>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami XI runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Starcie PSŻ-u Poznań z Wilkami Krosno zapowiada się hitowo w 11. rundzie 2. Ekstraligi. Szansę na zbliżenie się do play-off ma Stal, która nie jest bez szans w starciu z Ostrowem. Przed Orłem i Wybrzeżem bardzo trudne mecze wyjazdowe, ciężko wyobrazić sobie, aby którakolwiek z tych ekip powalczyła o korzystne rezultaty.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o XI rundzie 2. Ekstraligi.

maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Seifert-Salk [powyżej 6.5 pkt.] 1.60 sts
Słabiutki mecz Duńczyka, jeden dobry bieg to za mało

Dziś do Poznania przyjeżdża Krosno, które może powalczyć bowiem w składzie mają dwóch zawodników do niedawna broniących barw poznańskiej ekipy. Patrząc przez ten pryzmat linia na Duńczyka dość niska, powinien te 7 punktów spokojnie zrobić na torze, którym startował jeszcze w ubiegłym sezonie i notował dobre występy. Do dubelka jak znalazł.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +113
M 17,8K

murej

Użytkownik
Dul 3,5 + STS 2,25

Szczególnie biegi 10/12 ma szanse na punktowanie.Grzelak kontuzjowany więc będzie tym łatwiej
Jedyny problem to taki że musi dotrwać do tego czasu :)

Ostatnia edycja:
M 14K

mumin89

Użytkownik
Adams235 jakieś przemyślenia masz

Ja dałem
Czugunov więcej 7.5
Szostak mniej 6.5
Nielsen mniej 9.5
Milik mniej 9.5

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +372
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Moje przemyślenie są takie że po takim kursie atakuje Krosno .....tak tak wiem Poznań w formie,ale strata Grzelaka to biegi oddane za darmo a Krakowiak i Salk tor znają...jeśli Krosno ma gdzie się odbić to właśnie tam
Krosno win kurs 2.89 STS
Krosno +4.5 kurs 1.7
Wynik po 4 biegach Krosno +0.5 kurs 1.88 Fortuna
Krakowiak over 6.5 kurs 1.55 STS
M.Nielsen under 9.5 kurs 1.65 Fortuna
Myślę czy delikatnie nie zaryzykować Douglasa under w końcu ale jak zobaczę jaki zestaw wylosują
Rzeszow-Ostrow
Tu fajny bet to Over Jacobsena over 8.5 złapałem 1.75 STS ,teraz over 9.5 kurs 2.01
Ch.Holder over 9.5 kurs 1.7 Fortuna[/ICONPLUS]

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3078
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Buki już skorygowały pewien typ, a się mega pomylili...Ja gralem dzis tylko jeden typ:

Bydgoszcz - Gdansk - bieg juniorski
+3.5 Gdansk po 2.15 (sts)

Teraz spadlo na 1.70 jak dokladalem stawkę. Ktoś upadl na glowe z tym typem. Buki chyba nie wiedzą, że w skladzie jest Buszkiewicz, ale w barwach Polonii dzis nie pojedzie, bo ostatnio upadl na MIMPie. Za niego pojedzie totalne beztalencie, jeden z najgorszych juniorow jakich w zyciu widzialem, ktoś kto bedzie mial problem aby zlozyc sie w luk i jechac na full gaz (na live przeciwki niemu wdrugim biegu tez grajcie), czyli Hubert Gąsior. Jak nie bedzie tasm, wykluczen - nie ma opcji na 5:1 dla Bydgoszczy. JEst na to 0 % szans

kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Buki już skorygowały pewien typ, a się mega pomylili...Ja gralem dzis tylko jeden typ:

Teraz spadlo na 1.70 jak dokladalem stawkę. Ktoś upadl na glowe z tym typem. Buki chyba nie wiedzą, że w skladzie jest Buszkiewicz, ale w barwach Polonii dzis nie pojedzie, bo ostatnio upadl na MIMPie. Za niego pojedzie totalne beztalencie, jeden z najgorszych juniorow jakich w zyciu widzialem, ktoś kto bedzie mial problem aby zlozyc sie w luk i jechac na full gaz (na live przeciwki niemu wdrugim biegu tez grajcie), czyli Hubert Gąsior. Jak nie bedzie tasm, wykluczen - nie ma opcji na 5:1 dla Bydgoszczy. JEst na to 0 % szans
Już nie ma tego w ofercie w STS :(

handball87 16,7K

handball87

Użytkownik
Lyager poniżej 11.5 1.75 Betclic

Lyager rzadko przekracza tą linię. Dziś jednak słaby rywal więc buki dały te 11.5pkt. Kwestia meczu i bonusu rozstrzygnie się raczej szybko, a co za tym idzie w nominowanych Lyagera pewnie nie ujrzymy...

51:38 z Ostrovią - pojechał nominowany, ale tu trzeba było robić zaliczkę pod rewanż

57:33 z Łodzią - nie pojechał, ale też i 5pkt w całym meczu

61:29 z ROW - pojechał, ale 0 bo wsiadł na trzeci motocykl dla testu

59:31 z Wilkami - oddany nominowany dla Buszkiewicza.

Ogólnie na 10 spotkań tylko dwa razy sięgnał po 12pkt z czego raz w 6 biegach, a tu liczymy 5. Biegi dość łatwe, ale Bydgoszcz rozstrzygnie to dużo wcześniej więc w nominowanych pewnie pojedzie znów młodzież

M 17,8K

murej

Użytkownik

Tyburski i Wysocki to też miłośnicy zbierania literek więc nie wiadomo jak to się skończy, zakładając że Karczewski wygra to bez problemów.

Jakby ktoś się zastanawiał to zamiast Iversena i Kasprzaka będzie jechał Pickering i Z/Z

Otrzymane punkty reputacji: +302
G 35,3K

gkskubik

Użytkownik
Polonia (-30,5) - Wybrzeże @ 1,75 STS, ForBet

Punktowo, finansowo, mentalnie i ogólnie na wszystkich frontach Wybrzeże jest już w najlepszym przypadku w KLŻ 2025. Nie ma czegoś takiego jak próba godnego pożegnania się z sezonem, a cięcia i minimalizacja kosztów. Kolejny odcinek serialu pt poślizgi w przelewach, odstawienia od składu powodują że zawodnicy sami czekają na zakończenie sezonu nie wykazując woli walki. Ogólnie syf, kiła i oby nie mogiła. Polonia do bólu da pojeździć młodzieżowcom próbując minimalizować wypłaty za punkty, ale ktoś jeszcze po drugiej stronie musi te punkty próbować odbierać. Szczerze to nie widzę tego.

Ostatnia edycja:
unicaja 13,3K

unicaja

Użytkownik
Buczkowski poniżej 12 @1,82
Huckenbeck poniżej 11,5 @2,20
Betclic

Tutaj będzie pogrom i szanse dla młodzieży zresztą gdzieś z obozu Polonii wypływały głosy nadziei że Gdańsk jednak przyjedzie z KK i Puk. W dodatku Buczek po dzwonie wczoraj a Kai ostatnio bez szału plus Lyager w parze na którym też może potracić pkt

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
A.Gała over 4.5 kurs 2.01 Fortuna
Po takim kursie warto zaryzykować😉pewne 5 biegów będzie,liczę że na swoich trochę punktów pozbiera,oby bez upadkow
D.Kaczmarek under 5.5 kurs 1.75 Fortuna
Strasznie ciężkie biegi ma
R.Thungate over 9.5 kurs 1.6 Fortuna
Zawsze mega zmobilizowany przeciw Witkowo
Typy for fun
O.Berntzon under 8.5 kurs 2.22 Fortuna
J.Pickering under 5.5 kurs 2.01 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1941
maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Tungate (-1) - Walasek [1] 1.85 fortuna

Typ przeciwko Walaskowi, który jedzie poniżej oczekiwań, a jego kilka ostatnich spotkań to klapa. Owszem miał w tym sezonie spotkania nawet z dwucyfrówą zdobyczą punktową, ale od tego czasu notuje regres. W parze przeciwko niemu wybrałem Tungate, który ma dobry sezon i liczę, że dziś też będzie mocnym ogniwem gospodarzy i przywiezie sporą ilość punktów, co powinno przynieść powodzenie zakładowi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1614
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
ROW Rybnik - Orzeł Łódź
Orzeł Łódź +14,5 pkt. @1,52 Betclic
Walasek powyżej 8,5 pkt. @1,82 Betclic
Kurtz powyżej 11,5 pkt. @1,57 Betclic
Trześniewski poniżej 3,5 pkt. @2,22 Fortuna
Becker poniżej 9,5 pkt. @1,70 Fortuna

Dzisiaj na zapleczu skupiam się na meczu w Rybniku, bo w Bydgoszczy ciężko cokolwiek przewidzieć w tak jednostronnym pojedynku.
Ogólnie uważam, że troszkę zawyżony kurs na Orła, bo bonus praktycznie dla ROW-u przesądzony i w razie pewnego zwycięstwa końcówka może być odpuszczona, może nawet obaczymy juniora w nominowanym. Niemniej +14,5 uważam za dość bezpieczne, tym bardziej, że do mocnego Berntzona dołączył ostatni Basso, a Gapiński i Kaczmarek wożą swoje, do tego solidni juniorzy i Becker, który jako jedyny trochę dołuje, dlatego też na niego gram dziś under, bo ma ciężki numer i myślę, że nawet te osiem, dziewięć oczek przed startem wziąłby w ciemno.
Do tego over na Grześka Walaska, który wczoraj w canale + był jakoś dziwnie optymistcznie nastawiony do dzisiejszego meczu i ogólnie tryskał humorem, myślę że może to być duże wskazanie, może dobrze się czuł na treningach, może jest pewien własnego toru, nie wiem, ale to taka bardziej czutka, bo już wczoraj o takim typie myślałem, a linia i kurs tylko mnie utwierdziły.
Over Kurtz choć staram się omijać tak wysokie linie to nie wiem z kim Kangur ma dziś tracić te punkty i nawet jeśli mialby oddać komuś nominowany to uważam, że jest w stanie zrobić mały komplet.
Ostatni bet to under Trześniewskiego, który lubi pszeszarżować szczególnie w biegu juniorskim, a pod taśmą dziś Bartek Nowak i Kuba Bartkowiak, którzy na pewno się przed rybniczaninem nie położą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1940
Parkinson 58,2K

Parkinson

Użytkownik
Gała over 5.5 @1.95 Superbet
Jak dobrze pójdzie to Adi wystartuje dzis 6 razy. Na swoich powinien cos pozgarniac, tak jak pisał o tym A adams235. W superbecie liczymy wszystkie starty także może coś z tego być ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2523
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom