>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami XI runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
portowiecmks 16,3K

portowiecmks

Użytkownik
Moze ktoś doradzić ? Leszno w następnej kolejce jedzie z liderem, wiec mogą się oszczędzać..mysle nad handi w strone Poznania. +28 pkt, co o tym sadzicie?
Drugi typ to Mencel +5,5 pkt, nie ma trudnych biegów bez Douglasa i Kołodzieja w przeciwenstwie do Mani.. jeśli Mencel pojdzie 4 razy to powinnien te 6 pkt zrobić.

A 613,4K

adams235

Znawca - Żużel
Osobiście mam pobrane +29.5 oraz 27.5 na STS ,jak najbardziej handi do gry tak uważam
Oprócz tego złapałem over Manii 5.5 oraz 6.5 też zaryzykowałem bo fajny kurs oraz under Pickering 7.5 oraz under Douglas 9.5 kurs 1.7
Nad Mencelem myślę
Rano Teska under 1.5 kurs 1.88 STS też myślę że dobry typ bo i Musielak nie mogą zrobić overów jadąc na Mencela i Manie

Sándor Tihanyi 65,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Widzę dzisiaj manie obstawiania sale zostawię tylko swoje zdanie że pomimo swojego dobrego czasu może dziś pojechać słabiej tym bardziej że ostatnio wszędzie o nim pełno

I 68,7K

iti

Użytkownik
Widzę dzisiaj manie obstawiania sale zostawię tylko swoje zdanie że pomimo swojego dobrego czasu może dziś pojechać słabiej tym bardziej że ostatnio wszędzie o nim pełno
Czym to uzasadniasz? Przeczuciem? To nastolatek, ale przeciwnik nie jest z górnej półki, a za rywali ma w biegu nr 4 Janka Kołodzieja i Bartka Smektałe, a w kolejnym starcie jedzie na Douglasa i Smektałe. A że mecz będzie szybko rozstrzygnięty to można śmiało założyć, że pojedzie w 13 biegu za Janka na Douglasa i Gustsa i w nominowanym. To talent czystej wody i tacy zawodnicy mają wahania, więc 4 punkty nikogo nie powinny zdziwić, ale nooo, u siebie? Nie widzę tego undera przy aż tylu biegach jakie powinien dostać. Widzę, że kolega wcześniej dał typ na over Kacpra przy linii 5,5. Ja dorzucę 6,5, bo jedzie u siebie, a z takim Smykiem z całym szacunkiem powinien sobie poradzić. Tym bardziej, że Bartek ma jakąś taką dziwną przypadłość w tym sezonie, że dopasowuje się na drugą część zawodów. Tak, zna ten tor jak własną kieszeń, ale jego aktualna forma to bardziej jej poszukiwanie.

Kacper Mania over 6,5 @1.80 T TOTALBET

Ostatnia edycja:
Sándor Tihanyi 65,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Przeczuciem, obserwacja tej dyscypliny od ponad 50 lat i choćby przykładem wielu talentów którzy po serii mega występów mieli słabsze mecze i nie kwestionuje jego talentu a właśnie gorącej głowy wynikającej z wieku. Przykład? Przyjemski jak dobrze pamiętam po kilku dwucyfrowych wynikach na początku kariery i och ah pismaków zaliczył parę meczy poniżej dychy i nie że był słaby ale presją i oczekiwania rosły.

No i oczywiście nie wiesz co zostawiło w głowie bandyckie zachowanie Przyjemskiego

Obyście mieli rację bo wiele typów dziś w jego kierunku ale ja pdchodze dziś sceptycznie do jego wyniku

Otrzymane punkty reputacji: +969
I 68,7K

iti

Użytkownik
Gratulacje nosa dla kolegi.
Ja mam taką jedną uwagę na ten sezon, nawet jedno słowo, bo ten (i inne po opadach) nie są "typowym" leszczyńskim. A to słowo to plandeka ;) Wiele razy krzyżowała plany nam - typującym.

portowiecmks 16,3K

portowiecmks

Użytkownik
Moze ktoś doradzić ? Leszno w następnej kolejce jedzie z liderem, wiec mogą się oszczędzać..mysle nad handi w strone Poznania. +28,5 pkt, co o tym sadzicie?
Drugi typ to Mencel +5,5 pkt, nie ma trudnych biegów bez Douglasa i Kołodzieja w przeciwenstwie do Mani.. jeśli Mencel pojdzie 4 razy to powinnien te 6 pkt zrobić.
Mencel +5,5 pkt
Poznań +28,5 pkt

Otrzymane punkty reputacji: +985
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom