>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyznaczyłem sobie cel i powoli do niego dążę...p2

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Stawiam że nie padnie taki wynik w meczu.

19. Ruch Chorzow Lechia Gdansk Lay 3-2 60 194.7e

Wygrana:3.3e

20. Dortmund Schalke Lay 3-3 90 200.25e

Wygrana:2.25e

endremix 38

endremix

Użytkownik
Dark Nightmare przepraszam ze pisze tutaj ale chciałbym abyś mi coś objaśnił .
podam przykład ; zagrałem mecz na żywo 1;0 lay w po chwili wpada gol jest 1;1 moj zakład jest wygrany moje zobowiązanie było 16 euro ,PO chwil widze ze oferuja mi 17 euro to jest dalsze jakieś zobowiązanie czy po prostu mogę zamknąć ten zakład zyskiem dodatkowo + 1 euro ?

P 19

peterka_pl

Użytkownik
jesli chcesz zamknac zaklad szybciej to pewnie z jakas strata - czytaj mniejszym zyskiem (nalezy jeszcze odjac od tego prowizje betfair bo tego nie pokazuja)- jesli juz wiesz ze zaklad wygrany to lepiej odczekac bo przegrac juz go nie mozesz. No chyba ze 1 e miales do wyciagniecia. Ja juz widzialem rozne rzeczy - mialem przykladowo lay 1-0 a bylo juz 3-2 a ciagle moglem zamknac zaklad na minusie takze radze czekac do konca i wyciagac calosc - chyba ze np. polowa wygranej ci pasuje - to juz kazdy robi jak uwaza.
oferuja ci wyplate kasy przed zakonczeniem meczu - roznica jest taka ze otrzymasz tyle ile postawiles a zysk dopiero po meczu w przypadku lay albo correct score - w przypadku overow dostaniesz po osiagnieciu overu.
chyba jasno wytlumaczylem

Otrzymane punkty reputacji: +2
dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Kolega wyżej wyjaśnił ????

21. Gornik Zabrze Slask Wroclaw Lay 3-2 48 202.1e

Wygrana:4.3e

22. Legia Warsaw Podbeskidzie B-B Lay 0-2 80 205.4e

Wygrana:2.6e

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom