>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyznaczyłem sobie cel i powoli do niego dążę...p2

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
91. Arsenal Tula Spartak Moscow 3-2 85 793.8e

Wygrana:7e

92. Lech Poznan v Blektini Stargard Lay 1-1 20 798e

Wygrana:42e

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 19

peterka_pl

Użytkownik
Trzymam kciuki aby dzis przekroczyc 100 kupon ???? , ja zaczalem od nowa,ciekaw jestem czy chociaz w polowie bede mial serie jak ty ????
powodzonka

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Dzięki ???? widziałem twój temat, grasz ryzykowniej niż ja ;)

99. QPR Chelsea Lay 3-2 110 918.87e

Wygrana:8.43e

100. Man Utd Man City Lay 0-3 50 926.1e

Wygrana:18.9e

P 19

peterka_pl

Użytkownik
byc moze troche wieksze ryzyko mam bo mniejsza ilosc bramek potrzebna ale jesli juz podaje typ to naprawde wiele za nim przemawia i staram sie obstawiac przeciwko faworytowi poniewaz wiem ze beda cisnac i jakas bramke strzela i kupon wejdzie. Czasami musze dac tez inny mecz jak sie okazja trafia - np dzis z wloskiej lay 0-0 po kursie ponad 3 gdzie w meczu mnostwo strzalow i sytuacji a zobowiazanie az takie nie duze. wiecej mi zabiera czasu szukanie czegos do 2 metody 15-stki - jestem ciekaw jak tam daleko zajade bo kazdy etap jest ciezki nawet te pierwsze 2 ktore juz za mna - nie chce brac tam 1 meczu z kursem ponad 2 bo jak wtopi to musze od nowa zaczynac a tak jesli mam kilka to moze skonczyc przed o ile zysk pozwala. troche sresu wybieranie kosztuje ale nikt nie powiedzial ze latwo ????
sorki za ta ksiazke co tu nabazgrolilem ????
zaraz wlacze mecz i bede ogladal derby a twoj typ kierowales tym ze gospodarze zdobeda bramke pewnie ????

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Pisz przynajmniej temat nie wieje nudą ????

100. Man Utd Man City Lay 0-3 50 926.1e

Wygrana:18.9e

101. AC Milan Sampdoria Lay 0-3 90 943.4e

Wygrana:10.6e

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Nawiązując do Twojego ostatniego typu, który różni się od poprzednich kursem (tj. zamiast 50-90 postawiłeś 9.33) zastanawiam się czy taka gra nie byłaby sensowniejsza?
Wystarczy 10-11 typów z takim kursem byś podwoił wkład.
Dla porównania przy kursach 50 musisz tych typów postawić 50, a w piłce już widzieli wszystko, więc przy kursie 50 możesz tak samo popłynąć jak przy 9.
Powodzonka !

Do góry Bottom