>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

X Factor

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Moj top 3 jak na razie:
- Kuba Nycz
- Longina Maryniak
-Adrianna Styrcz
Nie znam się na tym za bardzo ale program sprawia wrazenie wysokiego poziomu uzytkownikow.
p. s.
Nie wiecie czy jakis buk ma zamiar wystawiac pozniej oferte?

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Nie znam się na tym za bardzo ale program sprawia wrazenie wysokiego poziomu uzytkownikow.

Wlasnie to napisalem do Cyg.
Z reguly sceptycznie do tego typu komercji podchodze , jednak tu poziom wydaje sie byc wysoki i jest barwnie.
Kuba Nycz pozamiatal , malo takich ludzi sie w programach tego typu pojawia ,juz o poziomie dziewczyny spiewajcej Amstronga nie wspominajac. 3 siostry tez fajna , energia mialy pomysl.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Rzadko to oglądam, bo wiadomo komunistyczna stacja itp.
Ale ten gościu co numer Niemena śpiewał to dobry był, szkoda, że w bani ma poprzestawiane, ale Ci ALTERNATYWNI artyści którzy zawsze muszą sie wyróżniać już tacy są.
Dobre jury, ale mam nadzieje, że jeszcze sie rozkreca, Sablewska &lt;333

alanex 432

alanex

Użytkownik
zgadza się, poziom bardzo wysoki, jest czego słuchać i oglądać( zgadzam się z poprzednikiem, Sablewska &lt;3 ma coś w sobie, ciężko od niej wzrok oderwać ???? ) Up and Down w wykonaniu Jakuba Nycza zajebiste ! Walking in Memphis też mi się podobało i ten Norweg też bardzo pozytywnie.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
No tak, az glupio wyszlo ze ja nie wspomnialem o Sablewskiej (ma cos zajebistego w spojrzeniu) ;-)
Ja skupilem sie na uczestnikach. Ta trojka ktora podalem najbardziej przypadla mi do gustu ale jeszcze pare innych osob pokazalo swietny poziom. Nic tylko czekac na oferte u bukow ;-)

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Kolejny odcinek jak zwykle ogladam ma necie i znowu zaskoczka. Serio w porównaniu do tego programu wychodzi nam rachunek , że inne sa bez wiekszego sensu i kiczowate. Pomijajac to, ze w programie jest nie byle jakie towarzystwo miedzynarodowe to swietnie spiewajacy Polacy. A to co zrobila ta mloda Kamila Polka studiujaca w GB to masakra , taki glos to ewenement nie tylko na skale naszego marnego muzycznego showbiznesu...
Jesli doliczyc poprzednie barwne lub swietne glosy to program in plus a myslalem ze bedzie kolejny kicz...

BTW : Nawet Jury spoko Kuba wiadomo, Maja co by nie bylo na nasz rynek miala &#39; pod opieka&#39; najwieksze &#39; gwiazdy&#39; , a CZesław wymiata najbardziej szczery i nie zepsuty :d Mowi jak mowi ale wymiata :d

S 7

stasiuuu

Użytkownik
Ja oglądam X Factory tylko dla Czesława jakoś tak śmieszy mnie ( ale nie obrażając go ) sposób mówienia jego, no i jak przedmówca szczery ale prawdziwy.

karol13x 3

karol13x

Użytkownik
nigdy nie oglądałem takich programów ale ten jakoś przyciąga moja uwagę i staram się co tydzień zasiąść przed tv w niedziele o 20 .

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Program ma trzy silne argumenty, by go oglądać:
1. Maja Sablewska ???? Średnio mnie interesują jej wywody na temat tych co śpiewają, ale jest na co popatrzeć.
2. Docinki, wyszukane porównania etc. Kuby Wojewódzkiego. Nie ukrywajmy, gdyby nie on to X-Factor straciłby pewnie z milion widzów.
3. Gienek Loska. Absolutny numer jeden. Człowiek tak skromny, że kilka dni po programie wraca &quot;na ulicę&quot;, by przed metrem śpiewać dla ludzi. Piękna sprawa. No i jego głos. Poezja.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
. Gienek Loska. Absolutny numer jeden. Człowiek tak skromny, że kilka dni po programie wraca &quot;na ulicę&quot;, by przed metrem śpiewać dla ludzi. Piękna sprawa. No i jego głos. Poezja.
Gośc wymiata ale nie wiem czy jest tak skromny jak sądzisz ????

midel 189

midel

Użytkownik
3. Gienek Loska. Absolutny numer jeden. Człowiek tak skromny, że kilka dni po programie wraca &quot;na ulicę&quot;, by przed metrem śpiewać dla ludzi. Piękna sprawa. No i jego głos. Poezja.
Od kiedy w Krakowie jest metro :jezora:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Od kiedy w Krakowie jest metro :jezora:
a w Warszawie co i gdzie robił ostatnio? Śpiewał na ulicy przed stacją metra.
Wiem, że zazwyczaj gra w Krk, ale bardziej chodziło mi o &quot;uniwersalność&quot; grania dla publiki na ulicy, nieważne czy w Wa-wie czy w Krk ????

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Niestety , castingowo zapowiadało sie fajnie , teraz juz wkurzaja. Szczegolnie Sablewska oraz formuła programu , która na siłe celuje w kłótnie i rywalizacje miedzy jurorami.
Przychodzi do dogrywki widac ,ze Sablewskiej sie podoba inny wykonawca ale zaglosuje na swoich bo jest lojalna, z dupy takie glosowanie ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mi program się nawet podoba, ale nie mogę tego Szpaka, osobiście nie mam nic do ludzi, którzy mają swój styl itp. ale on mnie drażni i nie chodzi mi tu jak się ubiera tylko jak się zachowuję, jakie mam wysokie mniemanie o sobie, co to nie on, co on pokaże i na co go stać. Mam nadzieję, że przegra i kibicuje Gienkowi, myślę że nawet wyślę smsa w finale :]
//Wystarczy, że abonament eNki sumiennie płacisz co miesiąc, jeszcze będziesz tym dziadom kabzę nabijał?

Do góry Bottom