>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wzmocnienie psychiczne i fizyczne

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
co do syropu tusipek lek bez recepty, zwykły shit jak ktos łyka dla rekreacji, jest to lek na oskrzela zasilany efydryną w postaci syropu lub tabletek gdzie stezenie tego składniku jest wieksze, efydryna jest to pobudzajaca substancja na bazie której działa amfetamina której nie polecam :wink: zazywanie witamin przy tym leku jest bez sensu bo on raczej spala witaminy...juz sobie lepiej kokaine walnac, bo jest na bazie naturalnej i nie pustoszeje organizmu..ale to nie sa zabawki na zabijanie problemów :wink:
E no juz od paru dobrych miesiecy ... chyba ponad pol roku jest na recepte ... bynajmniej na Pomorzu, kumpla z akademii medycznej pytalem to potwiwrdzil moja wersje.
Az taki szkodliwy nie jest xD xD ja tam jeszcze zyje :p ale to zawsze pochodna amfy ...
A jezeli chodzi o same witaminy to te sztuczne i tak sa slabo przyswajalne, bo o ile sie nie myle (gdzies czytalem ale nie pamietam gdzie) sa to substancje bardzo zblizone do naturalnych ... ale jest roznica tego &quot;bardzo&quot;

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
niewiedzialem, od paru dobrych lat zawsze w zimie kupowałem na gardełko (oczywiscie w celach medycznych bez mnożenia dawek) raz zarzuciłem z cikawosci gdy grałem turniej halowy w Bronowiance ale ciezko mi sie biegało xD
szkodliwy nie jest w odpowiednich ilosciach, mozna sobie pyknac raz na faze no ale zbyt czeste zazywanie wiekszych dawek po paru dniach rozluźni beret i troszke wysuszy, nie mówiac o żołądku ???? i płucach jak ktoś pali ????
co do witamin w pigułach to sie zgadza, dlatego nie wolno ich długo brac, ale na wyczerpany organizm są bardzo wskazane, ciezko na raz zjesc banana jabłko czosnek marchewke itd....gdy organizm stanie na nogi po dawce ,,suplementóww&#39;&#39; łatwiej uzupelnic naturalne skladniki jedzac co dzien inny produkt zawierajacy inna witamine ......na kaca jak sobie wezme taka witaminke stawia mnie na nogi w 30 min

P 0

pavlinho

Gość
Nie bierzcie tego gówna, daje efekt ale kilka godzin po wzięciu to jest masakra. U mnie od jakiegoś roku na receptę.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A po cholerę wgl jakieś piguły skoro wystarczy zacząć porządnie jeść i już wszystko to co w pigułach masz.
Porządnie jeść, spędzać czas na świeżym powietrzu i ruszać się, a nie tam się sztucznie faszerować pigułami.

P 0

pavlinho

Gość
A po cholerę wgl jakieś piguły skoro wystarczy zacząć porządnie jeść i już wszystko to co w pigułach masz.

Porządnie jeść, spędzać czas na świeżym powietrzu i ruszać się, a nie tam się sztucznie faszerować pigułami.
Uwierz ze w jedzeniu nie ma wszystkich witamin i trzeba brac tabletki np. magnez i nie wszyscy uprawiaja sport na dworze.

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Ciekawe jakie miala argumenty ... no chyba ze &quot;duze&quot; ;)

To powrotu do zdrowia ;)
hehe, poprostu była bardzo miła i widać, że znała się na rzeczy ????

proste i typowe gadanie nie mające nic wspólnego z rzeczywistym życiem ;)

gdyby wszystko bylo takie proste bylibyśmy bogaci na bukmacherce, zdrowi do końca życia, obskakiwali najfajniejsze panienki itp

ale dzieki za pomocną radę, szkoda że nie wpadłem na nią wcześniej to nie zakładałbym tego tematu ????

Dzięki wszystkim za pomoc - temat można zamknąć.

simons 646

simons

Forum VIP
Porzadnie jesc ... a idzie tak robic w dzisiejszych czasach ? ???? Nie tylko ze wzgledu na kuszace oferty roznych fast foodow etc, ale glownie na to, ze ludzie ida na ilosc nei na jakosc ????
zastepuje zdrowe skladniki, tanszymi chemikaliami zeby zwiekszyc atrakcyjnosc produktu (smak, wyglad, date waznosci) a przede wszystkim cene produkcji. Takze ten idealny sposob nie jest wcale taki dobry ;) nawet jedzac &quot;naturalne&quot; rzeczy faszerujesz sie &quot;sztuczydlem&quot; wiec na jedno wychodzi.
Ale to juz nie ten temat :p
Adi, tak tak, byla mila ... kazdy nazywa to jak chce :p

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Uwierz ze w jedzeniu nie ma wszystkich witamin i trzeba brac tabletki np. magnez i nie wszyscy uprawiaja sport na dworze.
No ja tam jakoś żadnych suplementów nie biorę, a wszystko mam w normie (a badania stosunkowo często robię), niczego mi nie brakuje, nie mam żadnych problemów. A skądś te witaminy się muszą brać, więc jedyna możliwa odpowiedź to z jedzenia. A co do przebywania na dworze wystarczy się od kompa oderwać i na spacer się nawet przejść albo pobiegać, żaden problem.

hehe, poprostu była bardzo miła i widać, że znała się na rzeczy ????
proste i typowe gadanie nie mające nic wspólnego z rzeczywistym życiem ;)
gdyby wszystko bylo takie proste bylibyśmy bogaci na bukmacherce, zdrowi do końca życia, obskakiwali najfajniejsze panienki itp
ale dzieki za pomocną radę, szkoda że nie wpadłem na nią wcześniej to nie zakładałbym tego tematu ????
Dzięki wszystkim za pomoc - temat można zamknąć.
Wiesz jakby nie miało nic wspólnego z rzeczywistością to osoby siedzące cały czas w biurach nie miałyby problemów z kręgosłupem na przykład, a mają. Wychodzi brak ruchu.
Osoby jedzące w fast foodach a witaminy biorące tylko w pigułach nie miałyby problemów z układem pokarmowym i krążenia. A jednak mają.

A tak generalnie to zmęczenia psychicznego pigułami nie zaleczysz, nie da się organizmu oszukać. Trzeba sobie pauzę w życiu zrobić i odpocząć porządnie, piguły same gó wno dadzą.

Porzadnie jesc ... a idzie tak robic w dzisiejszych czasach ? ???? Nie tylko ze wzgledu na kuszace oferty roznych fast foodow etc, ale glownie na to, ze ludzie ida na ilosc nei na jakosc ????
zastepuje zdrowe skladniki, tanszymi chemikaliami zeby zwiekszyc atrakcyjnosc produktu (smak, wyglad, date waznosci) a przede wszystkim cene produkcji. Takze ten idealny sposob nie jest wcale taki dobry ;) nawet jedzac &quot;naturalne&quot; rzeczy faszerujesz sie &quot;sztuczydlem&quot; wiec na jedno wychodzi.
Ale to juz nie ten temat :p
Adi, tak tak, byla mila ... kazdy nazywa to jak chce :p
No ja tam nie mam problemów z porządnym jedzeniem, jakiegoś syfu nafaszerowanego chemią nigdy nie kupuję. Warzywa, owoce w większości z własnego ogrodu to wiem, że nie są chemicznie robione. Wystarczy się trochę zainteresować tym co się kupuje, gdzie i skąd, żeby wiedzieć co lepiej kupować i jeść a czego nie. No ale jak ktoś woli mrożonki jeść albo fast foody, bo szybciej i wygodniej niż samemu sobie zrobić no to potem ma.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam

Potrzebuje informacji o środkach, które są wskazane do podnoszenia aktywności przede wszystkim psychicznej. Chodzi mi o jakiegoś rodzaju witaminy, suplementy, tabletki itp. Po części może to także wpływać na podnoszenie aktywności fizycznej, np na długotrwałe zmęczenie.
Składniki powinny wpływać przede wszystkim na takie objawy jak długotrwały stres, nadmierne obciążenie psychiczne, niedobory snu, nie prawidłowe odżywianie się (brak witamin).
Najlepiej byłoby jakbyście z własnego doświadczenia napisali jakieś dobre metody lub preparaty - słyszałem, że np Bodymax jest dobry?

Licze na produktywne i normalne wpisy a nie &quot;nie dobory snu - śpij więcej&quot; lub &quot;nie prawidłowo się odżywiasz - skończ z hamburgerami&quot;, bo nie o to mi chodzi. Podkreślam jeszcze raz, chodzi mi o suplementy i witaminy wzmacniające ;)

polecam dwie kreski amfetaminy 2x w tygodniu.... to jest dobra witamina da Ci kopa i będziesz nabuzowany....

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
polecam dwie kreski amfetaminy 2x w tygodniu.... to jest dobra witamina da Ci kopa i będziesz nabuzowany....
dzieki za dobrą radę :spokodfhgfh:

Proszę moderatora o zamknięcie tematu, to czego miałem się dowiedzieć już to zrobiłem. Po co mają się tutaj wpisywać dzieciaki sfrustrowane nie powodzeniami w bukmacherce?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom