Apator Toruń - Motor Lublin
Apator Toruń +8,5 pkt. @1,57 Betclic
Apator Toruń +3,5 pkt. po 4 biegach @1,82 Betclic
Sajfutdinow powyżej 10,5 pkt. @1,62 Betclic
Przyjemski poniżej 5,5 pkt. @1,92 Betclic
Lindgren i Kubera poniżej 17,5 pkt. @1,88 Betclic
Wiele powodów skłania mnie ku temu, aby sądzić, że Apator napsuje dziś krwi Koziołkom z Lublina. Największy to wczorajsze zachowanie Patryka Dudka po zwycięstwie w pierwszej rundzie IMP w Łodzi. Patryk to świadomy zawodnik i myślę, że już wczoraj jak stał na podium to myślał o dzisiejszym meczu, bo ani Duzersowi ani Apatorowi ostatnio strasznie nie idzie i pewnie wiele pracowali nad tym, aby ten stan rzeczy zmienić. Samego Dudka pomijam, bo linia na niego idealna, ale pobieram Emila bez którego dwucyfrówki Apator dziś nie ujedzie nic, a sam Rosjanin lubi takie mecze i zazwyczaj daje w nich radę.Apator Toruń +8,5 pkt. @1,57 Betclic
Apator Toruń +3,5 pkt. po 4 biegach @1,82 Betclic
Sajfutdinow powyżej 10,5 pkt. @1,62 Betclic
Przyjemski poniżej 5,5 pkt. @1,92 Betclic
Lindgren i Kubera poniżej 17,5 pkt. @1,88 Betclic
Undery w kierunku gości. Najpierw Przyjemski, który zdaje się być troszkę zawiedzionym. Praktycznie w każdym meczu na tor wyjeżdża tylko trzy razy, bo w sumie nie ma kogo zastępować, bo i po co. Fachowcy sugerują, że nie pomaga mu to w rozwoju i ciężko się z tym nie zgodzić. Dziś w swoich startach poza juniorskim pewnie dorzuci oczko w biegu czwartym, poza tym walka z seniorami - Lambertem, Lampartem i Przedpełskim, a w parze z Cierniakiem i Zmarzlikiem. Na tych seniorach Wiktor musiałby złapać przynajmniej dwa oczka, aby moje przewidywania się nie spełniły. Zostawiam tu lukę na ewentualną wygraną z Lamartem, poza tym stawiam, że młodziak Motoru punktów nie zdobędzie.
Również under Fredki i Kubery. Stawiam, że któryś z nich dziś zawiedzie, bardziej skłaniam się ku Szwedowi, ale pewności nie mam, linia dość wysoka i kurs również niezły, poza tym lubię takie zakłady łączone, bo aby pokryć linię obaj zawodnicy muszą pojechać bardzo solidnie.
Dorzucam jeszcze do tego handi Torunia po pierwszej serii i liczę na to, że tor nie będzie mocno rozjeżdżony, bo Anioły lubię takie warunki na Motoarenie i we wcześniejszych latach również w meczach z Motorem już to pokazywali.
Ostatnia edycja: