegów nie wygra
Post automatycznie złączony:

Aaaa no i najważniejszy w sumie typ dla mnie
J.Lidsey over 7.5 kurs 1.88 Fortuna
Gdzie jak nie w Lesznie,jego tor ,ścieżki zna,musi pociągnąć GKM ,tak myślę że może tu zaliczyć dobry wystep

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3684
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom